Νέοι μπελάδες για τον Πανιώνιο, που καλείται άμεσα να πληρώσει 250.000 ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι στο ρόστερ και πλέον η τύχη του αγνοείται. Συγκεκριμένα, ο Μπαρόνι Ουέλινγκτον που αγωνίστηκε 15 φορές τη σεζόν 2009-2010, υποτίθεται ότι ήρθε στους «κυανέρυθρους» με τη μορφή δανεισμού από την Παρανά. Ωστόσο, δύο χρονιά μετά ο Βραζιλιάνικος σύλλογος αξιώνει το ποσό των 250.000 ευρώ ως αποζημίωση για τα «τροφεία» του παίκτη, κάτι για το οποίο συμφωνεί και η ΦΙΦΑ η οποία δικαίωσε και τον βραζιλιάνικο σύλλογο.
Αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιος υποχρεούται να καταβάλλει το ανωτέρω ποσό σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα στην Παρανά. Βέβαια, για τα δεδομένα του Πανιωνίου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το ποσό θεωρείται υπέρογκο και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

na sas do tora panionakia poy koroideyate emas gia to oikonomiko