Ο Ηρακλής εξαγόρασε το ΑΦΜ των Ποντίων Κατερίνης και πλέον απομένει η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να μπορέσει η ομάδα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Football League 2 με τον πρόεδρο των Ποντίων Κατερίνης να υποστηρίζει πως σε δυο χρόνια ο Ηρακλής θα καταφέρει να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Θόδωρος Παπαδόπουλος τόνισε: "Σε δυο χρόνια θα είμαστε στην Σούπερ Λίγκα. Αναλάβαμε να οδηγήσουμε με ασφάλεια τον Ηρακλή στην φυσική του κατηγορία και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
