Ο Σίλβα Κλέιτον μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης (3-0) και αναφέρθηκε στις απουσίες των Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνη. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως από την στιγμή που τα γκοτ προήλθα και από τις αλλαγές αυτό σημαίνει πως η ομάδα έχει πολλές λύσεις.
«Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά έχουμε δείξει ότι όταν σκοράρουμε όλα γίνονται πιο εύκολα. Θέλαμε να μείνουμε στην κορυφή, η ψυχολογία μας πρέπει να είναι ψηλά και θα πάμε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να νικήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο τρέξαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο σκοράραμε και τελείωσε το παιχνίδι», είπε, αρχικά, ο Βραζιλιάνος.
Για τις απουσίες: Σήμερα σκόραραν τρεις παίκτες από αλλαγή. Αυτό δείχνει ότι στην ομάδα έχουμε πολλές λύσεις και όποιος παίζει κάνει καλά τη δουλειά του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
