Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ελπίζω να βρεθεί λύση»

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για την κατάσταση στην ΑΕΚ, αλλά και για τον νεαρό Στέφανο Καπίνο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνο "έσπασε" χθες το ρεκόρ του Θωμά Μαύρου, αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής σε ηλικία 17 χρόνων, 7 μηνών και 28 ημερών καταρρίπτοντας το θρυλικό ρεκόρ του Μαύρου που είχε ντεμπουτάρει σε ηλικία 17 ετών και 9 μηνών πριν από σχεδόν 30 χρόνια (16 Φεβρουαρίου του 1972 στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Ολλανδία).

Ο Μαύρος με αφορμή αυτό το γεγονός είπε: «Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι νεαροί και να ξεπερνάνε τα ρεκόρ. Είναι χαρά και για μένα να βλέπω τον Στέφανο Καπίνο να ξεπερνάει ένα ρεκόρ που είχε τριάντα χρόνια», ανέφερε στο gazzetta.gr.

Επίσης ο παλαίμαχος άσος έδωσε τις ευχές του στον νεαρό πορτιέρο του Παναθηναϊκού. «Να είναι πάντα καλά, τον έχω παρακολουθήσει και μου άρεσε. Ελπίζω να έχει μυαλό και να δουλέψει σκληρά και αν το κάνει θα τα καταφέρει στην καριέρα του να πετύχει αυτά που θέλει».

Ο Θωμάς Μαύρος έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την τωρινή κατάσταση. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος, περνάει δύσκολες στιγμές. Ελπίζω αρκετά σύντομα να βρεθεί μια λύση και η ΑΕΚ να γίνει η μεγάλη ομάδα που ήταν».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ