Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με Μπέλεκ – Βάργκας στην βασική ενδεκάδα

Οι αλλαγές που προετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο – Τι δοκίμασε σήμερα στην τακτική, γύρισε το πόδι του ο Μάκος!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές. Κάτι που έδειξε και στην σημερινή δοκιμή του ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο τεχνικός της Ενωσης σήμερα έβαλε τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Κοντοέ δεξί μπακ, τον Λαγό αριστερό μπακ, τους Δέλλα – Μανωλά στα στόπερ, Βάργκας – Μάκο αμυντικά χαφ, Μπέλεκ δεξιά στην επίθεση, Λεονάρντο αριστερά και τον Χοσέ Κάρλος πίσω από τον Λυμπερόπουλο σε σύστημα 4-2-3-1. Όμως κατά την διάρκεια του διπλού ο Μάκος γύρισε το πόδι του και βγήκε και τον αντικατέστησε ο Ρίκκα, παίζοντας στο πλάι του Βάργκας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ