Στο σημερινό Δ.Σ., η ΕΠΟ αποφάσισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, να ενημερώσει την FIFA για τον νέο αθλητικό Νόμο και συγκεκριμένα για το άρθρο 19 που αφορά στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία το συγκεκριμένο άρθρο παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου γεγονός που αντιβαίνει στους κανονισμούς της FIFA.
Έτσι λοιπόν από την στιγμή που η ΕΠΟ πάει στην FIFA τότε η Παγκόσμια Ομοσπονδία αν κρίνει πως όντως παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο έχει το δικαίωμα να αποβάλει τις ελληνικές ομάδες από τα Κύπελλα Ευρώπης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr από την ΕΠΟ ισχυρίζονται πως δεν θα ζητήσει τιμωρία τον ομάδων από την FIFA αλλά διευκρινήσεις για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού Νόμου.
Πάντως η στάση της ΕΠΟ θέτει σε κίνδυνο και την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος στα τελικά του EURO 2012.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
που θα βρεις τα @@ια ρε κακομοιρη να πας στην φιφα?μακαρι να πας και να μας σουταρουν ,γιατι τετοιο ξεφτυλισμενο πρωταθλημα,ουτε οι παπουα δεν εχουν .;αντε να σας δουμε .μονο να κρυβεται τις κασσετουλες ξερεται κοπροσκυλα,μην τυχον και υποβαθμιστει το ποδοσφαιρο σας!αντε στην φιφα ,να σε δουμε ,γατακι!
eisai megistos vlakas Pilavie! kai rezili 8a gineiws kai tpt den 8a katafereis an kai makari na apokliseis to GAYro apo tin europi gt etsi k elliws ka8e xrono mono autos paizei an kai se vlepw poli xlwmo filaraki... ante trava na fas kai sy tin fapa sou na telionoume...
να πατε και στον πάπα ρε χαμενοι. βιτσαξη καμια υποχωρηση στους προσκυνημενους δωσιλογους. καλυτερα χωρις ευρωπαϊκη εκπροσωπηση, παρα με αυτο το ποδοσφαιρο-παρωδια.
Χρόνια ολόκληρα ακούγαμε ,ότι όποιος ελέγχει την ΕΠΟ ελέγχει το πρωτάθλημα !!!!!!!!! Τα κουκούλωνε όλα ,υποτακτική στα αφεντικά της ,χρόνια ολόκληρα τώρα απονέμει πρωταθλήματα στον ΟΣΦΠ και ενίοτε στον ΠΑΟ ,εξυπηρετώντας τους για να παίρνουν τα εκ .του Τσ.Λιγκ!!!!!!!! Μαρινάκη κινδυνεύει το μαγαζάκι που σου δωρίζει πρωταθληματάκια σαν αυτό του 2008;;;;;;;;;; Ρε ας διαλύσει 100 φορές και η ΕΠΟ και οι Ευρώπες και η Εθνική , το πρωτάθλημα το έκαναν σημαδεμένη τράπουλα ,ας παρουν τις κασέτες με τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στημένα και ας τις απομαγνητοφωνήσουν όλες και όχι το 1/1000 και ότι τους βολεύει!!!!!!!!!!
ΣΗΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΗ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ........