Μία ΑΕΚ που να παλεύει όλα τα παιχνίδια και να καταθέτει ψυχή μέσα στο γήπεδο ζητούσε ο κόσμος της και φτάνοντας στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όχι μόνο βλέπουμε τους παίκτες να δίνουν το 101% των δυνατοτήτων τους, αλλά κρατάνε την ομάδα, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (με παιχνίδια περισσότερα), στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (ανεξάρτητα από το τι θα κάνει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός). Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις γκέλες που έκαναν οι βασικοί ανταγωνιστές της για τον τίτλο. 33 μήνες, από τις 14 Μαρτίου του 2009, είχε να κάνει τέτοιο σερί η ΑΕΚ.
Τότε, είχε κερδίσει διαδοχικά τους Θρασύβουλο (1-0 ΟΑΚΑ), Αστέρα Τρίπολης (0-1 Τρίπολη), Ξάνθη (1-0 ΟΑΚΑ), Πανσερραϊκό (1-5 Σέρρες), ΟΦΗ (1-0 ΟΑΚΑ) και έφτανε στο απόλυτο των 15 βαθμών σε 5 παιχνίδια (ακολούθησε και έκτη σερί νίκη με Λεβαδειακό εντός). Βεβαίως, το φετινό... κατόρθωμα έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς συζητάμε πως ακόμα είμαστε στα μέσα του πρωταθλήματος και όλα είναι ανοιχτά (ακόμα και αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πάρουν τα παιχνίδια που έχουν), ενώ τότε η ΑΕΚ είχε μείνει εκτός τίτλου και τα ματς ήταν στο τέλος της σεζόν.
Για να μπορέσουμε να κάνουμε αντιστοιχία του σήμερα με το παρελθόν, θα πρέπει να πάμε (και) πάλι στην σεζόν 2007/08 (όπως και τότε που η ΑΕΚ ήταν πρώτη Δεκέμβρη μήνα), όπου η Ένωση ξεκίνησε τη σεζόν με ένα 6 στα 6 και το τέλος κατέκτησε το πρωτάθλημα (εντός γηπέδου), ενώ επίσης την ολοκλήρωσε και με 5 στα 5. Πλέον, στο παιχνίδι του Περιστερίου η ΑΕΚ μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ εκείνης της περιόδου και να στείλει ένα... μήνυμα σε όσους ισχυρίζονται πως οι αντίπαλοι αυτού του σερί, δεν είχαν την ανάλογη δυναμική. Βεβαίως, ακόμα και αυτοί που τώρα... διατυμπανίζουν πως η ΑΕΚ είχε εύκολο πρόγραμμα σε αυτά τα ματς, είναι οι ίδιοι που πριν από καιρό τόνιζαν σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, ότι φέτος δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για την Ένωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

re file gia thimisoy ayta ta tessea paixnidia poy les kata lathos itan ola ektos apo tin toympa ena synothileyma imastan
Μπράβο ΑΕΚάρα μου.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 5ΣΤΑ5 ?ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ?
o makos den kani gia vasikos vale georgea vargas amintika xaf koste.! mia xara ta pame pantos mpravo sta pedia. kai pou iste magkes to nou sas.!!!
GINETAI NA MEINOUME PROSGEIWMENOI PARAKALW? VELTIONOMASTE ONTWS AYTH EINAI ALH8EIA ALLA OXI MONO EIMASTE OUSIASTIKA PISW APO PAO KAI OSFP ALLA EPISHS STO MISO TOY PRWTA8LHMATOS EIMASTE AKOMH... KAI EPISHS ELPIZW NA MH FEROUME TH KATASTROFH PALI SE KANENA TYXON STRAVOPATHMA... KALH SUNEXEIA
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΝΟ33 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ Ο ΚΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ. ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΥΜΠΕ ΚΑΦΕ ΜΑΚΟ [ΚΑΡΑΠΑΛΤΟ] ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΕΝΤΕΚΑ ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΤΑ ΕΝΑΝ ΗΜΙΛΥΠΟΘΥΜΟ ΝΟ 33 ΕΝΑ ΑΡΓΟΚΟΥΝΗΤΟ ΝΟ 1 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΝΟ 8.
To kako ksekinhma tou APOTYximene8 plhrwnoume......... AEK eimaste!
Ρε φίλε πόσο κομπλεξικός μπορεί να είσαι; ποιο είναι το κακό ξεκίνημα με τον Χιμένεθ; Μία ήττα είχαμε στην Τούμπα και τρεις νίκες. χαλάρωσε λίγο και μην βλέπεις φαντάσματα
ΑΚΥΡΟ ,O LETO ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΛΑ ΤΖΟΛΕ....
5*5 kai synexizoyme AEK GERA PROTATHLIMA KSANA
Προσοχή όμως μη φέρουμε στο πρώτο στραβοπάτημα την καταστροφη. Υπομονή χρειάζονται οι ομάδες και υποστήριξη.