Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό μετά τις συναντήσεις που είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Δημήτρη Γόντικα με τους δυο άντρες να συμφωνούν πως είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση κάλυψη της θέσης. Οι περιπτώσεις των Μόρα, Σιόβα μοιάζει να εγκαταλείπονται και έτσι στην λίστα του Φερέιρα υπάρχουν δυο παίκτες από το εξωτερικό ενώ ο Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πετύχει μια συμφωνία που θα αφορά σε δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να φύγουν ποδοσφαιριστές από το ρόστερ όπως ο Σεϊταρίδης και ο Μελίσσης κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
