Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τον... ξέρανε στο τέλος

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη με 20-19 επί του Δούκα.Δείτε πως μετέδωσε live το aek365.gr την αναμέτρηση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν είχε όρεξη να μπει σε περιπέτειες και το απέδειξε παίζοντας με σοβαρότητα και πάθος. Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ήθελε πάση θυσία τη νίκη, απέναντι στον Δούκα για να κλείσει τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος της Α1 με θετικό αποτέλεσμα και να μείνει δύο βαθμούς πίσω από τον Διομήδη Άργους. Έτσι κι έκανε και σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο οι Πρωταθλητές με ένα γκολ του Κοκολοδημητράκη μέσα σε διαφορά τριών ημερών, μετά τη νίκη τους στο Κύπελλο, επικράτησαν ξανά της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα με 20-19 συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία στην διοργάνωση.

Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα είναι η ένταση που υπήρξε μετά το τέλος της αναμέτρησης, λόγω των όσων γράφτηκαν λανθασμένα, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ , αλλά και οι αθλητές στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές. Μάλιστα όλη αυτή η ένταση επιδεινώθηκε μετά το γεγονός πως κρατήθηκε το δελτίο των Μπακαούκα και Βακάλη για ανάρμοστη συμπεριφορά, κάτι που κανείς από όσους βρισκόταν στο γήπεδο δεν έχει παρατηρήσε.Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Το ματς

Δυναμική είσοδο στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποίησαν και οι δύο ομάδες. Στα πρώτα 10 λεπτά οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συχνές, δείγμα και του σκορ (4-4), ενώ στην συνέχεια με δυο πολύ ωραία γκολ των Κόντη, Μπακαούκα και τις επεμβάσεις του Κουλούρη η ΑΕΚ δημιούργησε μια διαφορά δύο πόντων. Ο Δούκας δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να το παλεύει, όμως οι Πρωταθλητές έδειξαν πως δεν θα τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του και με ψυχραιμία κατάφεραν να διατηρήσουν μια μικρή διαφορά (10-8). Έτσι μπήκαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 11-8.

Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε πιο δυναμικά και συνεχώς διατηρούσε τα ηνία της αναμέτρησης έχοντας πάρει ένα μικρό προβάδισμα δύο ή τριών γκολ. Ο Δούκας όμως πίεσε και σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε ένα νεκρό διάστημα, κατάφερε και μείωσε στο γκολ. Και οι δύο ομάδες είχαν μείνει χωρίς γκολ για αρκετή ώρα με τους γηπεδούχους όμως να είναι πιο αποτελεσματικοί στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, παρά τα αρκετά διαιτητικά λάθη και να φεύγουν με μια πολύτιμη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 8-7, 11-9 (ημχ), 15-13, 18-17, 20-19

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γιαννόπουλος 1, Βακάλης 1, Κοκολοδημητράκης 3, Κουλούρης, Κόντης 2, Ασαρίδης, Τσαούσης 2, Τούτσης, Ζαχάρης, Μαξίμοβιτς 3, Οικονόμου, Παπαδόπουλος 2.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργίου 3, Τόμπρος, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 3, Νικολαϊδης 1, Αργυράκης 6, Παπαδιονυσίου 1, Τσακνής, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς, Μαγκαφουράκης, Μαστορογιάννης 2, Κοτελίδας.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 4/4-2/3.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ