"Με πολυ μεγαλη επιτυχια για αλλη μια φορα και πολυ μεγαλη συμετοχη του ενωσιτικου κοσμου στην Νεα Υορκη, πραγματοποιηθηκε η κοπη της φετινης μας πιτας με μια και μονο ευχη απο ολους στο να βρεθει λυση στο μεγαλο προβλημα της ΑΕΚαρας μας. Εμεις , μιλια μακρυα σας ειμασταν και θα ειμαστε οπως παντα στο πλευρο της ομαδας οπως μπορουμε. Καλουμε και ολους εσας να υποστηριξεται την ομαδα χωρις διχονοιες ειδικα αυτη τη δυσκολη περιοδο για το μελλον του συλλογου και της οικογενειας της ΑΕΚ. Δε μας χωριζει τιποτα αλλα αντιθετως μας ενωνει το παθος μας η λατρεια μας σε ολα τα μεγαλεια που κουβαλαει αυτη η ομαδα που η ιστορια της μονο φτανει για να σε κανει να νιωσης το μεγαλειο του Ελληνικου πολιτισμου. Οταν οι παππουδες μας ηρθαν χωρις σπιτια, χωρις ρουχα χωρις αξιοπρεπεια και τους εριξαν στα ελη της Φιλαδελφειας , αυτοι αντι για σπιτια εφτιαξαν πρωτα γηπεδο και εκκλησια. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ !!!! Αρα τα δυσκολα δε μας τρομαζουν.
Παρον οπως παντα στο συλλογο μας και ο Κος Νοτιας που απαντησε σε πολλα ερωτηματα των ενωσιτων για το μελλον της ομαδας. Ευχαριστουμε ολες και ολους για την αγαπη τους.
Την αγαπη μας
ΑΕΚ fan club of USA"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Για να μην υπαρχει διχονοια πρεπει να προσπαθησουμε να βρουμε λυση που να ικανοποιει ολους μας και ΟΧΙ οπως γινοταν μεχρι σημερα με λυσεις που συνεφεραν μονο τους αλλοθρησκους και τις ακριδες. Καταλαβατε αδερφια του Νεου κοσμου ;;;;
Eipe den mporw allo na plyronw mono egw.ayto eipe dystixos pedia
xaxaxaxax!!!!!!wraios re >
Ρε Guys δεν τον ρωτάτε γιατί μας δουλεύει τόσο καιρό? Γιατί αφήνει την ομάδα να κατρακυλάει και να ξεφτυλίζεται με τον χειρότερο τρόπο κάθε Κυριακή? δεν τον ρωτάτε τι θα κάνει για να σταματήσουν οι ξεφτύλες να καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε περισσότερο? Δεν τον ρωτάτε πότε θα στείλει κάνα $$$$ dollar? Α και μια που θα αρχίσετε να τον ρωτάτε ρωτήστε τον και why the f@ck φτάσαμε εδω?
πράγματικα ας μας γράψει κάποιος τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις!!!
Δεν ξερω ο Νοτιας μου φαινεται καλος ανθρωπος απλα ειναι μπουλης για ποδοσαφαιρικος παραγοντας
μπραβο σας παιδια! αλλα συμφωνω με ΧΧΧ...ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ?
Αλλοιωνει τη γευση ρε φιλε.!
Ας μας γραψει καποιος και τις ερωτησεις που απαντησε, και τι ειπε...
θα κανουμε το καλυτερο δυνατο που μπορουμε για την ΑΕΚ...