Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Πανιωνίου για τον τραυματισμό του Δημήτρη Κολοβού. Ο 19χρονος μέσος υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Εργοτέλη, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο διεθνής με την Ελπίδων άσος αποχώρησε με κάκωση στο αριστερό γόνατο και οι εξετάσεις έδειξαν πως πρόκειται για ρήξη συνδέσμων.
Ο τραυματισμός του νεαρού μέσου βάζει έναν πονοκέφαλο στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος έδειχνε να τον εμπιστευόταν για την βασική ενδεκάδα, αλλά παράλληλα αποτελεί σημαντική απώλεια για την Εθνική Ελπίδων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!