Με αρκετή καθυστέρηση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, άσκησε δίωξη κατά του Ολυμπιακού για εκτεταμένα επεισόδια των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Σημειώνεται πως αν περάσει η δίωξη του Φάκου τότε ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στην δίωξη του κάνει λόγο για επεισόδια από πλευράς οπαδών του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν εκτός γηπέδου και μεταφέρθηκαν εντός με την πειραϊκή ομάδα να εκφράζει την απορία της καθώς τα επεισόδια αυτά δεν καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνος. Επίσης στον Ολυμπιακό αναρωτιούνται γιατί ο Φάκος άσκησε την δίωξη οκτώ μέρες μετά το παιχνίδι.
Στον Ολυμπιακό, προκειμένου να παίξουν με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ελπίζουν στους δικηγόρους καθώς η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την Πέμπτη 27/10 ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω της απεργίας του δικηγορικού συλλόγου και έτσι η εκδίκαση αναβλήθηκε για την άλλη Πέμπτη 03/11 όπου και πάλι ο δικηγορικός σύλλογος έχει εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις. Αν υπάρξει και άλλη καθυστέρηση τότε ο Ολυμπιακός θα την γλιτώσει και θα υποδεχτεί με κόσμο τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που ασχολείστε καν με το θέμα. Αφού ξέρουμε όλοι πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Εδώ μιλάμε για την ομάδα του κράτους που ποτέ η δικαιωσύνη δεν την ακούμπησε ότι κι αν έκανε, διότι είναι τεράστιο το πολιτικό κόστος. Χώρια που υπάρχει και "προστασία" εντός Βουλής από διάφορους Λοβέρδους και Τραγάκηδες. Η μόνη που μπορεί κάτι να κάνει είναι η ΟΥΕΦΑ με την υπόθεση της δωροδοκίας του Ιταλού διαιτητή στο Μακαμπί - οσφπ. Μόνο εκεί μπορεί να γίνει κάτι. Εδώ απ' τις 24... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδες που κατηγορούνταν για τα στημένα έχουν ΗΔΗ αθωώσει τις 18 και έπεται συνέχεια. Για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε τώρα.