Τους όρους του για να παραμείνει στην κυβέρνηση επανέλαβε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. «Αν δεν σοβαρευτούν, βγαίνω από την κυβέρνηση, αλλά στηρίζω Παπαδήμο ως πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι η Ευρώπη έχει μετανιώσει για τα 130 δισ. ευρώ και ψάχνει τρόπο να μην τα δώσει, ενώ πρόσθεσε: «Δεν γίνεται αν έρθει στις 15 Ιανουαρίου η τρόικα και στις αρχές Μαρτίου, αφού ψηφίσουμε το νέο μνημόνιο που θα συγκλονίζει την Ελλάδα, να πάμε σε εκλογές».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι είτε πρέπει να συνεχίζουν τα κόμματα να στηρίζουν την κυβέρνηση, είτε να γίνουν εκλογές μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

τι λε ρε μεγάλε και θα σε έχουμε εσένα κυβερνήτη και τα άλλα τα λαμόγια από το πουθενά; ποιον ρωτήσατε ρε απατεώνες, στο διάολο και συ και το υπόλοιπο συναπάντημα.