Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Όχτω οι Γερμανοί που συνελήφθησαν (ΦΩΤΟ)

Οι Γερμανοί διαδήλωναν έξω από τη γερμανική πρεσβεία υπέρ της Ελλάδας, όταν συνελήφθησαν από την αστυνομία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οκτώ άτομα προσήχθησαν τελικά στην ΓΑΔΑ τα οποία συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω απο τη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας, στη συμβολή των οδών βασ. Σοφίας και Καραολή Δημητρίου.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι οι διαδηλωτές συνελήφθησαν, γιατί μία γυναίκα πέταξε εναντίον της πρεσβείας ένα αυγό και η πρεσβεία ζήτησε τη σύλληψή της. Ωστόσο, οι παρόντες λένε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τη συγκέντρωση έξω απο την πρεσβεία πραγματοποίησαν Γερμανοί της ομάδας «Σβάμπινγκραντ Μπάλλετ», οι οποιοι ήθελαν να παραδώσουν ψήφισμα προς τους Γερμανους πολιτικούς, με το οποίο συμπερίστανται στους Έλληνες και κατηγορούν τη γερμανική κυβέρνηση για τη στάση της στο ελληνικό πρόβλημα.

Προσαχθέντες είναι επτά Γερμανοί και ένας Έλληνας ομογενής απο τη Γερμανία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή οι προσαγωγές έγιναν για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν αδικήματα για τα οποία η γερμανική πρεσβεία επιθυμούσε την ποινική δίωξη των συγκεντρωθέντων, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ