Ακούστηκαν πάρα πολλά στη χθεσινή «Δίκη». Ίσως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η ακόλουθη δήλωση - αποκάλυψη του νομικού Χάρη Οικονομόπουλου: «Η ΑΕΚ αν δεν βρει λύση τώρα, πρέπει να δανειστεί με εγγύηση τα χρήματα Ψωμιάδη για να ζήσει και να βοηθήσει ο κόσμος της στην αποπληρωμή»!
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο από τον Σταύρο Αδαμίδη (εννοείται βέβαια πως δεν γνωρίζει ουδείς τούτη την ώρα ποσό εφικτό είναι να υλοποιηθεί) εφόσον δεν βρεθεί είτε Άραβας, είτε... Κινέζος μέσω του Βασίλη Ξενιάδη, είτε κάποιος άλλος τέλος πάντως που να βάλει τα 10,25 εκατ. ευρώ παίρνοντας μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Κοντολογίς, ο Αδαμίδης ελπίζει ότι θα πάρει δάνειο βάζοντας ως εγγυητή τα χρήματα που περιμένει να καρπωθεί η ΑΕΚ από την οικογένεια Ψωμιάδη και συνολικά είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ. Στην πιο αισιόδοξη εκδοχή τα περίπου 20 εκατ. ευρώ, που έχουν δεσμευθεί από την οικογένεια Ψωμιάδη, θα καθυστερήσουν να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Λέγεται, από κύκλους της ΠΑΕ ότι τούτο μπορεί να συμβεί ακόμα και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά η ομάδα δεν είναι σε θέση να αντέξει για τις επόμενες 15 ημέρες οικονομικά, πόσο μάλλον μέχρι το τέλος της σεζόν. Γι' αυτό και το σχέδιο, όπως το αποκάλυψε ο Χάρης Οικονομόπουλος, είναι (εφόσον δεν βρεθεί επιχειρηματίας ή εταιρία που να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) να δανειστεί κάποια χρήματα προκειμένου να «τρέξουν» τα πολλά οικονομικά θέματα που αναζητούν εδώ και τώρα λύση, αλλιώς είναι σαφές ότι η ομάδα δεν πρόκειται να πάρει αδειοδότηση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

opios simfoni me tin parapano idea mou as mou to pi
i aek pote den petheni!!!!!!!! ! ego avri pao na balo 15000£ (meno london), me trapeziki metafora stous supporters, to exo xanakani!!!!! valte ke esis, osa ke an borite, etsi tha petaxoume exo ton stavraka, i aek aniki ston lao tis , etsi tha xtisoume gipedo, ke vazoume opion theloume proedro!!!! i opadi stin exousia
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια......................
ΡΕ 15Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ
ΕΞΩ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΣΕΝΑ ΠΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑΣΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΧΑΧΑΧΧΑ
ΑΜΑ ΔΕ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
file antwni mas exoun kanei rompa,eprepe kairo twra na tis exoun arpa3ei gia na afisoun tin omada stin isixia tis,o staurakos posa pernei stin ellada tis krisis?kapoios mou eipe oti tseponi 300000 to xrono kai ton plironi o pappas............giati arage?
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?
o Μαλντίνι ή ο Μανωλάς σε μερικά χρόνια είναι στο αβαταρ?
Μαντης δεν ειμαι, αλλα προβλεπω οτι ο Αδαμιδης και οι Φωτορεπορτερς θα φανε το ξυλο της αρκουδας.....
pou na min sosi na tin parei aythn tin adeiodothsh...k meta na deis ti exei na ginei...exoume xasei panw apo 10 xronia zwhs me aythn tin istoria...adamidh eisai sth thesh pou vriskesai gia na vriskeis luseis...an den mporeis ta pragmatakia sou k ante sto kalo...gia na mhn ginei ton mpam apo ton kosmo k meta de se sonei oute i adeiodothsh oute o oikonopoulos oute kanenas...katharmata oloi sas pou vrikate na peksete me tin tyxh tis AEK MAS...k prin diavasa ena allo sxoleio se mia allh dimosieysh: pou einai i original???se alla themata kserei k pernei thesh...k twra???to mono pou egine {an den kanw lathos} einai mia paremvash mono tou xantzhxristou xthes sth dikh...
kaneis la8os file... den ekane paremvasi... til ton piran k eipe oti koimotan giati einai kourasmenos k 8a paei gia upno pali.... to mono pou eipe einai na dosei o kseniadeis allo 1ek stin erastitexniki!!!!! Auta apo tin Original x8es!!!!!!!
8a fate poli ksilo,auto vlepw!!!!!!!!!!
καλησπερα συν-αρρωστακια αεκτζηδες... μετά από μια περίοδος αποτοξίνωσης από τον σχολιασμο στο αγαπημενο μας σαιτ ειμαι εδω για να εκθεσω τις αποψεις μου για την παρωδία που ζησαμε χθες!! πρωτα απο ολα ομως, χρονια πολλα σε όλους και καλη χρονιά. χρονια πολλα επίσης σε οσους ειχαν τις ονομαστικες τους εορτες αυτες τις μερες... παμε τωρα στα καλα... λοιπον εμενα χθες δεν με επεισε κανείς... και εξηγούμαι... πιστευω ότι ούτε ο ξενιαδης μπορει να παρει την παε ουτε η παε δινεται σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καποιον μεχρι να ξεκαθαρίσει η υποθεση ψωμιαδη απλα κερδιζουν χρονο λογω των απαιτησεων απο τον ψωμιαδη... ο ξενιαδης τωρα δεν μπορει να παρει την παε ουτε με σφαίρες... ας πουμε ότι εχει τα λεφτα και "αποκερδαινει" - τι εγραψε ο θεος - πολυ περισσότερα από όσα δηλώνει... ομορφα! εχει ομως μια καταδικαστικη αποφαση πρωτοδίκως, αυτό σημαινει ότι δεν εχει "λερωθει" το ποινικό του μητρώο. πρεπει ομως να περιμενει και την εφεση για να δουμε τι θα γινει. η εεα θα τον μπλοκαρει γιατι η υποθεση του δεν εχει τελεσιδικήσει... όταν γινει αυτό κ αν φυσικα αθωωθει τοτε το ξανασυζητάμε. απο την αλλη η διοικηση (σε εισαγωγικα η οχι) δεν δινει την ομαδα γιατι περιμένει να δει τι θα γινει με τα 80 μύρια που περιμενει απο ψωμιάδη... Όπως ειπε χθες ο Οικονομοπουλος οι μετοχοι εχουν βαλει στην ομαδα 40 μύρια παιρνοντας λοιπον τα 80 μύρια κανουν αποσβεση των χρηματων που εβαλαν και μετα δίνουν την ομαδα (αν θελουν) εχοντας πληρωσει και τα χρεη. Αν απο την αλλη πιεστουν πολυ βαζουν καποιον στο κολπο με ΑΜΚ για να ελεγχει το 51% αυτό σημαινει (αν δεν κανω λάθος) ότι το 39% μενει στα χερια τους αφου το 10% το εχει η ερασιτεχνικη εχοντας ταυτοχρονα μεταβιβασει και τα χρεη οπως ειπε χθες ο Ξενιαδης. Αυτο σημαινει ότι αν παρουν τα 80 μύρια που απαιτουν απο τον Ψωμιαδη θα λάβουν 31,2 μυρια. Και ολα καλα γιατι θα εχουν χασει ολοι μαζι γυρω στα 9μύρια... εν μερει αμποσβεση κοινως... αυτα απο μενα... υ.γ αν κανω καπου λαθος (καθως δεν ειμαι οικονομολογος) περιμενω τις διορθώσεις.
επειδή διαβλέπω να παιζεται πολυ βρωμικο παιχνίδι στις πλάτες της αγαπημένης μας ομάδας και επειδή οι περισσότεροι πλέον κρατάνε παθητική στάση,μήπως ήρθε η ώρα να κινητοποιηθούμε και εμείς σιγά σιγά.???καταληψούλα στα γραφεία της παε...μπουκάρισμα στα σπάτα....αντε αδερφια.....και απο αυτά που διάβασα ο Χ.Χ και αυτός πολυ λακωνικός εχει γινει...ο παλαι ποτε λαλίστατος ΧΧ. Ας σκορπισουμε λιγο φοβο και τρομοκρατια...να καταλάβουν οτι έχουν απέναντι τους τον λαό της ΑΕΚ. Ας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επαναφερουμε στην μνήμη μας πορεία στην Ν.Φ
εδω ειμαστε λοιπον το εργο ξετυλιγεται μπροστα μας..ποτε δεν θελησαν να πουλησουν πραγματικα..!! και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι,κανεις δεν θα ελεγε οχι σε μια γενναια ετησια αποζημιωση,συν καποια δελεαστικα "πακετα".. ολοι στο κολπο για τη νεα μασα..!! (δεν υπονοω την γυναικα του Φασουλα)..
Ασε τα δανεια επι δανειων γιατι εισαι ηδη 80εκ μεσα κε Αδαμιδη, και για να ξεπληρωσεις το δανειο θες ΕΣΟΔΑ (βασικη αρχη της οικονομιας) και δευτερον, ποιος θα σου δωσει δανειο οταν εισαι ετοιμος για φαλιμεντο? Ο μονος τροπος να σωθεις, ειναι να μαζεψεις οσα κατα καιρους διερρευσαν απο τα ταμεια (βλ.υποθεση Ψωμιαδη), να δουλεψεις low budget και να πεις του Κωστενογλου να σου στειλει κανενα παπα για ευχελαιο. Γιατι αν παρεις κι αλλο δανειο θα ξεπερασουμε ακομα και τον πατο απο τον κουβα!! Και το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξαναλεω. ΑΕΚ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ και τα λαμογια καταβολη αποζημιωσεων και δρομο!!
φιλε μου ωραια σκεψη μια ΑΕΚ λαικης βασης αλλα δεν γινεται, δεν ειναι πραγματοποιησημο γιατι πολυ απλα ζουμε στην Ελλαδα με την κριση και με βασικο μισθο 500 με 600 ευρω στην καλυτερη... ποιος και απο που να κοψει για να βαλει στην ΑΕΚ μας; εδω πηγαν και κανανε τους σαπορτερς και τι καταφεραν 1.000.000+ ευρω μαζεψαν...σωνεται η ΑΕΚ με αυτα τα λεφτα; οχι! ε τοτε μην ονειροβατουμε, να ειμαστε και λιγο σοβαροι.... ειναι αυτο που λενε και για το κομμουνισμο πολυ καλο στην θεωρια αλλα πολυ κακο στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πραξη γιατι ο κυριος παραγοντας ειναι ο ανθρωπος
Ο διαγωνισμός αναξιοπιστίας έληξε ισόπαλος .Ισορροπημένος αγώνας που δεν έδειξε ποιος είναι πιο αναξιόπιστος...... Απορώ τι ήθελα και έκατσα να δω ένα ριάλιτι όπου με το καλημέρα άρχισαν τα όργανα .....αναξιοπιστίας , συνέχισαν με τον γραφικό Τροχανά....(ανέκαθεν ήταν ....όσοι θυμούνται πως απάντησε τη συνέντευξη τύπου ερωτηθείς αν θα έμενε ο Μπάγεβιτς....) συνεχίστηκε η κουβέντα με τον νυσταγμένο.....και ξανά μανά με τον Τροχανά...... Αν αποκόμισα κάτι από την κουβέντα;;; Όχι!!! Δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πίστευα ούτε πιστεύω ότι ο Ξενιάδης μπορεί να μπει στην ΑΕΚ και βέβαια δεν άλλαξα γνώμη για τους νυν .....επικίνδυνους τους θεωρούσα επικίνδυνους τους θεωρώ. Τώρα αν βγήκε κάτι , όπως ότι θα πάρουν δάνειο ή ότι οι μετοχές ανήκουν στην M.S , αν μπορεί να τις πουλήσει ή όχι.....μικρή σημασία έχουν , δεν αλλάζει κάτι......πάλι προς την καταστροφή πάμε είτε έτσι είτε αλλιώς. Αν βέβαια ο Ξενιάδης είναι μπροστινός ή πισινός (αντε πάλι ) θα δείξει.Άλλωστε , όπως είπε αν "κάψουν" αυτόν υπάρχει άλλος για να βγει μπροστά.......από την κινέζικη εταιρία φάντασμα.Αλήθεια όταν κατηγορούσε -σωστά μεν , αλλά παράδοξο δε- τους άλλους που δεν αποκαλύπτουν ονόματα ...αυτός γιατί δεν είπε ποια εταιρία αντιπροσωπεύει; Αδέρφια , λύση προτείνει όποιος έχει , δείχνει το χρήμα και αγοράζει.Ανοιχτά.Αν οι άλλοι δεν θέλουν να πουλήσουν τους ξεμπροστιάζει.Αν κάποιος βάζει εμπόδια τον βγάζει στη σέντρα......Όλα αυτά βέβαια αν είναι σοβαρός επιχειρηματίας .......και ένας σοβαρός επιχειρηματίας δε θα πήγαινε στη τηλεόραση , ούτε θα απαντούσε μέσω face book......Θα έκανε την πρόταση , θα έδειχνε το χρήμα και αν στράβωνε τότε θα μπορούσε να δώσει μια συνέντευξη ....... Εν κατακλείδι ....οδεύουμε προς την καταστροφή......και αν είπε μια σωστή κουβέντα ο νυσταγμένος είναι ότι ο λαός της ΑΕΚ μπορεί να κάνει κάτι.Με μπροστάρη ....όχι την original , αυτό ας το ξεχάσει...Αν αλλάξουν μυαλά και ρότα..... Το θέμα δεν είναι τι ειπώθηκε χθες και αν είναι καλός ή κακός ο μεν ή ο δε......αλλά τι γίνετε τώρα.Τι θα κάνουμε , τι
μπορούμε να κάνουμε.....Αν ελπίζουμε μόνο να......
ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ Α Ε Κ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .......................ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ...................................
Βλεπω πολυ συντομα να κυκλοφορουν αναλογες φωτο του Αδαμιδη και των φωτορεπορτερς....
Α ρε ελληναρα με το dna σου δανειο στο δανειο ω δανειο, μια ειναι η λυση παρτε πρασινο δανειο για το γκαζον του γηπεδου, εορτοδανειο για να φανε οι παικτες γιατι νηστικο αρκουδι...παρτε διακοποδανειο για να κανετε κανα μπανιο μπας και ξυπνησετε, παρτε καταναλωτικο δανειο για νοικια, ρουχα, παπουτσια, εμφανιση ομαδας, καλτσες...και οπωςδηποτε ενα γιαουρτοδανειο...οταν τα κανετε ολα αυτα βαλτε το εισητηριο 10 ευρω παντου πλην επισημα...αλλιως τα λεμε στην Δ εθνικη...α ρε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρημα-εξουσια τι κανεις βουρ για μελι...
O νομικος Χάρης Οικονομόπουλος: «Η ΑΕΚ αν δεν βρει λύση τώρα, πρέπει να δανειστεί με εγγύηση τα χρήματα Ψωμιάδη για να ζήσει και να βοηθήσει ο κόσμος της στην αποπληρωμή» 1. Για τον Ψωμιαδη, Προσωρινη διαταγη πηρατε κυριε νομικε... μεχρι να εκδικαστει επι της ουσιας η υποθεση.Νομιζετε οτι απευθυνστε σε ηλιθιους... Αν δεν τελεσιδικηση η υποθεση (ζησε Μαη μου δηλαδη) δεν μπορειτε να βαλετε εγγυηση ουτε ενα ευρω. 2. Ο κοσμος να βοηθησει παλι για την αποπληρωμη....Ισως αλλα χωρις εσας και την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρεα σας στην διοικηση
pedia giati exete konti mnimi o saliarelid den ipe oti dextikan epithesi apo 10 bravoys toy marinaki kai toy skisan to sakaki e pios dioxetefse tin foto stis efimerides ti simferonta exi e. otan o xeniadis extes rotoyse to ikonomopoylo gia tis ipothikevmenes metoxes aftos apantoyse me ivris to idio ekane kai otan ton rotoyse o troxanas ton katigorise oti poylise tin soe stin ikogenia psomiadi kai meta ta mazepse
Eίναι δυνατόν ρε Οικονομόπουλε να πάρεις δάνειο για να ξεπληρώσεις άλλο δάνειο?? Για αυτό διαλυθήκαμε και ως χώρα
Μην πιστευετε οτι παπατζα σας σερβιρουν..δεν υπαρχει ουτε μια τραπεζα που θα δανεισει στην αεκ χρηματα αυτην την περιοδο..οχι τραπεζα,ουτε τοκογλυφος δε μας δανειζει πλεον..μια ομαδα οι μετοχες της οποιας ανηκουν στη μποργκαν και που παραλληλα δεν εχει γηπεδο,παιχτες αξιας,προπονητικο τι διαολο εχει να υποθηκευσει;;.το μεγαλυτερο ανεκδοτο βεβαια ειναι οχι οτι θα μας δανεισουν,αλλα οτι θα βαλουμε ενεχειρο τα χρηματα που ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ υπαρχει μια πιθανοτητα να παρουμε σε βαθος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρονου..δε ξεγελανε ουτε μικρα παιδια πλεον.. αλλο ενα τεχνασμα που θα σκασει εκει αρχες φλεβαρη για να φτασουμε κουτσα στραβα ως το πασχα και μετα εχει ο θεος..βεβαια σε ολη αυτη την κατασταση βοηθανε και οι παιχτες που δεν κανουν ομαδικες προσφυγες για να ξεβρακωσουν μια και καλη τον δηθεν παραιτημενο δικολαβο..
Τοκογλύφος μπορεί να βρεθεί φίλε φορλάν! Αμέσως αμέσως μου έρχοντια δύο στο μυαλό! 1) Η εκδίκηση του βλαξ!!!! 2) Αγαπούλας φίλος του Adams, σε μια εποχή που ξεσκονίζουν τους λογαριασμούς του, σίγουρη επένδυση και με ΤΟΚΟ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ!!!!
http://youtu.be/xkm7RxnvxHY Αυτοί Διοικούν
Και για να το χαλαρώσουμε λίγο...... Αυτή διοικεί: http://www.youtube.com/watch?v=b2yjhau66lM Γουστάρω μουσική υπόκρουση.....
http://youtu.be/xkm7RxnvxHY Αυτοί Διοικούν
σωστός ο φίλος, δείτε όλοι αυτό το video να καταλάβετε τη γίνετε στην ομάδα μας!!!
ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΘΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΚΟΠΟ.ΑΡΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΤΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ.ΕΑΝ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΟΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΑΝ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΕΝΙΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΥ ΚΛΠ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΑ ΕΝΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΧΘΕΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ.
Πως γίνεται η παραιτημένη διοίκηση που μέχρι 3 Φεβρουαρίου θα αντικατασταθεί να σχεδιάζει να πάρει ένα τεράστιο δάνειο στην καμπούρα της ομάδας?
ΑΑΑΑΑΑ γειά σου!!!!!!!!! Πέστα Χρυσόστομε!!!! Και επιτέλους μπαίνουμε στο ζουμί!!!! ΥΓ. Διαλυθήκαμε και για έναν ακόμη λόγο σαν χώρα! Διαλυθήκαμε γιατί κάποιοι αγάπησαν τις καρέκλες περισσότερο από την ίδια την χώρα!
Να μην ξεχάσουμε να δανειστούμε, να τους δανείσουμε, να ξεχρεώσουν τα δάνεια. Δανικά και αγύριστα. Όλα είναι δανεικά. Τα δάνεια της Αγγλίας. Δανειακή σύμβαση. Τοκογλυφικά δάνεια. Άτοκα δάνεια. Υψηλότοκα δάνεια. Απ' ότι καταλαβαίνουμε, η σχέση έλληνα-δανείου, είναι τουλάχιστον ερωτική. Την καλημέρα μου και στους δυο σας.
καλα η ΠΑΕ μας κοροϊδεύει μπροστα στα ματια μας και εμεις καθομαστε και βριζουμε τον Ξενιαδη και τον καθε υποψηφιο επενδυτη που θελει να μπει που όλως τυχαίως ολοι ειναι αφραγκοι... καλα να πάθουμε!
Είχα γράψει και παλαιότερα ότι μου κάνει εντύπωση ότι η όποια ιδιοκτησία της ΑΕΚ με τον εκάστοτε μπροστινό ψάχνουν για συμπαίκτη κοινώς μαλ....α που να βάλει κάποιο ποσό και όχι για κάποιον που θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ. Για κάποιους λόγους που προφανώς σχετίζονται με τα στενά συμφέροντά τους και όχι με τα συμφέροντα της ΑΕΚ δεν θέλουν να φύγουν. Δυστυχώς όμως ό κόσμος της ΑΕΚ, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου αν και είχε σαφή μηνύματα μετά την φυγή Νικολαίδη αντί να τους διώξει με τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλωτσιές ολιγώρησε. Σκεφτείτε μια διοίκηση, έστω και Πρωτοδικείου να είχε διαχειριστεί σωστά περιουσιακά στοιχεία όπως (Κυριάκο, Μαιστό, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο, Σάχα κλπ.) να είχε εισπράξει τα τηλεοπτικά, τα έσοδα από τα διαρκείας και την Ευρώπη. Πόσο χειρότερα θα είμαστε: Υ.Γ. Ο κυρ Παππάς, ο κυρ Νοτιάς και ο κυρ Σταύρος πόσο έντιμοι είναι;
απο την χθεσινη "ΔΙΚΗ" "..........ο Αδαμίδης ελπίζει ότι θα πάρει δάνειο βάζοντας ως εγγυητή τα χρήματα που περιμένει να καρπωθεί η ΑΕΚ από την οικογένεια Ψωμιάδη και συνολικά είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ......." σε αλλη εποχη, με τις τραπεζες να βρισκονται σε υψηλη ρευστοτητα, η απαιτηση εναντιον ψωμιαδη θα μπορουσε να δανειοδοτηθει. με προϋποθεση οτι η τραπεζα θα την αξιολογουσε σαν εισπραξιμη στο 100%. και επιπλεον θα απαιτουσε σαν collaterals τις προσωπικες εγγυησεις παππα και νοτια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τις σημερινες συνθηκες, αν θα υπηρχε καποια τραπεζα να το κανει αυτη θα ηταν η τραπεζα ή του παππα ή του νοτια ή και οι δυο μαζι. αφου λοιπον αγαπανε την ΑΕΚ τοσο πολυ και αφου η απαιτηση ειναι τοσο ισχυρη, οσο την διαφημιζουνε, ας πανε να παρουνε το δανειο απο τις τραπεζες τους, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. αντε λοιπον να σας δουμε ποσο ΑΕΚαρες εισαστε...
ΔΑΝΕΙΑ! ΔΑΝΕΙΑ ! ΔΑΝΕΙΑ! Φύγετε βρυκόλακες ! Ποιός σας πληρώνει να διαλύτετε την ΑΕΚ παραμένοντας ,διαλύοντας και χρεώνοντας συνεχώς Τώρα ποντάρουν στα χρήματα Ψωμιάδη που θα μας βγουν ξυνά στο τέλοες! Πιό πολύ έπεισε ο Ξενιάδης από τον Οικονομόπουλο ! Ξεβράκωσε τον Οικονομόπουλο ο Γιδόπουλος !!!! Στόχος των αμέτοχων η παραμονή με δάνεια με στόχο να ξεκοκκαλίσουν τα υποτιθέμενα χρήματα ,που θα έρθουν μπορεί και ποτέ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ!!!!!!!! ΦΥΓΕΤΕ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!
ρε παιδια οποιοσ ειδε την δοικη εχθεσ καταλαβε δεν υπαρχουν αραβεσ ολα γεινωνται για να παρει παραταση και χρονο ζωησ η δοιηκηση κοροιδευωντασ παιχτεσ προπονητη και κοσμο γελαν και η πετρεσ νωμιζουν οτι ειμασται απο την ουγαντα και τι μου φταιει και η ταλεποριμενη ουγκαντα να μου πεισ τωρα. ο ξενιαδησ πρεπει να παει στην εεα να τελειωνουμαι με το παραμυθακι η μπωρει η οχι να ξερουμαι και μεισ και ο αδαμιδησ να μαζευει σιγα σιγα ο σταθοπουλοσ εχθεσ τουσ κατηγοριεσε για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λευτα κατω απο το τραπεζι με μανατζαρεουσ και τουσ νην αλλα και τουσ τορινουσ και μυστικα κονδηλια αυτα ολα δειχνουν σηψη λαε τισ αεκ ξυπνα αντεδρασε γεινε οχλοσ επιτελουσ και ξεκολα απο το πλοικτρολογιο μονο γυπεδο και φωνη να τελειωνουμε να δρομολογισουμε τισ εξελιξεισ ελεοσ ποια δεν τραβαει αλλο.
Είχα γράψει και παλαιότερα ότι μου κάνει εντύπωση ότι η όποια ιδιοκτησία της ΑΕΚ με τον εκάστοτε μπροστινό ψάχνουν για συμπαίκτη κοινώς μαλ....α που να βάλει κάποιο ποσό και όχι για κάποιον που θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ. Για κάποιους λόγους που προφανώς σχετίζονται με τα στενά συμφέροντά τους και όχι με τα συμφέροντα της ΑΕΚ δεν θέλουν να φύγουν. Δυστυχώς όμως ό κόσμος της ΑΕΚ, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου αν και είχε σαφή μηνύματα μετά την φυγή Νικολαίδη αντί να τους διώξει με τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλωτσιές ολιγώρησε. Σκεφτείτε μια διοίκηση, έστω και Πρωτοδικείου να είχε διαχειριστεί σωστά περιουσιακά στοιχεία όπως (Κυριάκο, Μαιστό, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο, Σάχα κλπ.) να είχε εισπράξει τα τηλεοπτικά, τα έσοδα από τα διαρκείας και την Ευρώπη. Πόσο χειρότερα θα είμαστε: Υ.Γ. Ο κυρ Παππάς, ο κυρ Νοτιάς και ο κυρ Σταύρος πόσο έντιμοι είναι;
Χίλιες φορές να χρεοκωπήσουμε και ας πέσουμε κατηγορία. Αφου τα λεφτά θα τα πάρουμε θα μείνουν στην ΆΕΚ για ένα ωραίο γήπεδο. Ετσι και αλλιώς και στην 10η εθνική να πέσουμε θα τους φάμε όλους και με τα τσικό των ακαδημιών και θα ανέβουμε. Εδώ ο ΑΡΗΣ έπεσε και ανέβηκε για πλάκα.
ΑΜΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΒΛΕΠΗ Δ ΕΘΝΗΚΗ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΗ ΤΗ ΝΕΑ ΙΟΝΙΑ ΑΣΕΜΑΣ ΡΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣΟΥ
εγω μετα την χθεσινη συζητηση καταλαβα οτι ο οικονομοπουλος ειναι ενας τρομερα καλος και εξαιρετος δικηγορος...ειναι κριμα να μην ειναι ο επισημος δικηγορος της παε..ισως να ειχαμε ξεμπλεξει απο καποια πραγματα..
ΞΕΚΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤΙ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΥΟ..................!!! ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...........! Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...........!!! ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ.......! ΤΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ...??? ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..........??? ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.........??? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΑ.............??? ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ....??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΚΑΡΟΥ - ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ( ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ή ΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ).........!!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΕΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...... ΠΑΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ( ο οποίος δεν ακούει και τόσο καλά).. -- τι κανεις μπαρμπα ...? -- κουκιά σπέρνω ανήψι.... -- τι κάνει η θειά μου -- εδω τα έσπειρα και πέρυσι ανήψι αλλά δεν ξέρω αν θα βγουν και φέτος.............! ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΟΥΝΤΙ,
Τόόόό σχόλιο της ημέρας.............. Και δεν έκοψε τα φτερά μόνο του καλεσμένου, αλλά και κάθε άλλου μελλοντικά ενδιαφερομένου..... με άλλα λόγια έκλεισε ερμητικά την πόρτα...... Υ.Γ. Ξάδερφε πολύ αγριεμένο σε βλέπω στο νέο σου avatar.....ετοιμάζεσαι??????
ΞΑΔΕΛΦΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ...............! ΝΑΥΑΓΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ...........!!! ΟΛΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΠΙΑ............!
alex....csts καθολου δεν παρασυρομαι..λεω τα πραγματα οπως τα ειδα...αν δεν ηταν καλος δικηγορος δεν θα τα εβαζε με μακαρο..αποδεδειγμενα ειναι ο ανθρωπος..να ακουτε και τις αντιθετες γνωμες καμια φορα..δεν κανει κακο..και να σου πω καικατι αλλο;;; μαγκια του να το περηφανευεται κιολας που τα εβαλε με τον μακαρο και τον στριμωξε..μην τα ισοπεδωνεται ολα πλεον στον βωμο του ποδοσφαιρου..εγω μιλησα για τον οικονομοπουλο και μονο..
ΒΡΕ ΓΚΟΥΝΤΙ ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ............!!! ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΨΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ...!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΩΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ...........!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΑΙ, ΑΕΚΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΄΄ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Δ Ε Ν ΠΙΝΕΤΑΙ..............!!!
Φίλε ο Οικονομόπουλος πήγε εκεί με συγκεκριμένη αποστολή να ξεφτυλίσει τον Ξενιάδη και τελικά δεν του πέρασε γιατί δικαίως όλοι οι καλεσμένοι του την πέσανε αφού ήταν σαφές πως το ενδιαφέρον τους δεν είναι να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ αλλά να μην αλλάξει χέρια ποτέ η ομάδα αφού προσπαθούν να ξεφτυλίσουν όποιον ενδιαφέρεται για αυτή.
εγώ πάντως για καλό και για κακό πέρασα από το σκλαβενίτη της γειτονιάς μου και τους είπα ότι γιαούρτι είναι για επιστροφή να μου το κρατήσουν. τα κουμάντα μου τα έκανα.
ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.............!!! χαχαχαχαχαχα
Καλημερα(λεμε τωρα)........... Δεν μιλαω πολυ αλλα θα ηθελα να πω την γνωμη μου σαν φιλοντεμικος σαν φιλομπαγιεβιτσικος και γενικα σαν φιλοαεκτζης!!!!!! Βριζουνε καποιοι τον Ντεμη(καλος η κακος) εγω απο τον Ντεμη (που μπορει να εκανε τα χειροτερα) θυμαμαι πολλα καλα και σαν ΠΑΙΧΤΗ και σαν πρεοεδρο!!!! Γιαν τον ντουσαν μπορει να λεμε οτι λεμε αλλα δεν μπορουμε να παραληψουμε αξια του σαν ποδοσφαιριστη και σαν προπονητη(τα πρωτα χρονια στην ΑΕΚ)!!!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΗΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΙΕΣ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΕΚΛΑ!!!!!!! ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ!!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΜΕ ΒΕΔΟΥΙΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!!!! Υ.Γ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???? ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΖΗΛΟ????ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ??????? Υ.Γ.2. ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 τρόποι υπάρχουν για να σωθεί η ομάδα: α) ΑΜΚ ή β) Εκποίηση περιουσιακών στοιχείων ή γ) Δανεισμός. α) Το πρώτο χαρτί το παλεύει 2 χρόνια τώρα, αλλά φαίνεται ότι πάει να καεί... β) Το δεύτερο δεν εξασφαλίζει τίποτα στην ομάδα, γιατί ακόμα και αν πουληθούν Μάκος, Μανωλάς, Γκέντζογλου και Λεονάρντο μαζί, στην καλύτερη περίπτωση να εξασφαλίσουμε 3 εκατομμύρια, τα οποία θα γίνουν 1,5 εκατομμύριο, μετά την εφορία, την εξόφληση των υποχρεώσεων προς τους συγκεκριμένους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαιριστές, την πληρωμή των manager, τα ποσοστά μεταπώλησης που θα πληρώσουμε κτλ... γ) Το μόνο που μένει είναι ο δανεισμός με εγγύηση αυτά τα χρήματα.... Αν δεν πάρουμε ούτε το δάνειο χρεοκοπούμε...
Και αν υποτεθεί ότι βρίσκεται τόσο μ>>>κας να τους δώσει δάνειο με ανύπαρκτη εξασφάλιση, φαντάζομαι ότι θα το διαχειριστούν οι ίδιοι που έχουν πραγματοποιήσει τόσο συνετή διαχείριση τα τελευταία χρόνια;;; Τέλεια...και εγώ που νόμιζα ότι αφού εξαντλήθηκαν οι πόροι θα ησυχάσουμε....
Δεν έχεις δίκιο Αντώνη τα παιδιά έχουν σχέδιο, ο Άρναρ έχει σαρώσει την αγορά της βορειοανατολικής Ισλανδίας ενώ παρακολούθησε και καμπ στην Γροιλανδία με την συμμετοχή Λαπωνικών ομάδων. Εν τω μεταξύ ο Αδαμίδης συνεχίζει το κυνήγι των χορηγών και των επενδυτών, κάτι τελευταίοι που έχουν μείνει θα τους αποτελειώσει να πάνε στο διάολο, το μόνο που λείπει είναι η χρηματοδότηση.
και που ξερουμε ρε οικονομοπουλε οτι δε θα σου "δανεισουν" ο νοτιας και ο παππας απο 10 μυρια για να παρουν στο τελος 15?τοοοσα παιχνιδια στην πλατη της ΑΕΚ και ο αλλος κοιμοτανε..
Δεν είναι κακό να πάρει δάνειο. Απλά θα εκχωρήσει την απαίτηση από τον Ψωμιάδη και όταν ανοιχτούν οι λογαριασμοί θα πληρωθεί η Τράπεζα από εκεί. Όμως το θέμα είναι ότι οι Τράπεζες δεν έχουν ρευστό, δεν δίνουν δάνεια.... Και εκτός αυτού πως θα δώσει δάνειο μια Τράπεζα με εγγύηση μια απαίτηση αμφιβόλου εισπραξιμότητας....? Πως θα δώσει δάνειο την στιγμή που το μετοχολόγιο της Εταιρείας είναι τόσο μπλεγμένο....? Πως θα δώσει δάνειο την στιγμή που η Καθαρή Θέση της Εταιρείας είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρνητική....?
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΞΑ ΝΤΕΜΗ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ 1000 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΒΟΗΘΑΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΙΔΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΤΖΗ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟ ΡΟΣ ΛΑΝΓΚΛΕΥ ...ΕΦΑΓΑ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΣΤ ΚΛΑΜΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΕΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ...ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ...ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ...
Πολλοί ξεβρακώθηκαν χθες βράδυ. Το μεγαλύτερο όμως ξεβράκωμα ήταν του κ. Ανταμς...... Και το έκανε, ίσως και άθελα του ο δικηγόρος. Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ..... Πολλοί και πολλά ποντάρουν στα λεφτά Ψωμιάδη. Δεν βρέθηκε όμως κανείς να ρωτήσει τον κ. Οικονομόπουλο αφού είναι τόσο σίγουροι ότι θα τα πάρουν, ό ίδιος και ο κ. Ανταμς τι ποσά σκέφτονται να συνεισφέρουν στο έντοκο αυτό δάνειο???????
Εδώ είναι το ζήτημα... Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ πως τα λεφτα τα α πάρουν και μάλιστα ΦΕΤΟΣ!!!! Πράγμα που σημαίνει ότι προεξφλούν ότι στο δικαστήριο του Απριλίου η απόφαση θάναι η άμεση απόδοση των μετρητών του λογαριασμού στην ΑΕΚ!!! Δεν μιλάνε με αισιοδοξία, μιλάνε με βεβαιότητα. Και αφού έχουν πειστεί ότι θα γίνει έτσι, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φυγουν, θάταν ηλίθιοι!!! Είναι δυνατόν νάχουν τραβήξει το λούκι και να αφήσουν την προοπτική αυτήν σε κάποιον άλλον, μαζί και αυτήν του γηπέδου; Τώρα είναι η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ώρα που θα βγουν τα μαχαίρια και θα γίνει η σύγκρουση... Ας περιμένουμε λίγο και θα δείξει καθαρά το πράγμα γιατί πιστεύω πως θάχουμε κι΄άλλες εξελίξεις που δεν περιμέναμε...
εγω θα σας πω το εξης: Το σηριαλ ξενιαδη τωρα ξεκιναει..επισης μην σας φανει παραξενο οτι μπορει, μπορει λεω πισω απο τον ξενιαδη να ειναι ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ που θελει να παρει την ΑΕΚ προκειμενου να πληξη τον ΜΑΡΙΔΑΚΗ για τα προηγουμενα που εχουνε μεταξυ τους και τα οποια οπως μαθαμε ειναι πολλα..ουτε κινες ουτε τσιμπουκτου ειναι πισω απο τον αφραγγο ξενιαδη..για σκεφτητε το λιγο..καποιο χειλακι το σφυριξε και σε μενα τον μη μυημενο πριν λιγες μερες...
ααααχχχχχχ ΜΕΓΑΛΕ ΞΑΔΕΛΦΕ, ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΧΑΛΟΥ....!
Ξάδερφε, είναι πολλοί που έχουν λαμβάνειν από το δάνειο. προπονητικό 23μύρια ταμιακές διευκολύνσεις Παππά - Νοτιά - Supporters πολύ περισσότερα. παίκτες κάνα τεσσάρι. Και ο γυμνασμένος που δεν λείπει από κανένα τραπέζωμα ένα 800ρικάκι όπως είπε................ τι θα μείνει στη ομάδα ? ΄ Θα περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για να ξεπληρώσει τα δάνεια!!!!!!!!!!!!!!!! ή άλλως πως το ............μακρύτερο...............
kalimera alania..diabazw toses meres ola auta pou ginontai kai apofasizw na meinw ligo ektos sxoliwn gia na ksekatharisw sto kefali mou ola auta pou ginontai..exw omws re gamwto merikes aporoies,xazes mporei,kai merikes paratiriseis.. 1.einai dynaton kapoios pou thelei na agorasei kai kapoios pou thelei na poulisei an ola einai fysiologika (mou anikei auto pou poulaw kai exw ta lefta na agorasw ayto pou poulas) na min mporoun na ta broun?eidika otan milame gia epixeirimaties barbatous me stolous dikigorwn?? 2.yparxoun eilikrina polles pae pou oi proedroi tous i oi metoxoi tous einai katharotatoi apenanti ston nomo ??an nai peite mou .. 3.emena san opado ti me endiaferei pio polu?na pigainw gipedo na stirizw tin idea mou(AEK) i na me endiaferei poios bazei ta xrimata kai stirizei tin leitourgia tis pae? 4.emena san opado apo pote me endiaferei pio polu to proswpo tou ependyti... ΣΥΝΕΧΕΙΑ para ta lefta tou?an thymamai kala emeis oi AEKtzides exoume plirwsei polu akriba tin proswpolatreia kai proswpoexthra antistoixa.. 5.mipws ta dika mou problimata san politi einai mikroteris simasias apo ayta pou me nomikous kai oikonomikous orous nomizw oti exoun ependytes kai pwlites? 6.mipws oi arabes tis man.city itan man city apo kounia i pigan na ependysoun epixeirimatika?? 7.kai telws pantwn afou oloi edw mesa krazete oi men ton adamidi kai tous metoxous oi de toys ypopsifious ependytes san lamogia ti perimenate??na erthei o ihsous o agios na kanei buisnees?? 8.an oloi sas kai oloi mas exoume dikio kai leme to makry mas kai to konto mas giati den proteinoume emprakta mia lusi?afou mporoume apo oti fainete.. 9.den eimai ntemikos..eimai AEK.alla rwtaw...otan ton diwxname ton konto xwris epomeni lusi poso xeirotera itan ta pragmata???? ayta kai kali leuteria sta ponemena ta muala mas..
pros aek365:einai i alitheia pws gia to danei tis Morgan Stanley exoun dwsei ektos apo tis metoxes tis pae kai proswpikes egyiseis kai kapoious apo tous metoxous???(Pappas,Notias,Haji-ioannou).
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ Α Ε Κ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''' Α Λ Η Θ Ε Ι Α ΄΄΄΄΄΄ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΄΄΄ Ζ Ο Υ Λ Ο Υ ΄΄΄΄΄ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ .........ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ,,,,,,,,,,,,,,Τ Ε Λ Ο Σ ............
Κι αν ειναι ετσι τα πραγματα, γιατί δεν βάζει ο Νοτιάς τα λεφτά για να τα παρει πίσω από τον Ψωμιάδη και να μην χάσουμε και τους τόκους? 'Ελεος ρεεεεεεε.......
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..........! ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Π@ΥΣΤΙΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ..........!!! ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.....! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ..........! ΟΥΤΕ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΗ........! ΑΠΟ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ............ΑΝΤΡΕΣ....!
Ζητάω πολλά;;; Ομόλογα ΕΤΒΑ! (οι μεγαλύτεροι θυμούνται) Την καλημέρα μου Κωσταντή!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ.............??? ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΣΤΑΘΑΚΟΣ.............! ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ........... ΔΕΝ ΞΕΡΩ.........??? ΕΙΠΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.............. ΑΠΛΑ ΔΙΕΥΡΗΝΕ ΤΟΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.....!!! ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.............!!! ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ..............!!! ΕΕΕΕΕ ΚΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΣΚΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ 84% ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ................??? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΚΟ...........???
φάγατε, φάγατε, φάγατε (που έλεγαν και στην ταινιά). και από φαίνεται ακόμα και τώρα θα φάτε !! (ή κρατάτε για να φάτε κάποια στιγμή αργότερα, γιατί η ΑΕΚ δεν πρόκεται να πουληθεί. Ούτε υγιής άνθρωπος θέλει να μπλεχτεί σε αυτό το πράγμα με morgan κ.λ.π. , και ΟΥΤΕ εσείς θελήσατε στο παρελθόν ή ακόμα και τώρα να πουλήσετε / χαρήσετε μετοχές ! )
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ...ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΞΥΠΝΑ..ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΕ ΤΟΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ..
........και ο πρίγκιπας φιλάει με πάθοςτην χιονάτη και αυτή ξυπνά από τον αιώνιο ύπνο και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Σύντροφε Σάκη, μεγαλώσαμε αρκετά για να πιστεύουμε σε παραμύθια. Δεν θέλει, δεν μπορεί, δεν γουστάρει, άλλαξε ομάδα και έγινε gay, τρώει αλλού τα λεφτά του, έχει πολλά έξοδα, δεν πάνε καλά οι δουλειές του, πέσανε έξω τα καράβια του, φταίει η original, φταίει ο Νικολαίδης, φταίει η γιαγιά μου η Ασημίνα η συγχωρεμένη. ΑΡΚΕΤΑ. Ο άνθρωπος νιώθει παρελθόν για την ΑΕΚ και φροντίζει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Πάμε παρακάτω (αν υπάρχει παρακάτω) Την καλημέρα μου.
Ότι και να πεις φίλε το παραμυθάκι με τον Τίγρη με το άσπρο άλογο θα συνεχίζεται, γιατί μονο έτσι μπορούν να πουλάνε οι εφημερίδες φύλλα. Άλλωστε η πώληση της ελπίδας είναι πάντα απο τα πιο επικερδή επαγγέλματα. Για μένα η μονή περίπτωση να σωθεί η ΑΕΚ είναι να ενωθούν οι 3 ομάδες οπαδών της, δηλαδή Μπαγεβιτσικοί, Ντεμικοί και Ορίτζιναλ από κάποιον ή κάποιους. Στην σημερινή συγκυρία λεφτά δεν θα βρεθεί να βάλει κανείς, μόνο μιας διοίκηση Αεκτσίδικής (αληθινής) ενότητας έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιες πιθανότητες επιτυχίας.
Σιγα ρε φιλε μη του παρουμε και καμια π..α τι ραγιαδισμος ειναι αυτος?
Το κράτος πρέπει επιτελους να κανει μια φορα τη δουλεια του και να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ 80 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
Αδαμίδη δε πας διακοπούλες κάνα χρόνο δύο; Αντε μπράβο αγόρι μου γιατί θα βρέξει εδώ.
Ρε Danielo, είδες δελτίο καιρού;; πες ρε αγορίνα, τι θα βρέξει; νερό;
ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, Η ORIGINAL ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ… ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ…
O ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.