Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν οφειλές από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τους ποδοσφαιριστές λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας και για αυτό ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας είναι διστακτικός στο να προχωρήσει στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καθώς δεν θα ήθελε μια τέτοια κίνηση να επιβαρύνει οικονομικά τους παίκτες που ήδη έχει η ομάδα.
Έτσι λοιπόν για να αποκτηθεί ένας εκ των Πίντο, Μπάρμπαριτς για την θέση του κεντρικού αμυντικού θα πρέπει να εξασφαλιστούν χρήματα και αυτό θα συμβεί είτε με την αποχώρηση κάποιου παίκτη είτε με τα χρήματα των Σαουδάραβων είτε με χρήματα από τους νυν μετόχους σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε χθες στον Σωτήρη Νίνη πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι 430.000 ευρώ το χρόνο με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να απαντά αρνητικά μιας και ήδη έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα από το καλοκαίρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
