Επίθεση εναντίον του Γιάννη Παπαδημητρίου εξαπέλυσε ο πατέρας του Μαρσελίνιο. Ο Ρικάρντο Λέιτε, όπως είναι το όνομά του, έστειλε μήνυμα στην ιστοσελίδα «xanthisports.gr» και κάνει λόγο για ανυπόφορη συνύπαρξη του γιού του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Επίσης αναφέρει πως ο Μαρσελίνιο δεν θέλει πια να παίζει για την ομάδα, κάνοντας λόγο για πράγματα που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος δεν γνωρίζει.
Αναλυτικά η επιστολή του Ρικάρντο Λέιτε:
«Πρέπει να αποκαλύψουμε ότι αυτή η συνύπαρξη μεταξύ Γιάννη Παπαδημητρίου είναι ανυπόφορη .Η συμπεριφορά του Διευθυντή έχει οδηγήσει τον παίκτη να μην θέλει να παίξει για την Skoda Ξάνθη. συμπεριλαμβανομένων των απειλών για πρόστιμα, και απαγορεύσεις συνεντεύξεων στον Τύπο. Πρέπει να μιλήσω με το μεγαλομέτοχο κύριο Χρήστο και να του δώσω πληροφορίες καθώς είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζει τα γεγονότα που συμβαίνουν. Σας παρακαλώ ζητήστε να επικοινωνήσει με e-mail μαζί μου»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!