Μετά το τέλος του τουρνουά της Νέας Ερυθραίας, στο οποίο η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κατέκτησε την δεύτερη θέση, το τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του. Η Ένωση συνεχίζει με έντονους ρυθμούς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι μέσα σε αυτές τις μέρες, ώστε να διορθώσει και την παραμικρή ατέλεια που μπορεί να παρουσιαστεί. Περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν ακόμα και σήμερα, αφού ο Ματθαίος Φορτούνας βρίσκεται στην αναζήτηση αντιπάλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν ότι βρίσκουν τα πατήματά τους και ότι «δένουν» σαν ομάδα, λίγο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής ανδρών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
