Στην σημερινή συνάντηση που θα έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Μαρινάκη θα αποφασιστούν οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο με στόχο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ", να υπάρξουν στο ρόστερ δυο ενδεκάδες ίσης αξίας για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί σε πρωτάθλημα και Europa League.
Για την επίθεση δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια κίνηση για ενίσχυση καθώς επιστρέφει ο Ντιόγκο που θα πλαισιώσει τους Πάντελιτς, Τζιμπούρ. Η πειραϊκή ομάδα θα ψάξει για τερματοφύλακα μόνο αν φύγει ο Κοστάντσο με τους Οτσόα, Καμενί, Κούτσακ, Αλμούνια και Σηφάκη να είναι υποψήφιοι ενώ αναζητείται και ένας ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά που είχε ο Γκαλέτι προκειμένου να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής με τον 23χρονο εξτρέμ της Φέγενορντ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να προστίθεται στην λίστα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
