Το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς του Αχιλλέα Μπέου και έτσι αναβλήθηκε η, προγραμματισμένη για σήμερα, εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας εκβιασμού του πρώην παράγοντα κατά του διαιτητή Δαλούκα. Με απόφαση του Συμβουλίου, η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τον Ιανουάριο του 2013.
Η πλευρά του Μπέου επικαλέστηκε την απουσία του συνηγόρου του προφυλακισμένου για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέος δεν ήταν παρών καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο Ναυπλίου με προβλήματα υγείας με την υπεράσπιση να προσκομίζει σχετικό έγγραφο από το νοσοκομείο.
Ο Γιώργος Δαλούκας ήταν παρών με συνήγορο του Βάσω Πανταζή να υποστηρίζει πως η πλευρά του πρώην διαιτητή δεν δέχεται τον ισχυρισμό περί προβλήματος υγείας του Μπέου ωστόσο σέβεται το κώλυμα του δικηγόρου του. Στο δικαστήριο ήταν ως οι μάρτυρες οι Κύρος Βασάρας και Βασίλης Τεροβίτσας. Αντίθετα απόντες ήταν ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε κληθεί ως μάρτυρας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ..........!!!