Quantcast
NEWS
24 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ

Η Ένωση, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στον Λεβαδειακό (19.30 aek365.gr/Novasports) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τα όποια (σοβαρά) προβλήματα και τις όποιες αντιδράσεις, έμοιαζε το πιο υγιές κομμάτι της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, ήρθε η προχθεσινή ένταση στα αποδυτήρια για να δείξει ξεκάθαρα πόσο έχει διογκωθεί το οικονομικό πρόβλημα των παικτών, που πλέον βρίσκονται στα όριά τους. Η δέσμευση της διοίκησης δεν φαίνεται να τους καλύπτει και πλέον είναι οι ίδιοι που καθορίζουν το μέλλον του. Ωστόσο, για όσο καιρό θα φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ, είναι υποχρεωμένοι να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους, Κάτι το οποίο μέχρι στιγμής το έχουν κάνει και οφείλουν να συνεχίσουν να το κάνουν, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο παιχνίδι Λεβαδειακός-ΑΕΚ σε απόδοση 2.80 στην sportingbet

Αποτελέσματα όπως αυτά με τη Δόξα Δράμας, δεν δικαιολογούνται, όποια προβλήματα και αν υπάρχουν. Η Ένωση προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (ήττα από Ατρόμητο και ισοπαλία με Δόξα Δράμας) και άλλη γκέλα δεν χωράει, ακόμα και αν συζητάμε για εκτός έδρας παιχνίδι. Η νίκη είναι επιβεβλημένη στη Λιβαδειά, ακόμα και αν στο πλευρό τους οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, μετά την απόφαση της Πολιτείας.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που είναι τιμωρημένος, τον Γιάννη Αραμπατζή, που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και τους Βάργκας και Καφέ, που επιλέχθηκαν να μείνουν στην Αθήνα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Όσο για την ενδεκάδα, σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωνσταντόπουλος, ο Κοντοές γυρίζει ως δεξί μπακ, ο Κάλα με τον Μανωλά στα στόπερ, ο Καράμπελας ως αριστερό μπακ, ο Γεωργέας με τον Ρίκκα ήταν αμυντικά χαφ, ο Μπέλεκ δεξί εξτρέμ, ο Λεονάρντο αριστερό, ο Κάρλος επιτελικό χαφ και ο Σιαλμάς στην κορυφή της επίθεσης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ