Τις αποφάσεις της Κόλο Κόλο για την υπόθεσή του περιμένει ο Πάμπλο Κοντρέρας, όπως δήλωσε στο περιθώριο εκδήλωσης για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη Χιλή. «Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από την Κόλο Κόλο. Περιμένω...», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του διεθνούς αμυντικού του ΠΑΟΚ.
Εν τω μεταξύ, σήμερα η SportDay υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον 33χρονο παίκτη, ο οποίος ζήτησε 600.000 ευρώ για να απαντήσει θετικά. Ωστόσο, το «τριφύλλι» δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει τόσα χρήματα στον Χιλιανό αμυντικό.
Χθες, η ιστοσελίδα elhincha.cl έγραψε: «Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απαντάει την Παρασκευή στο αν θα γίνει ο αρχηγός στην άμυνα της Κόλο Κόλο. Η αποχώρηση του Σκότι κάνει άμεση την ανάγκη για στόπερ».
Όσον αφορά την υπόθεση του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, σύντομα να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει ελεύθερος. Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ έχουν εκδηλώσει ο Παναιτωλικός και η Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ πρόσφατα μπήκε στην «κούρσα» και η Ραπίντ Βουκουρεστίου!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
