Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ψάχνει λύσεις ο Ουζουνίδης

Ο προπονητής της Ξάνθης, «πονοκεφαλιάζει» για να μπορέσει να καλύψει τις απουσίες του Βάλλα και Ντάνι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τελευταία απογευματινή προπόνηση πριν τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, πραγματοποίησε η Ξάνθη την Παρασκευή. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στις 16:00 ξεκίνησαν τις ασκήσεις προθέρμανσης που αφορούσαν ταχύτητα και εκρηκτικότητα και στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε παίκτες και σχήματα προσπαθώντας να βρει τις «λύσεις» στις απουσίες των Ρικάρντο Ντάνι και Σπύρου Βάλλα. Για το Σάββατο υπάρχει πρωινή προπόνηση (10:30) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (19:30).

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ