Του Γιώργου Νικολάου
Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου απάντησε με οργίλο ύφος στο μαύρο μαντάτο, που έφτασε σήμερα από τα γραφεία της Λεωφόρου Κηφισίας για κατάπτωση της εγγυητικής.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ AEK μας είπε πριν από λίγο: «Υποτίθεται, ότι ισχύει συμφωνία κυρίων, ώστε η «Βασίλισσα» να επιστρέψει πρώτα στην Α1 και κατόπιν να γίνουν οι όποιες κινήσεις με τους πιστωτές. Μόλις πριν από μερικές ημέρες αναγγείλαμε την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ με την επικείμενη γενική συνέλευση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όσοι πιστωτές επιθυμούν την κατάπτωση της εγγυητικής και αποβολής της ομάδας από το πρωτάθλημα -όπως είπα και στο πρόσφατο παρελθόν- είναι υπόλογοι στον κόσμο της ΑΕΚ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Έχει δίκαιο ο Γεωργαντζόγλου στον καθένα απο αυτούς αναλογούν 850 ευρω 20 000/24=850 αλήθεια θέλετε να χάσετε όλα τα υπόλοιπα σας λεφτά (ο Χατζής έχει να πάρει 90 000) και να διαλύσετε την ΑΕΚ? Ποιο το κέρδος σας?