Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Με πράσινα οι κουκουλοφόροι»

Διακριτικά του Παναθηναϊκού έφεραν οι κουκουλοφόροι που το απόγευμα της Τρίτης εισέβαλλαν στο γήπεδο της Κατερίνης και επιτέθηκαν στον διαιτητή Καλόπουλο, σύμφωνα με τον ταξίαρχο της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας, Αθανάσιο Φωτόπουλο

Ο ταξίαρχος της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας, Αθανάσιος Φωτόπουλος γνωστοποίησε, έπειτα από επικοινωνία με τον Sentra 103,3, ότι οι αρχές προχώρησαν σε 18 συλλήψεις, με τους φερόμενους ως δράστες να περνούν σήμερα Τετάρτη το κατώφλι της εισαγγελίας προκειμένου να απολογηθούν.

Η δικογραφία ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με την οποία, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα αυτοκίνητα των συλληφθέντων, βρέθηκε «ολόκληρο οπλοστάσιο» με σιδερολοστούς, μάσκες, κράνη και σιδερογροθιές.
Σύμφωνα, πάντα, με τα όσα είπε ο κ. Φωτόπουλος σε επικοινωνία με τον Sentra, έφεραν διακριτικά του Παναθηναϊκού, ενώ οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ