Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επιστρέφει ο Πουλίδο

Κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, τέθηκε ο Ρούμπεν Πουλίδο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σήμερα και τέθηκε ξανά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, όπως και ο Χουανίτο που εξέτισε την ποινή του (είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες) στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ακόμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό η επιστροφή των δύο αμυντικών μέσων Μπαρτολίνι, Ορόθκο, στις προπονήσεις, όμως θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη από την προσεχή Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή, ο Ροτζέριο και ο Ρούμπιλ ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε σήμερα ο Ουσέρο.

Αύριο το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αμέσως μετά ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ