Τα δεδομένα στην ΑΕΚ είναι εντελώς ρευστά σε όλους τους τομείς και ουδείς μπορεί να γνωρίζει την επόμενη μέρα. Το σίγουρο ωστόσο, αν δεν βρεθεί λύση στη Γ.Σ. της 2ας Δεκεμβρίου, είναι όπως έπειτα μόνο ο Θεός μπορεί να βάλει το... χέρι του. Τα οικονομικά είναι σε τραγική κατάσταση, η χρονιά δεν μπορεί να βγει με τα τωρινά δεδομένα και όπως προείπαμε αν δεν βρεθεί λύση στη Γ.Σ. τα πράγματα θα γίνουν τραγικά και στην πράξη.
Σύμφωνα με την ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ στη διοίκηση και στην προσπάθειά τους να βρουν ρευστό, εφόσον δεν προκύψει διοικητική λύση, έχει συζητούν το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Γενάρη τον Κώστα Μανωλά στο εξωτερικό!
Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ η συμφωνία (προφορική ωστόσο) για ανανέωση του συμβολαίου του Μανωλά έως το 2014. Υπογραφές δεν έχουν πέσει όμως ακόμα, αφού ο νεαρός αμυντικός δεν έχει λάβει την προκαταβολή που είχε συμφωνήσει με τον Αδαμίδη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Για οσους σας διεφυγε ο Μανωλας ειναι 20 χρονων και παιρνει -λεμε τωρα- 50 χιλιαρικα. Επισης για να τον πουλησεις τον Γεναρη πρεπει να του ανανεωσεις το συμβολαιο το Δεκεμβρη . Και επειδη και τα δυο δεν γινονται, τα λεφτα που θα παρεις αν φυγει θα ειναι ακριβως τα ιδια με αυτα που θα παρει η προηγουμενη ομαδα του που θα εχει το 30% του ΜΗΔΕΝ . Επισης για οσους σας διεφυγε, μπροστα του δεν παιζουν ο Κατσουρανης με τον Ασουνσαο ουτε ο Ζηκος με τον Εμερσον. Οσοι παλι δεν γουσταρουμε τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαρακτηρα του δεν χρειαζεται να του γνωρισουμε και την αδερφη μας.
SE OSOYS ARESEI O MANWLAS NA PROTEINW NA RIKSETE MIA MATIA SE OLA TA GOAL POU EFAGE H AEK FETOS (KAI EINAI POLLA), WSTE NA DOUME SE POIA DEN FTAIEI!!!! POLY LYPAMAI PWS O SYGEKRIMENOS PAIXTHS THA MEINEI AIWNIO TALENTO. KOYBALAEI ENA ONOMA POU EXEI TIMISEI THN AEK, KAI AYTOS EINAI O LOGOS POY PAIZEI STHN AEK. DYSTIXWS OMWS TOSO O XARAKTHRAS TOU OSO KAI H APODOSH TOU DEIXNOUN PWS XWRIS AYTO TO ONOMA THA EPAIZE SE ENA PRWTATHLIMA POU KSEKINISE PRIN 1 MHNA!!! P.S ELPIZW NA GNWRIZETE MERIKOI EDW MESA PWS SE PERIPTWSH PWLHSHS TOU MANWLA, H PROHGOUMENH OMADA TOU PERNEI TO 35% THS METAGRAFHS!
kai tha dexti na poulithi ??? xaxaaxaaaaa
Η ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ , ο μανωλας φευγει.... ο κυριακος ερχεται!!!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ( αν επαληθευθει το θλιβερο σεναριο ) : ΑΕΙ ΣΗΧΤΗΡ ΡΕΕΕ.
ΒΡΕ ΣΥ ΜΗΤΣΟ, ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ 2-3 ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ με τα ΑΝΑΛΟΓΑ ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑ.............??? ΠΙΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και ΑΣΕ ΤΑ ΣΙΧΤΗΡΙΣΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ............ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ..!
καλησπερα κοουτς, θαμαι εκει , θα ανεβεις? το σηχτηρισμα ηταν καθαρα υποθετικο σαν τη φημη.(εχω ηδη αμαρτησει με 5 ρακομελα σχοινουσιωτικα)
ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΗΤΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..........!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.......!!! ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ-ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ - ΝΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ - ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ - ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΙΣΩ..........!!! ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΥΧΝΑ -ΠΥΚΝΑ....!!! ΥΓ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΑ - ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ.....!!!
Όταν δεν μπορείς να πληρώσεις καν τους μισθούς, πως ακριβώς να μεγαλώσεις σαν ομάδα ? -Κατσουράνης -Παπασταθόπουλος -Μπλανκο -Τζιμπουρ -Σκόκο -Μαντούκα μερικά χτυπητά παραδείγματα από τότε που έφυγε ο Νικολαΐδης, για να μην ξεχνιόμαστε. Κάτι Χουανφραν, Μαιστόροβιτς, Κυριάκος, Σεζαρ, Ριβάλντο, Ζεράλντο που φύγαν για τους ίδιους λόγους μπορεί να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον αν είχαμε να τους πληρώσουμε θα μασταν καλύτερα τώρα. Αυτά για το παρελθόν, όσο για το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρόν, ο Μανωλάς είναι 19 και παίρνει 50 χιλιάρικα. Μόνο και μόνο για το ταλέντο του και την μεταπωλητική του αξία εξ αυτού θα πρέπει να πάρει ότι ζητάει. Αν δεν έχουμε να πληρώσουμε τα 200-300 χιλιάρικα που ζητάει, τότε ας μην ζητάμε τίποτα παραπάνω. Εδώ βγήκε οτι μας χρωστάει ο Κατσουράνης βέβαια, που ήρθε επι Ψωμιάδη, έπαιζε για ψωροχρήματα στην αρχή και όσα πήρε τελος πάντων μας τα επέστρεψε με το παραπάνω. Βέβαια θέλω να πιστεύω ότι η πληθώρα των ΑΕΚτζήδων δεν παρασύρονται από τις διάφορες Κασσάνδρες που δυστηχώς αποτελούν την πλειοψηφία των σχολιαστών σε αυτό το σαιτ.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΣΑ ΛΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ !!!!!! ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ τον χωνεισ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΑΦΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΕΡΑΛΔΟΥΣ....μπας και σου ξεφυγε κατα λαθος η ιεροσυλια???
Να πάρει ό,τι ζητήσει την ώρα που ζήτημα αν έχει κάνει 10 καλά παιχνίδια; Να πάρει ό,τι ζητήσει την ώρα που δεν σέβεται τους συμπαικτές του; Δεν χρειάζεται. Υπήρχαν παίκτες που δεν πούλησαν ποτέ την ΑΕΚ κι αγωνίστηκαν για αυτή με πολύ λιγότερο χρήματα. Αν 19 χρονών έχει την απαίτηση να παίρνει 300.000 ευρώ (την ώρα που το ταβάνι είναι 600), τότε τι θα ζητήσει σε 2 χρόνια; Αν δεν γουστάρει να σηκωθεί να φύγει να πάει στον βάζελο. Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του θείου του. Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ήταν που δεν πήγε στον βάζελο.
Ποιοι να πουλήσουν ποιον; Οι παραιτημένοι πουθενάδες; Ποιο πιθανό είναι να πουλήσει ο Μανωλάς τον Αδραχμίδη παρα το αντίθετο....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ...?
eleu8ero paixti 8a poulisoun? 8a trela8oume entelos? k kati asxeto...... se olous esas pou den aresei o manolas..... mporeite na mou peite poios sas eresei? de mas aresei o manolas den mas aresei o kurgiakos,de mas aresei o maistorovits,de mas aresei o papasta8opoulos... e poion skata paixti 8elete? palto fonazate to tzibour k ksafnika egine paixtaras stous gay. oloi oi paixtes tis aek gia ta mpaza k molis pane allou tous 8eloume pali piso!!! NTROPI MAS na apakionoume toso polu tous paixtes mas!!!!!! k sto kato kato an 8eloume na exoume apaitiseis apo paixtes na frontisoume prota na priro8oun, oxi na tous xrostame 1 xromo k na milame kiolas!!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .........ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αξία του είναι από 4 μηδενικά και κάτω (και πολλά λέω). Αν τον δώσουμε μαζί με τον μπαρόβιο ζήτημα να πιάσουν τα 150.000 ευρώ.
ο μανωλασ καλος αλλα αμα παρουμε κανενα μυριο και πιο λιγα ας φυγει γιατι μπορει μετα να μην τρωμε γκολ πολλα π.χ 3αρες
droph sas
ETSI KAI POULISETE TO MANWLA THA BW MESA
Παιδια , αυτο το πραγμα δεν παλευεται [ η πολιτικη της διοικησης εννοω]. Μικραινουμε μικραινουμε , μικραινουμε,ποσο πια?????.Θα τρωμε εξαρες θα μας κανουν πλακα ολοι ,και εμεις θα βλεπουμε την ομαδα μας και θα κλαιμε.Δεν με νοιαζει για τον μανωλα [χεστηκα] εδω εφυγαν αλλοι πιο σημαντικοι απο αυτον,απλα αυτη η κατασταση δεν παει αλλο.Ας παμε πρωτοδεικιο να ξεκινησουμε απο το μηδεν.Το να συντηρεις μια ασθενεια δεν οδηγει πουθενα,φτασαμε στην συψη και σαρκα βρωμαει βγαλτε τα σωληνακια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να παμε παρακατω......
Για μένα ο Μανωλάς δεν έχει πιάσει στην ΑΕΚ, καλώς ή κακώς. Από την άλλη είμαι σίγουρος οτι αν ο Μανωλάς πάει εξωτερικό κ σε μια σοβαρή ομάδα θα σοβαρευτεί κ ο ίδιος και θα αποδόσει καλύτερα από εδώ οπότε καλό θα ήταν να βάλουμε σαν όρο στη μεταγραφή ένα ποσοστό μεταπώλησης. Να υπενθυμίσω κάτι, ο ακράτητος (νομίζω ήταν η προηγούμενη ομάδα) έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης 30% και επίσης έχουν δίκιο τα παιδιά που λένε οτι δεν έχει υπογράψει ακόμα ανανέωση.
Ποιον Μανωλά θα πουλήσουν τον Γενάρη? Ο Μανωλάς από 1ης Γενάρη είναι ελεύθερος να διαπργματευτεί μόνος του με όποια ομάδα θέλει. Θα πουλήσουν ελεύθερο παίκτη? Το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε μία από τα ίδια, όπως με Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν με απόλυτη επιτυχία.
+ 1924 ... Άλλο ένα έγκυρο "ρεπορτάζ" από τα τσακάλια ...... Ότι και να πεις είναι λίγο φίλε ....
malista.. ap'oti fainetai,o kwstas 8a ginei to kako paidi se kana dyo evdomades,autos pou xalaei to klima,pou anastatwnei ta apoditiria,bla bla bla bla.. kanoniste thn poreia sas pou8enades.. ps.an vgaleis thn ependysh me ribo,se ti allo ependysate re ola auta ta xronia gia na ginei h A.E.K kerdoforos etairia? ntemek spoudagmenoi kai klain main! OYST anikanoi!
Αν είναι να τον πουλήσετε όχι λιγότερα από 5 εκατομμύρια. Μη σας πιάσουν πάλι κότσους.
ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡ . ΒΡΕ ΚΥΡΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ,ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ . ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ?
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .
Μετά τις φετινές του εμφανίσεις δεν θα χάσουμε και τίποτα αν φύγει ο Μανωλάς. Μ' άρεσε που το έπαιζε και βεντέτα για τα χρήματα λες κι ήταν ο Μπεκενμπάουερ και φέτος είναι πρώτος στα αμυντικά λάθη. Απορώ πώς μια ομάδα σαν την ΑΕΚ ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές από εικοσάχρονα. Χάρη του κάνει η ΑΕΚ που παίζει σ' αυτήν. Είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα όμως αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να ηγηθεί μιας τόσο μεγάλης ομάδας.Στον ΠΑΟΚ ή στον Άρη ίσως να γινόταν ηγέτης.
STO KALO!AN DN VALEIS MYALOO SHKW KAI FYGE X8ES!
Αυτό μάλιστα !Αυτό ισχύει ! Ίσως σκοτώσουν και τον Λεονάρντο . Αυτοί σίγουρα θα είναι οι επενδυτές ,ποιό Κατάρ; Θα πάρουν το ζεστό χρήμα θα κουβαλήσουν τίποτα βετεράνους 32+ δήθεν ότι μας ενίσχυσαν ,τους οποίους θα αφήνουν απλήρωτους -κούτρα . Έτσι θα την πηγαίνουν τη δουλειά ,ρε που μπλέξαμε;