Σοκ στο Πανελλήνιο μετά την είδηση που αποκάλυψε σήμερα το δελτίο ειδήσεων του «Alpha». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Ανατολάκης παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και νυν βουλευτής του ΛΑΟΣ δήλωσε στο πόθεν έσχες ότι έχει σπίτι στην Βούλα 136 τετραγωνικά με αποθήκη 193 τετραγωνικά! Κάτι που σημαίνει ότι το σπίτι του Γιώργου Ανατολάκη είναι μικρότερο από την αποθήκη του… Πράγμα σπάνιο για κάθε συνηθισμένο ελληνικό σπίτι. Επίσης, ο Γιώργαρος δήλωσε (μόλις) 100.000 ευρώ σε καταθέσεις, τρία σπίτια σε Βούλα και θεσσαλονίκη ένα χιλιάρι ΙΧ και μια βάρκα (!).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πρέπει να είμαστε απ' τις λίγες χώρες όπου η ενασχόληση με τα κοινά είναι μέθοδος προσωπικού πλουτισμού.
ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ
Τωρα μ αυτο το αρθρο νομισατε οτι ανακαλυψατε την Αμερικη? Το σπιτι που περιγραφετε ειναι η κλασικη μεζονετα οπου βαφτιζονται τα play room αποθηκες και γκαραζ. Τα 100 χιλιαρικα ειναι πολλα για τον Ανατολακη για καταθεσεις ή το ποσο αυτο φανερωνει οτι τα πολλα φραγκα τα εχει βγαλει στο εξωτερικο γιατι φοβαται να τα εχει στην Ελλαδα. Ο Ανατολακης επαιξε μια δεκαετια στο γαβρο και τα 100 χιλιαρικα ειναι τα πριμ μιας χρονιας. Μακαρι ολοι οι βουλευτες να ειχαν την ιδια ανεση μ αυτον να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλυψουν το ποθεν εσχες τους .
όχι δεν ανακαλύψανε την αμερική αλλά εσύ σε τι διαφωνείς? Όλα στη φόρα φίλε, να ξεβρακωθούμε όλοι!Αλλά σε αυτη τη χωρα δεν έχει κανείς π@π@ρια τελικα. Τα πριμ του τα έχουμε πληρωσει όλοι, κ τωρα του πληρώνουμε πάλι το φαί του (ως βουλευτής). Το ότι το σπίτι του είναι η "κλασσική" μεζονετα που λες δεν με ενδιαφέρει. Να παει η εφορία να δει αν είναι αποθηκη οκ αν όχι πρόστιμο δεν κατάλαβα δηλ. Το ίδιο ισχύει για όλους εννοείται αλλά πρωτα από όλους για τους κατέχοντες δημόσιο αξίωμα πόσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαλλον τους αιρετούς. Μόνο στην ελλάδα γίνονται αυτά. ΜΟΝΟ. Δε λέω σε όλο τον κόσμο κλέβουνε την εφορία αλλά όποιον πιάνουν του τα παίρνουν όλα δεν το συζητανε όποιος και αν είναι. Εδώ ακόμα και ο "δεν μπορώ να αρθρώσω μια πρόταση" ή ο "με το ζόρι μπορώ και διαβάζω" ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ δεν ακουμπέται απο κανένα Επίσης 1)Εαν?! έχει λεφτά έξω πρέπει να τα έχει δηλωμένα 2) Ακριβώς επειδή τα έχει δουλέψει όπως λες πρέπει να έχει τα π@π@ρια να το δείχνει κιόλας. Τη βίλλα αποθήκη και το φουσκωτό βάρκα? αυτά κάνουν όσοι φοράνε παντελόνια?
Σε περιπτωση που καταλαβες οτι ειχα σκοπο να υπερασπιστω τον Ανατολακη θελω να σε πληροφορησω οτι μονο στην ιδεα βγαζω σπυρια . Εγω μιλησα για το ποθεν εσχες του Ανατολακη . Το οποιο απο την 10 ετια του στο γαβρο φθανει και περισσευει για να δικαιολογησει οτι ακινητο γουσταρει. Το αν το ποθεν εσχες του προεκυψε απο κλεμενα λεφτα του αφεντικου του αυτο δεν λεει τιποτα για το ποθεν εσχες του εργαζομενου ποδοσφαιριστη. Οπως δεν λεει τιποτα και για το ποθεν εσχες του οποιοδηποτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εργαζομενου π.χ. της Ιντρακομ που αμοιβονταν με τα ιδια κλεμενα λεφτα . Αν φορανε παντελονια οπως λες ας ξεκινησουν απο το ιδιο το αφεντικο του για να δουν ποσοι απο τους υπολοιπους 299 εχουν παρει μαυρα λεφτα σαν μιζες για να του δωσουν δουλειες του δημοσιου. Ας ψαξουν τα ποθεν εσχες αυτων που πηραν αυτα τα μαυρα λεφτα και αγορασαν βιλες στην Αρεοπαγιτου. Για το ολα στη φορα που λες κι εγω μαζι σου. Αν περιμενουν ομως να μου βαψουν τα ματια με την αποθηκη στη βιλα του Ανατολακη κανουν λαθος. Αλλωστε η συγκεκριμενη αποθηκη με τον νομο που τρεχει μπορει να εχει ηδη τακτοποιηθει με ενα 3χιλιαρο. Στο οτι ειναι πουθενας και δεν ξερει να διαβαζει επισης συμφωνω. Δεν τοποθετηθηκε ομως εκει που ειναι .Ψηφιστηκε. Δεν θα λογοκρινω λοιπον ουτε την ψηφο ουτε το επιπεδο αυτων που τον ψηφισαν. Αν τους αρεσει ας τον ξαναψηφισουν. Προσωπικα δεν τον εχω ικανο να φοραει παντελονια. Μου ειναι αδιαφορο ομως αν ο συγκεκριμενος εχει δηλωσει ποσα μυρια εχει σε καταθεσεις ειτε εδω ειτε στο εξωτερικο. Οπως δεν με ενδιαφερει και για τον οποιοδηποτε εχει βγαλει τα λεφτα του εξω αν τα εχει βγαλει με την όποια δουλεια του και εχει φορολογηθει. Περισσοτερο με ενδιαφερουν τα μαυρα λεφτα που βγηκαν εξω και οι offshore εταιρειες. Και για να τους κρινω δεν θα ρωτησω πριν τι ομαδα υποστηριζουν.
Κοίτα εν μέρη συμφωνούμε. 1.Το πόθεν έσχες του καθενός εξαρτάται με το τι δηλώνει, δεν μπορείς να ξερεις ο συγκεκριμένος αν τα έχει δηλωμένα. 2.Τα έχει δεν τα έχει εφόσον κατέχει δημόσιο αξίωμα μας νοιαζει τι κανει και πως βρηκε και που έχει τα λεφτά του. Αυτό από την αρχαία Αθήνα ισχύει δεν το ανακαλύψαμε τωρα. Το ζήτημα είναι η νοοτροπία. Αυτό πρεπει να αλλάξει και όχι μονο τα πρόσωπα. Πρεπει να γίνει κατανοητό ότι όποιος ασχολείται με τα κοινά πρεπει να είναι και να φαίνεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "καθαρός" και να μην παρανομεί είτε βάση νόμου είτε βαση ηθικής. Δεν γίνεται όλοι οι βουλευτές να έχουν και από ένα αυθαίρετο καταλαβαίνεις τι εννοώ φαντάζομαι. Τελοσπαντων, αν γίνουμε ποτέ εμείς χώρα.. ΥΓ. Η αποθηκη 190τμ στη Βούλα δεν τακτοποιείται με ενα 3χιλιαρο.
Που Σε Ρε ΣκατοΚεφάλα Μπουχέσα Ανατολάκη.. Που Σε Ρέέέέ΄..έέέέέέέέ΄ στστστστστστστστσ ρεέέέέέέ΄ Που Ερχόσουνα Νέα Φιλαδέλφεια Να Αμυνθείς Και Όλη Μέρα Κοίταζες Οπίσω Σου Που Είν Η Σκεπαστή Ωρέέέ΄.. Που Το Δήλωσες Κι Ο Ίδιος Ότι Μισάς Και Φοβάσαι Την ΑΕΚ Ρέ.. Δέν Πειράζει Ρέ ΣκατοΚεφάλα..Αυτό Ήταν Πάντα Και Ανέκαθεν.. Όσοι Δέν Μας Σέβονται,Να Μας Φοβούνται..Αλλόθρησκε Νύν Τσαρλατάνο ΠολιτικοΕπιχειρηματία Πρώην Κομμουνιστή,και Νύν Φασίστα Ανατολάκη.Μετανόα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πάρε Και Τον Μανωλίδη Μαζί Σου Τον Φλόρο Να Κάνετε Τα Δικά Σας Ρουφιάνο Της Δεκάρας.. στστστστ Ρέ΄..Βλάχο..
Xose etsi,ton paliotrampouko,klasikos gay ipokritis,kai san amintikos nomize oti markare kai xairotan ta "protathlimata" tous kai san politikos nomizei oti epitelei ergo kai apo piso xairetai tis "apothikes" tou.OUST RREEEEEEEEEEEEE.Palio pousta pou o Ntemis otan epaize mazi sou forouse kai diples kalamides mia mprosta ka mia apo piso(pragmatiko gegonos).Elpizo tin asilia pou eixe sta gipeda na papsei kapoia stigmi na tin exei stin politiki.
Στον Ολυμπιακό ήταν πρόεδρος ο Κοσκωτάς που λήστεψε την τράπεζα Κρήτης, στην οποία ήταν πρόεδρος, αγοράζοντας παίκτες με δισσεκατομύρια και εξαγοράζοντας τους πάντες με τα χρήματα των καταθετών. Τον διαδέχθηκε ο Σωκράτης Κόκαλης, που έσωσε από τον όλεθρο τον...θρύλο με τα λεφτά του δημοσίου, δηλαδή όλων των Ελλήνων,ασχέτως αν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό είναι μεγαλομέτοχος ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ,που κατέχει και το 50% του σταδίου Καραϊσκάκη, αγοραζοντας το από τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σωκράτη Κόκαλη. Προοριζόταν για πρόεδρος του Ολυμπιακού από τον Κόκαλη. Παρεπιπτόντως ο Λαυρεντιάδης ήταν και πρόεδρος της Proton Bank. Κατηγορείται-και απολογείται σε λίγες μέρες-για υπεξαίρεση, σύσταση συμμορίας και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!! Πως να μη βαφτίσει την βίλα ...αποθήκη ο Αποστολάκης????? Από που έμαθε τα κόλπα????? Οσο για την ...βάρκα. Την δένει πίσω από το κότερο του Κόκαλη και τον πηγαίνει βόλτα στο Αιγαίο!!!
Στον Ολυμπιακό ήταν πρόεδρος ο Κοσκωτάς που λήστεψε την τράπεζα Κρήτης, στην οποία ήταν πρόεδρος, αγοράζοντας παίκτες με δισσεκατομύρια και εξαγοράζοντας τους πάντες με τα χρήματα των καταθετών. Τον διαδέχθηκε ο Σωκράτης Κόκαλης, που έσωσε από τον όλεθρο τον...θρύλο με τα λεφτά του δημοσίου, δηλαδή όλων των Ελλήνων,ασχέτως αν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό είναι μεγαλομέτοχος ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ,που κατέχει και το 50% του σταδίου Καραϊσκάκη, αγοραζοντας το από τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σωκράτη Κόκαλη. Προοριζόταν για πρόεδρος του Ολυμπιακού από τον Κόκαλη. Παρεπιπτόντως ο Λαυρεντιάδης ήταν και πρόεδρος της Proton Bank. Κατηγορείται-και απολογείται σε λίγες μέρες-για υπεξαίρεση, σύσταση συμμορίας και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!! Πως να μη βαφτίσει την βίλα ...αποθήκη ο Αποστολάκης????? Από που έμαθε τα κόλπα?????
ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΤΕ..?????????????????? ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΝΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ Η ΠΑΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΑ ΑΥΤΟ ΘΙΞΑΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ???? ΤΟ ΟΤΙ Π.Χ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ 2000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΜΑ ΕΧΕΙ 228000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ??? ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ Π.Χ-ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ...... ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΕΡΟ ΓΑΥΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ..???
ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ .