Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Νέων με τη Σλοβακία, ο οποίος χάρισε στην ελληνική ομάδα το εισιτήριο για την ενδιάμεση φάση (elite round) του Euro 2012, ο διεθνής αμυντικός Μαυρουδής Μπουγαΐδης, μίλησε για την πρόκριση:
«Η ομάδα άξιζε 100% αυτή την πρόκριση. Οι εμφανίσεις μας και στα τρία ματς ήταν πολύ καλές. Αυτός ήταν και ο στόχος μας, να δώσουμε, δηλαδή, τον καλύτερό μας εαυτό και, από κει και πέρα, ξέραμε πως τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επόμενης φάσης, που σίγουρα, λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, θα είναι αυξημένες».
Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Κώστα Τσάνα, Βασίλης Γεωργόπουλος, δήλωσε:
«Αυτή η πρόκριση ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά. Ανταπεξήλθαν επάξια στις προκλήσεις του ομίλου. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτώνται με προσπάθεια και τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρόκειται για μία ομάδα με μέλλον, καθώς αποτελείται από ποδοσφαιριστές με μεγάλες ικανότητες, σοβαρότητα και θέληση. Πιστεύω πως και φέτος θα αγωνιστούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
