Δυσάρεστα νέα επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς ο Μάρκο Πάντελιτς υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αρχικά, είχε εκτιμηθεί πως ο Σέρβος επιθετικός έχει υποστεί διάστρεμμα όμως τα πράγματα αποδείχτηκαν ακόμα χειρότερα για τον παίκτη και τον Ολυμπιακό.
Επίσης, ο Κέβιν Μιραλάς ανέβασε πυρετό και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι εξαιρετικά αμφίβολη ενώ και ο Ιβάν Μαρκάνο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Φάληρο θα είναι επίσης απόντες ο Μέλμπεργκ μετά την διάσειση που είχε στο ματς με την Ρούμπιν αλλά και ο τιμωρημένος Ιμπαγάσα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!