Μετά τη νίκη και στα Χανιά επί του Κύδωνα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη και στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ, ώστε να δείξει πως και την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει.
Η προετοιμασία των Πρωταθλητών συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς και ο Γιάννης Αρβανίτης βλέπει όλους τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στο κλειστό του Βύρωνα στις 16:30 το απόγευμα. Μοναδικός στόχος της AEK άλλωστε είναι να διατηρήσει τα ηνία της στο Πρωτάθλημα και αυτό θα το κάνει μόνο με νίκη σε τέτοια παιχνίδια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
