Προπονητής της Κέρκυρας είναι και επίσημα ο Χάβι Γκράθια όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ και επίσημα με τον Ισπανό τεχνικό να προσπαθεί μέσα στους επόμενους επτά μήνες να διατηρήσει την ομάδα στην Super League παρά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα: " H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Χαβιέ Γκράθια, καθώς και με τον Juan Solla (βοηθός - γυμναστής), για τους επόμενους επτά μήνες.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη, 17/11(14.00), στην αίθουσα προβολών Χουάν Σόλα του «Starbowl» (Αλυκές Ποταμού).
Εντός των ημερών, το νέο τεχνικό επιτελείο θα συμπληρωθεί με την ανακοίνωση του ονόματος του προπονητή τερματοφυλάκων".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!