Από χθες οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ έχουν ξεχάσει τις γιορτές κι έχουν επιστρέψει στο γήπεδο. Άλλωστε ακόμα και χωρίς τον Γιάννη Αρβανίτη, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου θα πρέπει να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει της αναμέτρησης με τον Δούκα για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1. Έτσι ο Στέλιος Αλεπουδέας φροντίζει αρκετά καλά να προπονεί τους «κιτρινόμαυρους» με χαλαρό τρέξιμο και αεροβικές ασκήσεις που θα τους επαναφέρουν στην φόρμα που είχαν πριν από την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ο βοηθός του Αρβανίτη δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες, που είναι οι Κολούρης (Εθνική), Βακάλης (αποθεραπεία), Κοκολοδημητράκης και Κόντης, οι οποίοι έχουν ζητήσει και έχουν λάβει άδεια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
