Σε μία από διαφορετική συνέντευξ ο ηθοποιός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος, μιλάει για τα χρέη του και όσα έχασε από την ενασχόληση του με την πολιτική.
«Θεωρούμαι ο πιο φτωχός βουλευτής», λέει στο περιοδικό «Down Town», ενώ υποστηρίζει πως όταν άνθρωποι πηγαίνουν στο γραφείο του ζητώντας του δουλειά, εκείνος τους απαντά: «Ο γιος μου έχει γυρίσει εδώ και πέντε μήνες από το μεταπτυχιακό του στο Εδιμβούργο, και δεν έχει δουλειά ούτε αυτός. Δε θα σηκώσω, όμως, ποτέ το τηλέφωνο για να βρει δουλειά -και δεν το θέλει ούτε ο ίδιος. Θα παραμείνει κι αυτός ανάμεσα στους χιλιάδες άλλους άνεργους Έλληνες επιστήμονες, μέχρι να βρει».
«Ένας νόμος δεν μπορεί να είναι παράδεισος για όλους», λέει στη συνέχεια για την απόφασή του να πει «ναι» στο μνημόνιο και προσθέτει: «Προσπαθείς απλά να καλύψεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πληθυσμικό κομμάτι και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι δικαιωμάτων. Και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχει τρωθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Αλλά, τηρουμένων των αναλογιών, θεωρώ ότι, από τη στιγμή που μπήκαμε σε αυτό το χορό, έπρεπε να χορέψουμε στο ρυθμό που μας έπαιζε η ορχήστρα».
Δεν είναι σκληρό τριάντα χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο θέατρο να τα εξαργυρώνετε τώρα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότης» και «δοσίλογος», τον ρωτά ο δημοσιογράφος και ο Γιάννης Βούρος απαντά: «Είναι άδικο και, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορεί να ευθύνονται για όλα αυτά που συμβαίνουν 75 βουλευτές που μπήκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο την τελευταία διετία. Δεν είναι εύκολο να ακυρώνεις τη διαδρομή τριάντα χρόνων ενός ανθρώπου, επειδή συμμετείχε στο πολιτικό σύστημα της χώρας! Συγνώμη κιόλας, αλλά ο Βούρος ευθύνεται για τα δεινά της χώρας;».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

πρεπει να τον νιωσουμε τον ανθρωπο εχει γιο ανεργο !! αλωστε δειτε ποσο φτωχικα πορευονται οι πολιτικοι μας: 1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...!!!!
NAI ΡΕ ΒΟΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥς ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ .ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙς;
Για το γιο σου αποφασίζεις εσύ. Για τους άλλους γιους έχεις φίλε να απολογηθείς, που τους οδηγείς στην ανεργία και την καταστροφή. Και επειδή δεν(;) ευθύνεσαι, όπως λες, για το τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, μόνο γι αυτό έπρεπε να μην ήσουν βουλευτής του Γιωργάκη, ή να καταψηφίσεις ή να παραιτηθείς και να πας στο σπίτι σου. όλα τα άλλα είναι σάλτσες και δείχνουν ότι είσαι μικρός (πολιτικά) άνθρωπος.
Γιάννη Βούρο σε ευχαριστούμε και σε στηρίζουμε. Συνέχισε να ψάχνεις τρόπους χρηματοδότησης.
Θεατρινος για παντα..
Βούρο σε πάω αλλά σταμάτα τις αηδίες. Ασχολήσου με την ΑΕΚ και άσε το κήρυγμα γιατί όσο και αν σε συμπαθούμε στα πολιτκά τα έκανες μαντάρα. Έκανες την πατάτα και ψήφισες μνημόνιο.
Ένας τυφλός (Κουρουπλής) σας έβαλε τα γυαλιά όλους σας, διαβάζοντας το μνημόνιο. Σταμάτα να απολογείσε Γ. Βούρε. Είσαι το ίδιο συνένοχος όπως και οι υπόλοιποι παλαιοί και νέοι βουλευτές της κατοχικής κυβέρνησης. Έναν δρόμο έχεις μόνο για να αποχωρίσεις αξιοπρεπώς από την πολιτική: ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. Για να δούμε! Έχεις τα balls ή είσαι κι εσύ ένας παπατζής πολιτικάντης παλαιάς κοπής, όπως οι περισότεροι, που ρίχνεις στάχτη στα μάτια του κοσμάκη με τη Ν.Φ;;;; Τα τρυκ, τελείωσαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σύντροφε Βούρε, τίποτα δεν θα σε σώσει ΟΥΤΕ εσένα.
Δυστυχως παει ακομα κοσμος σε πολιτικους, για ρουσφετια... Κριμα...Δεν θα μαθουμε ποτε! Υ.Γ. Πριν μου απαντησει καποιος οτι: "Αν ο αλλος δεν εχει δουλεια, τι να κανει;", σας λεω οτι οσο τους δειχνουμε οτι τους εχουμε αναγκη, τοσο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα και ουδεις απο δαυτους θα φερει ποτε ευθυνη!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ...... όταν ο άλλος είπε το περίφημο ΄΄ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ΄΄ έγινε χαμός..........!!! ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠ΄ΕΞΩ..........!!! ΕΜΜΜΜ ΒΕΒΑΙΑ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ........!!! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ..........!!! ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.......... ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...!!!
SYΜΦΩΝΩ ΜΕ ΒΟΥΔΑ! ΜΑΓΚΕΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΥΝ... ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ... ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ...!ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ....!!! ΕΔΩ ΡΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΤΖΙΠΑΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ!
Κρίμα. Περίμενα να αλλάξουμε τουλάχιστον εμείς.
φυσικα και φερεις και εσυ ευθυνη. ψηφισες να παραδωθει η χωρα στους δανειστες της. αν δεν σε κανει συνενοχο αυτο τοτε τι σε κανει. δεν τον ξερω το Βουρο αλλα μαλλον ασχοληθηκε τον τελευταιο καιρο περισσοτερο με την ΑΕΚ και λιγοτερο στο να διαβασει τα μνημονια.