Την Τετάρτη έγινε η εκδίκαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ εναντίον της οικογένειας Ψωμιάδη, την Πέμπτη το πρωί ήταν γνωστό πως θα βγει η απόφαση, τελικά την Παρασκευή θα ανακοινώσει το δικαστήριο την ετυμηγορία του. Πριν από λίγο έγινε γνωστό στους νομικούς της ΑΕΚ, από τη γραμματεία του δικαστηρίου, ότι η απόφαση θα γνωστοποιηθεί αύριο το πρωί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο μουστάκιας ξέρει πολλά για πολλούς,για αυτό δεν τον ακουμπάνε.Ίσως όμως να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να έχει στριμωχθεί.Ίσως να μην μπορούν να βρουν παράθυρο για να τον σώσουν και για αυτό να καθυστερεί η απόφαση.Ίσως και να βγουν προφήτες οι διαφημιστές και να τη φορέσει τη κουκούλα ο αλογομούρης!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πρωί,έξω από το σπίτι του την ώρα που ξεπάρκαρε ο δικαστής σταμάτησαν 4 τσερόκια με φιμέ τζάμια και με 4 νταμάρια το καθένα και τον ερώτησαν ..... Κε Δικαστά ..... για να πάω ευθεία από που να στίψω ????
Θα καθυστέρησε το SWIFT από τα Κάυμαν!
Χα χα, ακριβως!!!
ta file,kai emena ekei paei to mialo mou,sto telos tha parousiasoun oti i kaimeni i oikogeneia Psomiadi zei stin anexeia.
Σ αυτο το κρατος αν πας μονο με τις αποδειξεις σε τρωει το μαυρο σκοταδι. Αν π.χ. στη θεση μας ηταν ο γαβρος ειναι σιγουρο οτι θα υπηρχαν καποιοι οι οποιοι θα τηλεφωνουσαν στον δικαστη για να τον ''συμβουλευσουν '' για το τι πρεπει να κανει . Στη συγκεκριμενη περιπτωση το πιο πιθανο ειναι τα τηλεφωνα να γινονται απο την απεναντι πλευρα. Το οτι τον Μακαρο υπερασπιζεται ο μισος δικηγορικος συλλογος δεν ειναι τυχαιο . Αν ο δικαστης ειναι της κλικας την πατησες γιατι απλα τον εχουν στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χερι . Οποτε εμεις ψαχνουμε εναν δικαστη που ειναι νεος , δεν εχει παιδια , εχει αγνοια κινδυνου , ειναι Αεκτσης ή τουλαχιστον οχι φανατικος γαβροβαζελος και δεν εχει προλαβει να τα αρπαξει απο προηγουμενες υποθεσεις. Πιθανοτητες υπαρχουν αλλα ειναι λιγες . Αυτο που μας ευννοει αυτη την στιγμη ειναι το timming . Αν δεν υπηρχε κι αυτο η αποφαση μαλλον θα εβγαινε σημερα και μαλλον δεν θα ηταν αυτη που περιμεναμε.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ............... ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ..........!
Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει το νομικό τμήμα της ομάδας..... Πότε κέρδισε δικαστική υπόθεση για να κερδίσει και τώρα?????
Σατσέλλης θειο το προβλημα ειναι οτι η ελληνικη δικαιοσυνη δεν δικασε ποτε ουσια παντα βασιζοταν στα χαρτια γιατι οι δικαστες ειναι ασχετοι σε παρα πολλα θεματα. αμα δικαζε σωστα τωρα οι ποιο πολλοι παραγοντες αρδ ποδοσφαιριστες (δεν μιλαω για αλλους) θα ηταν παρεα με τον μπεο. οσοι περιμενουν χρηματα απ τον ψωμιαδη ειναι η ασχετοι η βαλτοι.
και εγώ τα ίδια σκεφτομαι αλλά δεν θέλω να το γρουσουζεύω.... άραγε η δικαιοσύνη είναι ή το παίζει τυφλή???
AΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.......ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ...........ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ......ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ [ ΚΡΑΤΟΣ ] ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ......ΛΕΕΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΑΑΑ.......ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ........ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙ?????????....
ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ............. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ........ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...??? ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ( και λεν οτι ειναι τυφλή)............ ΑΚΟΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....???? ΥΓ.ΣΑΤΣΕΛΛΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑΚΛΙΝ ( αν και από το σημείο μηδεν και μετά δεν εχω φάει κανένα)....... ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ............. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΓΑΔΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΟΛΟΙ....... ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ Σ@ΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΑ........??? ΜΑΝΙ - ΜΑΝΙ ΠΛΕΝΟΥΝ, ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.......!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...........!!!
Να το δούμε και λίγο διαφορετικά? Στην παρούσα φάση ουδόλως ενδιαφέρει η τελική έκβαση της υπόθεσης. Τα ασφαλιστικά μέτρα, αυτή τη στιγμή, ενδιαφέρουν κυρίως και πρωτίστως γιατί με μια τέτοια δικαστική απόφαση, εκτός των άλλων, ανανεώνεται η δυνατότητα της ομάδας να συνεχίσει να εγγράφει στους ισολογισμούς της τα ποσά αυτά ως απαιτητά. Μια πρακτική που απ' ότι λέγεται η UEFA δεν προτίθεται να συνεχίσει να δέχεται, με ότι αυτό συνεπάγεται. Δλδ. ψάχνουμε τρόπο να συνεχίσουμε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους. .
Σε αλλη χωρα θα ειχε μπει ηδη φυλακη... Αλλα οχι στην Ελλαδα της δικαιοσυνης θα παρει καμια 10ετια ακομα.
Ο Επενδυτής είναι τα κλεμμένα λεφτά του Ψωμιάδη... Αν αποδειχθεί στην πράξη, ότι υπάρχει βάσιμη ελπίδα να κερδίσει η ομάδα κάτι καλό από αυτήν την υπόθεση, ο Επενδυτής θα' ρθει και σύντομα.... Αλλά, είναι τόσο σάπιος ο μηχανισμός, που πολύ φοβάμαι ότι δεν θα κερδίσουμε κάτι... και μαζί με αυτό θα αποσυρθεί ο όποιος επίδοξος επενδυτής.
Αύριο κρίνεται το θέμα του επενδυτή!! Αν η ΑΕΚ κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εμφανιστούν από το πουθενά ένα σωρό σωτήρες..., Άραβες, Κινέζοι, Έλληνες, τίγρεις, γατάκια κτλ... Αν όχι, θα πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα την Δ' Εθνική...
αντε να δουμε αν και φοβαμαι με αυτον που μπλεξαμε.μακαρι να του τα παρουμε του @$#$%^&
Zήσε Μάϊο να φας... τριφύλλι . Δύσκολα θα αφήσουν την ΑΕΚ να βγάλει κάτι από αυτή την υπόθεση ...Μάταια περιμένει ο Αδαμίδης ,αν περιμένει...Έτσι και δεν υπάρχει όντως οντότητα-επενδυτής ...κλάφτους τους παίκτες .Πήραν 300.000Ε και τους χρωστούν 3 εκΕ. Καλά τίποτα δεν πλήρωναν τόσο καιρό;
ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΘΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ Μ@#$%&Σ...
θα βρεθεί ΕΝΑΣ ελληνας δικαστής να κόψει τα γέλια στον Μάκη ?
h ipothesi einai apo pantou demeni simfona panta me tis podikseis pou exei h pae AEK STA XERIA TIS..AN LOIPON TIN SKAPOULAREI TORA O MAKAROS TOTE THA PROKITE GIA TIN MEGALITERI LAMOGIA TOU EONA KAI TIN MEGALITERI APATI POU THA EXEI KANEI H DIKEOSINI APENANTI STON LAO KAI THA APODIXTEI PERITRANA OTI THA PREPEI APO EDO KAI PERA NA GRAFOUME TO KRATOS KAI TIN DIKEOSINI STA PALIA MAS TA PAPOUTSIA....DEN TOUS SIMFEREI LOIPON NA KANOUN GARGARES!!!
Αντε να δούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη Πόσο αδέκαστη είναι