Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ξέμπλεξε» με Χίκα ο Νέος Πανιώνιος

Το ποσό που χρωστούσαν στη Μάιντζ για τον Αλβανό μεσοεπιθετικό κατέθεσαν οι Νεοσμυρνιώτες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ξεκίνησε να αποπληρώνει τις οφειλές του ο Νέος Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέθεσε σήμερα το ποσό των 100.000 ευρώ στη Μάιντζ στην οποία τα χρωστούσε για την μεταγραφή του Γιαμίρ Χίκα. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί επί διοίκησης Κιντή και οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να... ξεμπλέξουν με την συγκεκριμένη αποπληρωμή σήμερα (28/11).

Το ποσό έπρεπε να καταβληθεί ολόκληρο, αφού πλέον οι Γερμανοί δεν δέχονταν κανένα συμβιβασμό και πλέον η τωρινή διοίκηση έπρεπε να βρει χρήματα για να μην κινδυνέψει ο Πανιώνιος με αφαίρεση βαθμών.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ