Σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας οι διαιτητές ακούν πολλές φορές τα μύρια όσα αλλά στον συγκεκριμένο αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο" από όλους. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Μηνάς Κοκκινάκης έσωσε κυριολεκτικά την ζωή του ποδοσφαιριστή Φάνη Χαλκιαδάκη όταν ο τελευταίος, έπειτα από σύγκρουση, βρέθηκε στο έδαφος με γυρισμένη την γλώσσα. Αμέσως, ο διαιτητής έσπευσε ο ίδιος να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή και κατάφερε να τον επαναφέρει αμέσως.
Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος στην Κρήτη ανάμεσα στον Ζαρό και τον Πατούχα με τον Φάνη Χαλκιαδάκη που αγωνίζεται ως επιθετικός να μεταφέρεται αμέσως στο ιατρικό κέντρο της Βιάννου και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
