Quantcast
NEWS
12 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ίσως να έφταιξε ο διαιτητής που χάσαμε»

Μετά και τον Παράσχο και ο Λισγάρας «κατηγορεί» τον Παππά για την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν έχουν τελειωμό οι «κατηγορίες» προς τον Παππά για την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ (2-0). Μετά τον Γιώργο Παρράσχο, σειρά πήρε ο Χρήστος Λισγάρας ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε πως θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται κατά του Λεβαδειακού (!).

«Ίσως έφταιξε ο διαιτητής; Το γκολ; Τι να πω; Εμείς παίξαμε πολύ καλά, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό. Εμείς παίξουμε Κυριακή - Τετάρτη - Σάββατο. Θα πρέπει να παίρνουμε αυτό που πρέπει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά στον παράγοντα τύχη, σχολίασε: «Σίγουρα και δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Βάλαμε ένα γκολ, αλλά... Τι να πω; Ούτε η ΑΕΚ μας απείλησε στο πρώτο μέρος. Έκανε ένα σουτ και σκόραρε».

Τέλος, για τη συνέχεια, υποστήριξε: «Έχουμε πάλι ένα δύσκολο. Έχουμε ένα ακόμα ματς το Σάββατο και μετά και πάλι την Τετάρτη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ