Απογοητευμένος από την αγωνιστικότητα των παικτών του παρουσιάστηκε ο Κρίτσιαν Ντούλκα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής της Βασλούι στάθηκε στην αμυντική στάση των παικτών του, όπως και στην απειρία των παικτών του: «Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο. Θέλαμε να πετύχουμε πρώτοι γκολ, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα και δεν μαρκάραμε σωστά. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Κάποιες ευκαιρίες. Όμως γνωρίζουμε ότι σε αυτό το επίπεδο αν δεν πετύχουμε γκολ δεν έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Είχαμε κάποια προβληματα, κάποιες ελλείψεις. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς δεν μαρκάραμε. Εμείς είχαμε πρόβλημα. Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ και να έχει μία καλή πορεία στην Ευρώπη».
Όσο για το πώς βίωσε το παιχνίδι ο ίδιος από τον πάγκο το παιχνίδι επισήμανε: «Οι παίκτες μας έδειξαν ότι δεν έχουν εμπειρία από Ευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν έδειξαν τις δυνατότητές τους. Ήρθαμε εδώ να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Στο 0-0 είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
