Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην πρωτοβουλία του Πέτρου Παππά, για ν' αποφευχθεί η πτώχευση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και στη διάθεση του Νίκου Νοτιά να στηρίξει τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ενώ δεν λείπει, από τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε δεύτερη μοίρα, το ματς με τον ΠΑΟΚ.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
"Θα πάρω τηλέφωνο τον τίγρη", είναι η ατάκα του Πέτρου Παππά, στο πρώτο θέμα της εφημερίδας, που αφιερώνει 4 σελίδες στη συνάντησά του με τους δημοσιογράφους, προτρέποντας παράλληλα όλους όσοι θα λάβουν τις αποφάσεις να "δώσουν ζωή στην ΑΕΚ".
Στο γκάλοπ της εφημερίδας το 87% των αναγνωστών, τάσσεται υπέρ της λύσης Μελισσανίδη.
"Ο κόσμος θα το πάρει", είναι το σχόλιο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και "φουλ για τίτλο οι κορίτσαροι", για το γυναικείο βόλεϊ και την προέλαση της ΑΕΚ.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ναι στον Τίγρη", λέει ο Πέτρος Παππάς στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν υπέρ της εμπλοκής του Μελισσανίδη, από το καλοκαίρι του 2008.
"Βρείτε λύση για την ΑΕΚ, είναι η απαίτηση των απανταχού Ενωσιτών, για τη συνάντηση στα Σπάτα" και "εκδίκηση για τη σφαγή της Τούμπας", η προαναγγελία, του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Καυστικό είναι το σχόλιο για την ήττα της ομάδας μπάσκετ στην Τρίπολή: "Νίκο κοίτα τι έκανες", για τη σύγκρουση Γεωργατζόγλου-Λιόγα, που οδήγησε στην αλλαγή προπονητή και σε χαμένα ματς.
SPORTDAY
"Είμαι εδώ", η εξομολόγηση-έκπληξη του Πέτρου Παππά και η πρόθεσή του να συνδράμει οικονομικά, για ν' αποφευχθεί η διάλυση, σχολιάζει η εφημερίδα. "Θα στηρίξω", το μήνυμα του Νίκου Νοτιά, που δεν προλαβαίνει να παραστεί στη σημερινή συνάντηση.
GOAL NEWS
"Ναι μεν, αλλά...", σχολιάζει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι: "Ο Πέτρος Παππάς συμφώνησε με την πρόταση Ντέμη, χωρίς να δεσμευτεί για το τι θα πράξει ο ίδιος". Η δέσμευση Νοτιά να στηρίξει τις αποφάσεις, οι απόντες από τη συνάντηση των Σπάτων και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

toolaek.................. ΚΑΛΗΜΕΡΑ....! ΠΗΓΕΣ ΒΡΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ή ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...????
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ:
ΦΙΛΕ alex....csts ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ Α-ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ... http://www.youtube.com/watch?v=chT0bRehlug
παιδια τι ωρα ειναι η συναντηση αν μπορει καποιος να μου πει!???
11 ....ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ... ΑΕΚΤΖΗ !!!!!!!! ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ !!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΡΟΣ !!!!!!! ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ !!!!!! ΚΟΡΟΊ΄ΔΑ ΕΙΝΑΙ ?????
Η συναντηση ειναι προγραμματισμενη για τις 11:00 - αντε να ξεκινησει μεχρι τις 12:00 λογω προσελευσης. Αυτο που αλλαξε ειναι ο τοπος, καθως θα πραγματοποιηθει στο Συνταγμα, στο Μ Βρετανια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ : ΕΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΑΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλημερα σ ολους! Θετικη αυρα, καλη διαθεση και ολα θα πανε καλα! Σημερα η ωρα ειναι ΑΕΚ μην ξεχναμε : σημερα ειναι ΜΟΝΟ η αρχη
ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΟ ΠΡΩΙΝΟ....???
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......alex ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ........ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΗΣ.....ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.........
OΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
ΕΣΥ ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ???
@aek365.gr Κύριοι του aek365.gr, σεβαστείτε όσους από μας σας διαβάζουν καθημερινά και την ελληνική γλώσσα. Βρείτε τρόπο να σταματήσετε τα μηνύματα σε greeklish. Είναι ντροπή για εμάς όλουςπου είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Εγώ προσωπικά αδυνατώ να τα διαβάσω και να βγάλω νόημα. Πολλά ελληνικά sites έχουν βρει τρόπους και το έχουν καταργήσει. Όποιος γράφει greeklish δεν αποστέλεται το μήνυμά του. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Με τιμή Γρηγόρης Καραμπιτιάνης.
Υπαρχουν παιδια του εξωτερικου που δεν εχουν δυνατοτητα ελληνικων. Αυτα τα παιδια ειναι απαραιτητα να ειναι ΕΔΩ, μαζι μας.
Γι αυτά τα παιδιά υπάρχει αυτό: http://services.innoetics.com/greeklish/
Να προστατέψουμε την γλώσσα μας είναι η μόνη πολιτιστική κληρονομιά που μας απέμεινε !!
Είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε προβλέψεις. Το ότι Παππάς και Ντέμης δώσανε συνεντεύξεις πριν τη συνάντηση, σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι εκφράζουν δυό διαφορετικούς πόλους οι οποίοι και θα ανοίξουν τα χαρτιά τους στα Σπάτα. Η όλη εξαντλητική αναφορά στον Τίγρη και από τους δυό, καταδεικνύει ότι είμαστε ΚΟΝΤΑ σε τελική λύση για τα διοικητικά. Όμως δεν έχει συμφωνηθεί Ο ΤΡΟΠΟΣ. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους που πρέπει να τους λάβουμε σοβαρά υπόψη. Μακάρι όταν θα τελειώσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτή η συνάντηση να παραθέσουν όλοι ΚΟΙΝΗ συνέντευξη τύπου και να μιλάνε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ. Και ελπίζω να έχουμε ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ στην προσέλευση..
Καλημέρα αδέρφια σε λίγη ώρα ξεκινάει μια συνάντηση ανθρώπων οι οποίοι μόνο ως αποτυχημένοι μπορούν να χαρακτηριστούν από την ενασχόληση τους με την ΑΕΚ, μακάρι σήμερα να αλλάξει η λαϊκή ρήση που λέει ότι όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει και να βγει κάτι καλό !! Για μένα προσωπικά το καλύτερο θα ήταν να αποφασίσουν να πληρώσουν τα χρέη τους και να αποχωρήσουν αν γίνεται και μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!
καλημερα αδερφε συμφωνω απολυτα!ας τους φωτισει ο θεος και να βρουν καποια λυση καλη και βιωσημη!
...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΣ !!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΔΡΥΣΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!! ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΣΟΥ- ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!! ΑΝΤΕ ...45 ΛΕΠΤΑ !!!!