Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κανονικά από Δευτέρα όλα τα δρομολόγια του ηλεκτρικού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έπειτα από ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού που διήρκεσε περίπου τρία χρόνια, από αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα ξεκινήσουν να διεξάγονται και πάλι κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής 1 «Πειραιάς - Κηφισιά».

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΣΤΑΣΥ A.E. / ΗΣΑΠ ολοκληρώθηκε το έργο «ανακαίνισης υποδομής επιδομής των γραμμών του ΗΣΑΠ και ενίσχυσης της σήραγγας από Ομόνοια προς Μοναστηράκι».

Όσο για σήμερα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, χωρίς ηλεκτρικό θα παραμείνει το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου Ομόνοια -Ταύρος λόγω έργων του ΗΣΑΠ.

Η εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα αυτό, γίνεται με το ίδιο εισιτήριο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, καθώς και από την ειδική λεωφορειακή γραμμή 011 (EXPRESS).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ