Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λεμονής: Σκοπός μας η σωτηρία

Ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού υπογράμμισε στους παίκτες του πως σημασία έχει πώς θα παίζει η ομάδα και όχι τα συστήματα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τάκης Λεμονής είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναιτωλικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας με τον Έλληνα τεχνικό, στην πρώτη ομιλία προς τους παίκτες, να ξεκαθαρίζει πως σκοπός είναι η σωτηρία.

Όπως είπε ο Λεμονής: "Σας ξέρω. Τώρα σκοπός μας είναι η σωτηρία. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά είστε καλοί παίκτες και έχουμε καλή ομάδα. Να ξέρετε πως σημασία δεν έχουν τα συστήματα. Σημασία έχει πώς θα παίζουμε εμείς".
Για τον αγώνα στο "Καυταντζόγλιο", ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ενζεγκουέλε, Ρόσα, Κουτρομάνο και Βιντάλ. Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι και Ακαλέ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ