Οι ζωντανές εκπομπές πολλές φορές παρουσιάζουν απρόοπτα. Το είχαμε ζήσει στην... περιβόητη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη, το έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό, το βιώσαμε και σήμερα με την συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη στη Nova. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αφού έκανε συνεχείς αναφορές στην ειλικρίνεια με την οποία έχει σταθεί απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ, ότι δεν λέει ποτέ ψέματα και ότι πάντα έπαιρνε αποφάσεις με γνώμονα το καλό της ομάδας, κάτι που επανέλαβε πολλάκις, θέλησε να κλείσει τα λεγόμενά του, με τις παραπάνω ατάκες. Ωστόσο, όπως φάνηκε, δεν ήταν απολύτως ειλικρινής, τουλάχιστον σε ένα από τα θέματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει. Αυτό που είχε να κάνει με την εκδίωξη του Ράφικ Τζιμπούρ.
Ο Αδαμίδης ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για αυτή του την απόφαση και απάντησε: «Δεν πιστεύω πως έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί σε εκείνη την υπόθεση. Ευτυχώς που υπήρχε τρίτος άνθρωπος στο γραφείο και ήταν ο μάνατζερ του. Συμφωνήσαμε για συγκεκριμένα πράγματα και δύο εβδομάδες μετά μας ζήτησε αναπροσαρμογή με 30% αύξηση. Η συμφωνία με τον Τζιμπούρ ήταν για 900.000 ευρώ και ήρθε και ζήτησε 1,2 εκατ. Δημιουργείται το επεισόδιο, λέω στον προπονητή, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, σίγουρα υπάρχει. Συζητάω ξανά με τον Χιμένεθ και συζήτησα και με τους αρχηγούς, τι να κάνω και είπαν. Να φύγει και έφυγε».
Η τελευταία πρόταση ήταν και αυτή που εξόργισε τους δύο αρχηγούς οι οποίοι παρενέβησαν τηλεφωνικός στην εκπομπή. Πρώτος ο Τραϊανός, ο οποίος είπε: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ρέφικ Τζιμπούρ από την ομάδα. Ακουσα τι ειπώθηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον πρόεδρο. Αυτά τα αποφασίζει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση, δεν μας ζητήθηκε η άποψη και δεν είπαμε κάτι εμείς ως αρχηγοί και το λέω εκπροσωπώντας όλους τους αρχηγούς».». Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του «Λύμπε», ο οποίος με ακόμα πιο σκληρή γλώσσα, είπε: «Καταλαβάινω την πίεση που δέχεται ο κ. Αδαμίδης. Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη δική μας, των τριών αρχηγών σε καμία υπόθεση πλην των αρμοδιοτήτων μας και ειδικά στο θέμα του Τζιμπούρ. Εμείς τον βρήκαμε στην ομάδα, δεν ήρθε μετά από εμάς», για να προσθέσει ο Δέλλας: «Η ιεραρχία στην ομάδα είναι διοίκηση, προπονητής, παίκτες». Η δυναμική παρέμβαση των δύο αρχηγών ανάγκασε τον Αδαμίδη να αναδιπλωθεί και να διαψεύσει τον... εαυτό του λέγοντας πως ουδέποτε είπαν οι δύο αρχηγοί να φύγει ο Τζιμπούρ.
Αναφορά έγινε και στο θέμα με την απαίτηση του Νίκου Κωστένογλου να καθαρίζουν οι μικροί τα παπούτσια των μεγάλων με τον Λυμπερόπουλο να τονίζει: «Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν θέλω να μου καθαρίζουν τα παπούτσια, ούτε θέλω να με σέβονται. Ο προπονητής ήθελε να περάσει ένα μήνυμα με αυτό που είπε πιστεύω εγώ», είπε ο «Λύμπε» για να συμπληρώσει ο «Τράι» ότι: «Το έχουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Μακάρι να ήταν αυτό το θέμα της ΑΕΚ. Και στην Αγγλία συμβαίνουν αυτά», για να καταλήξει ο αρχηγός της Ενωσης λέγοντας για το μέλλον της ομάδας ότι: «Δεν θα έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, δεν κινδυνεύει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
toixo toixo kologayre toixo toixo...............
ΑΔΑΜΙΔΗΣ =....ΣΥΝΕΧΕΙΑ...... ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ !!!! ΑΥΤΑ (ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΛΛΛΗΗΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ !!!!! ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ......ΛΟΙΠΟΝ....... kitrinomauroaigaio21 - 12/09/2011 12:07. ΛΟΙΠΟΝ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.....ΑΔΑΜΙΔΗΣ...= ΜΑ'Ι'ΣΤΟΡΟΒΙΤΣ - ΤΖΕΜΠΟΥΡ - ΜΠΛΑΝΚΟ - ΣΚΟΚΟ - ΣΑΧΑ - ΝΤΙΟΠ - ΜΙΤΣΕΛ - ΧΙΜΕΝΕΘ ... ΤΕΛΟΣ !!!! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΕΩΣ 50 % !!! ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ 100 - 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥ !!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ !!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ??? ... ΚΟΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ... ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΕ !!!!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ??? ΟΥΤΕ 5000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ GAY ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΟΙ ΞΕΦΤΗΛΕΣ) ΑΠΟ...ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ !!!!!! ΤΥΧΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ???? ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.... ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ !!!!!!!! ΑΠΛΟ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ (ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ , ΘΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ.... ΚΑΙ ΜΙΑ Π Τ Ω Χ Ε Υ Σ Η ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ????? ΤΙ ΛΕΤΕ ????? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ???? ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY...???? NAI , XIΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ !!!!!!!!!! ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ - ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!! ΚΑΠΟΤΕ Ο ''ΖΗΤΑ'' (ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝ/ΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ (ΟΣΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ) ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !!!!! ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΜΕ ????? ΕΕΕ , ΑΕΚΑΡΕΣ ???? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ...ΜΕΡΙΑ !!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....''ΚΥΡΙΕ'' ΑΓΑΜΙΔΗ ????? ΕΧΕΤΕ ????
ΑΕΚΑΡΕΣ !!!!!!!!! ΘΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..... Π Τ Ω Χ Ε Υ Σ Η !!!!!!!!.......ΑΠΑ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ . ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΞΑΡΕΣ . ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΡΗΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ . Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΒΑΡΒΕΡΔΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΟ . Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.
o tzimpoyr bgazei matia stin omada moy eseis ton bgalate axristo xaxaxaxaxaxa
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ........................
ΛΟΙΠΟΝ...ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ....ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΥΝ !!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΜΑ@@@@@ΚΑ ....ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!!!!!!!! ΑΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ...ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΤΙ ΕΣΤΙ...ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΗΝΕΣ !!!!!!!! ΑΓΑΜΙΔΗΣ =..........ΣΕ ΛΙΓΟ !!!!!!!!
ΠΡΟΣ nick 5600 ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΣΤΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΡΗΤΡΑ .ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ Η ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ? ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΕ ?
H προδοσία δεν έχει όρια - Κερκόπορτα . Χάρισαν ΤΖΑΜΠΑ τον παίκτη στον Μαρινάκη για να μας μοιράζει εξάρες . Ο Χιμένεθ έκανε πάσα τον παίκτη στο φιλαράκι του Βαλβέρδε ,που τον έχει ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ . Τόσο απείθαρχος ήταν .Δεν έβαλαν ούτε ρήτρα για ναμην πάει σε ελληνική ομάδα .Χύμα χάρισμα στον ΜΑΡΙΝ ΑΚΗ.
ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..........ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.... ΜΟΝΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΧ. ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ..... ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙ ΑΕΚΖΗΔΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΣΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ.... ΚΡΙΜΑ
Ton kseftilisan ston aera enw aftoi kseftilizontai sto gypedo kathe kuriaki.... me liga logia gemise kseftiles i omada!!!
Γελοια διοικηση, καραγκιοζακια και χατζιαβατηδες. Βγαινουν δημοσια και λενε αρλουμπες ισα-ισα για να δημιουργησουν τηλεοπτικο προφιλ και τελικα να μην πουν τιποτα! Εδω ο κοσμος καιγεται και ο κ. Αδαμιδης χτενιζεται χωριστρα. Αντι να πει οτι εκανε αλλο ενα λαθος εις βαρος της ΑΕΚ, βγηκε να κατηγορησει τους αρχηγους, που σημειωτεον τους εχει απληρωτους! Εδω ομως δεν ειναι Λονδινο. Εδω οι αντρες φορανε παντελονια και τα τιμουν!
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΧΩΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΦ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΚΟ ΕΔΙΩΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΝΗΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΔΕΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΛΑ.
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ21 ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ....ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ????ΑΜΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΜΠΕ ΔΕΛΛΑ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΟΡΜΙΑ) ΠΛΕΟΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ....ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ....
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ .ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ.......ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΙΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΛΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ........ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ............
Μεγαλο λαθος του Αδαμιδη η αναφορα σε Δελλα-Λυμπεροπουλο για το θεμα Τζεμπουρ. Ακομα και εαν εμμεσως οι αρχηγοι εδωσαν την συγκαταθεση τους για να φυγει ο Τζεμπουρ ( που θεωρω οτι ειναι το πιο πιθανο σεναριο.Ενα νευμα, μια γκριματσα σε ενα πηγαδακι μπορει να πει τα παντα), ο Αδαμιδης δεν επρεπε να το αναφερει και να τους φερει σε δυσκολη θεση.
ΔΙΩΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΔΕΛΛΑΣ-ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ (ΠΟΙΟΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΜΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ? ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΕΞΑΡΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ?-ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ), ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...??? ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΤΟ Κ@Λ@ΠΑΙΔΟ, ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΕΝΩ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ΓΑΥΡΟ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ (ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΣ). ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΟΣΟ ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ) ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΠ\'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΘΑ ΠΩ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ, ΑΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΓΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ... ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ 5 ΜΥΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ, ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ 2.5 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ-ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕ... ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΑ ΤΟΝ
ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑ ΤΟΝ Η ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΣΟ ΟΣΟ? (ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ) ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΡΑΟΥΧΟ, ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΝΤΙΟΠ ΚΛΠ) ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΕΜΙΚΟΙ, ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ, ΟΡΙΤΖΙΝΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΠΛΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ, ΑΔΑΜΙΚΟΙ, ΧΙΜΕΝΕΘΙΚΟΙ, ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥΔΙΚΟΙ, ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΙΚΟΙ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ PC, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠ\'ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΑ Η ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ, ΟΥΤΟΠΙΚΟ, ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ, ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ), ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ, ΤΣΙΑΡΤΑ, ΜΑΥΡΟ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.... ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ... ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ !!!
+1
Ούστ Γαύρε
troll
Γαύρε άντε στο πρόεδρο σου το Χοντρό Ουστ
paristano ton alithino eafto sou an den to katalaves akoma !!!!!!!!
Γελοίο υποκείμενο έχεις κάνει 10 profile για να κοροϊδεύεις
ftistos esy ime troll xaxaaaaaaaaaaa
Πόσο γελοίοι είστε εσείς οι Γαύροι Ουστ ρε
troll eisai ae6ra ??? xaxaxaxaxa
nai re eimai gayros kai kano xabale me esas edw mesa !!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ρε άντε στον Μαρινάκη σου Ουστ γελοίε
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ .ΡΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Η ΕΟΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΕ ΟΠΙΟΝ ΣΤΟΠΟΗΣΕΙ .ΑΙΝΤΕΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ .
μακρτιτα λαμογια απο την ομαδα,οι σημαιες ειπαν την αληθεια.
ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΔΙΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ,ΑΦΟΥ ΣΕ ΖΗΤΗΣΕ 30% ΑΥΞΗΣΗ Ο ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΑΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΑΕΚ .ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ Η ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ .ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ,ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΜΥΣΙ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ? Α, ΞΕΧΑΣΑ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΤΟΥΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΣΑΙ .ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ , ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ? ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ? ΑΡΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡ, ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ? Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .
Πολύς λόγος γίνεται για τον ψυχοπαθή Τζιμπούρη που μας κουβάλησε ο κουβαρντάς Μεσσίας με 3,5 μύρια και χωρίς να έχουμε καν την δυνατότητα να του δίνουμε μηνιαίο μισθό . Αυτός ήταν και ο λόγος που χάθηκε χωρίς να πάρουμε φράγκο.Χρωστάμε σε όποιον μιλάει Ελληνικά Η ΑΕΚ χρεοκόπησε. Πάρτε το έιδηση
@ΑΕΚ_1962_R ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣΑΚΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ... ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ...ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?
Akoma klaite me tin eksara aeksares ???
ολοι στο κρατικο τη κυριακη όλοι να το γεμισουμε τι διαολο πρωταβλητες είμαστε πάμε όλοι μαζί με το σαββα το θεοδωριδη να φαμε τον αναστό
Κι εδώ που τα λέμε ο Τζιμπούρης ταίριαζε πολύ στον Γαύρο. Εχει όλη την τσογλανιά που είχαν πάντα οι γαύροι Σαν τον Καστίγιο
Σταμάτα πιά να κάνεις το άσπρο μαύρο. Ο Ντζιμπούρ είναι ο καλύτερος κυνηγός του πρωταθλήματος θες δεν θες... Και κάτι άλλο: "..Αν η ΑΕΚ δεν πληρώσει τους φόρους της, στην ώρα της, τότε κινδυνεύει να βρεθεί με όλο το χρέος και όχι μόνο με το διακανονισμένο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνουμε...". Τάδε έφη Αδαμίδης... Κατάλαβες τώρα τι λαλακίες έγραφαν αυτοί που διάβαζες και πίστευες; Διακανονισμένο χρέος δεν γίνεται να μην πληρώνεται συστηματικά. Αυτό που έγινε επί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Νικολαΐδη (αλλά και αργότερα) ήταν ότι καθυστερούσαν οι νέες υποχρεώσεις προς την εφορία γιατί μπήκαν άλλες προτεραιότητες σχετικές με την ανάπτυξη της ομάδας... Και αυτό γιατί οι μέτοχοι επένδυαν με στοχο την συντήρηση και όχι την εκτόξευσή της...
Οτι και να πείς δεν με πείθεις Εγώ ξέρω ότι χρεοκοπήσαμε ξανά. Από τις αλχημείες και τις αφέλειες του κυρ. Ντέμη
Εδω δεν σε αδικω προσωπικα γιατι δεν εισαι ο μονος, αλλα δες την πραγματικοτητα: Χρεωκοπησαμε γιατι οι δικοι μας δεν ηθελαν ποτε να επενδυσουν πραγματικα: Η ΑΕΚ ξοδεψε σε 5 χρονια οσα ο ΠΑΟ σε 2 (περιπου 150 εκατομυρια). Και οι μετοχοι της εβαλαν σε 7 χρονια κοντα 50 εκατομυρια, οσα ο Μαρινακης σε 2 για να καλυψει τα χρεη του Κοκκαλη, που ηταν διπλασια της ΑΕΚ!!! Ετσι το αν ο Ντεμης ηταν Καισαρας η εκανε λαθη επαιξε τον μικροτερο ρολο. Διασταυρωσε τα νουμερα που σου δινω και αν τα βρεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πραγματικα αναρωτιεμαι πως μπορεις να επιχειρηματολογησεις πως με αυτα τα δεδομενα θα μπορουσε η ΑΕΚ να σταθει οπως σταθηκε στην πενταετια χωρις να μπει μεσα...
troll spao plaka me sas ta xanoymia !!!!!!! xaxaxaxaxaxa
ftistos t6o screen name mou ise !!!! kai mia apo ta idia me to avatar mou !!!! se exo doublari sto apolito me mideniki apokrisi lathous !!! trollare
Εγκεφαλικά ανάπηρε σε πήραν είδηση όλοι εδώ μέσα
ftistos esy ime troll xaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Κολόγαυρε
Προς το AEK 365: Παιδια, υπαρχουν καποια σχολια απο μη ΑΕΚτζηδες εδω μεσα που προφανως εφτιαξαν λογαριασμο λιαν προσφατως γιατι δεν εχουν τι αλλο να κανουν στη ζωη τους. Ας τους διαγραψετε. Δεν εχουν καμια δουλεια εδω μεσα οπου συζηταμε οι οπαδοι για τα εσωτερικα μας και προσπαθουμε παντα να κρατησουμε ενα επιπεδο. υγ και ο τιτλος του αρθρου κατ' εμε ειναι υπερβολικος. Μπορουμε να κρινουμε το συμβαν ο καθενας μονος του.
@Isis Πολύ σωστά κάνεις και το επισημαίνεις αδερφέ το θέμα με τους κ@λ#γαυρους(ή δεν ξέρω και γω τι άλλη ομάδα μπορεί να'ναι). Παρακαλώ τους υπεύθυνους του 365,να επιληφθούν του θέματος.Έχουμε που έχουμε τόσα προβλήματα(τόσο με την αγαπημένη μας ομάδα,όσο και στη δύσκολη καθημερινότητα μας),έχουμε και κάποιους "καμμένους"αλλόθρησκους,να κάνουν πλάκα και να μας εκνευρίζουν.
Καλησπέρα σύντροφοι. Aδραχμίδης, Αφραγκίδης, Αγαμίδης, Αδαμίδης κλπ κλπ. Όπως και να τον πείτε ένα είναι σίγουρο: ΄Εχασε την μπάλλα ο άνθρωπος, παλικάρι άμαθο από μπάλλα και κυκλώματα, γνώσεις αποδυτηρίων μηδενικές, επικοινωνιακές ικανότητες ελάχιστες. Αλλιώς τα περίμενε τα πράγματα κι αλλιώς του βγήκαν. Όλα τα υπόλοιπα είναι φυσικές συνέπειες. Και στην περίπτωση που λέει αλήθεια για τους Λυμπερόπουλο-Δέλλα, ακόμα χειρότερα για αυτόν. Αποφάσεις πάιρνει η διοίκηση μιας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εταιρείας και όχι οι υπάλληλοί της. Αλλά για μια στιγμή ρε σύντροφοι.... Βάλαμε κάτω τον Αδαμίδη και το πατάμε ανελέητα, αλήθεια όμως γιατί;;; Είναι μεγαλομέτοχος; μικρομέτοχος; χορηγός; Τίποτα! Ένας διαχειριστής είναι που τα αφεντικά του τον κρεμάσανε και τον αφήσανε άφραγκο επί επτάμηνο , μόνο του να παλεύει να κρατήσει όρθιο ένα μέγεθος όπως η ΑΕΚ και ένα τσούρμο άντρες που μουρμουράνε και με το δίκιο τους, ολημερίς. Το κράξιμο πρέπει να πέσει στην παρεά του 2004 και όχι στον εύκολο στόχο που λέγεται Αδαμίδης. Υ.Γ: Μην κάνετε αγιιογραφία σε Λυμπερόπουλο-Δέλλα. Κρατήστε και καμιά πισινή. -Συντροφικά-
αχ γιατρε μου...ποσο καιρο τα λεμε ολαυτα?......
O Αδαμίδης έχει κάνει τραγικά λάθη αλλά ποτέ δεν μάθαμε τι θα έκανε αν είχε χρήματα! χρησιμοποιήθηκε από τους αμέτοχους όπως είχε χρησιμοποιηθεί πρωτύτερα ο Μπάγιεβιτς και ακολουθεί ο Κωστένογλου, σαν αλεξίσφαιρο να χρεώνεται την αδυναμία τους να υπηρετήσουν την ΑΕΚ. Το πρόβλημα είναι οι μέτοχοι, ο Αδαμίδης δεν την βρήκε την ΑΕΚ από τον πατέρα του, κάποιος τον έβαλε εκεί, κάποιος του επέβαλε το ξεπούλημα. Σε λίγες μέρες θα έχουμε έναν νέο Αδαμίδηκαι όλα θα είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εντάξει μέχρι την πρώτη ήττα.
swstos opos panta file!!!! +10000
ντροπή για το σαιτ να χρησιμοποιεί εκφράσεισ "..τον ξεφτίλισαν..." και να αναφέρεται στον πρόεδρο της αεκ. Ηταν μια μικρή κωλοτούμπα, και η αλήθεια είναι στην μέση. Οσοι θυμούνται το κλίμα τότε ο ραφίκ δεν ήταν αρεστόσ σε όλουσ. Αυτό λοιπόν που είπε ο πρόεδροσ θεωρώ ότι θα ειπώθηκε όχι όμως σε ξεκάθαρη συζήτηση γιαυτό, αλλά σε πηγαδάκια, σε διαδρόμουσ κλπ όπου όλοι συνηγορρούσαν ότι ο ρααφίκ ήταν "δύστροποσ και ιδιόρυθμοσ" και έτσι και γιαυτό τον λόγο, πέραν των συνεχώσ παράλογων... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απαιτήσεων, αλλά και στην προσπάθεια για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Ρε φίλε ? ! Βούρος ονομάζεται ο άνθρωπος..Βούρος..Όχι Δούρος..Βούρος..Με ΒβbB..Όχι ΔδdD..Και όταν τελειώνεις στο τέλος βάζε ςςςς..όχι σσσσ..Και Το ΑΕΚ να το γράφεις με Κεφαλαία..Α.Ε.Κ..Όχι αεκ..Εδώ με Κεφαλαία έβαλες τον γκόμενο σου τον G.Douros ή Vouros πως σκατά τον λένε τελοσπάντων..Και δέν έχεις βάλει την Α.Ε.Κ..Αμάν πιά..
Alefanteeeeee kaneis xabale sta xanoymia?
Δούρο είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ Αεκτσής , μη μασάς στα πεσίματα που σου γίινονται..Λες αλήθειες και πονάνε πολύ συνέχισε δυναμικά τον τρελό σου αγώνα ..Πάντως ο Παπαροκέφαλος σκατιάς έχει δίκιο ψ'ηφισες μνηνόνιο μωρί κουφάλα?? κρεμάλα κ αάντε πάμε γρήνε γερά γήπεδο στη κοκκινιά
Abroyyyy kale ti koyklos eisai esy xaxaxaxaxaxaxaxa
κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς κιτς..είπε ο σαββας θεοδωρίδης
Εσύ γαύρε μέχρι να σβήσεις τα 10 προφιλ που έχεις φτιάξει και να φτιάξεις ΕΝΑ προφιλ που να δείχνει πως είσαι γαύρος δεν έχεις δικαίωμα να γράφεις για την ΑΕΚ. Αμα θέλεις να πεις κάτι για την ΑΕΚ έστω και υποτιμητικό να το κάνεις σαν άντρας και να μην το παίζεις Αεκτζής κατάλαβες?
30 profile exo kanei !!!!!!!! kai spao plaka !!!!!! xaxaxaxaxa
Χαλαρωστε παιδια...
Δεν υπηρχε προβλημα με τον ραμαζανι-μποξερ αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και τον Σκοκο δεν πλακωθηκαν στο ξύλο μακρια γαιδουρα παιζανε,ο ραμαζανι-μποξερ ποτε δεν πηγε για τα λεφτα στον γκει πηγε γιατι του αρεσε το πλανο του ενστασιακου και της παραγκας.........
Εσύ λεβέντη μου είσαι δικηγόρος του "προέδρου" σου; Αφού τόσο πολύ νοιώθεις την ανάγκη να τον δικαιολογήσεις (έναν άνθρωπο που κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του έλεγε ασύστολα ψέματα), τώρα που έμεινε άνεργος, πάρε τον στη δουλειά σου να σου κάνει διαχείριση, σαν κι αυτή που έκανε στην ΑΕΚ. Οσο γιά το site, δεν έθειξε τον "πρόεδρο" της ΑΕΚ αλλά τον καταστροφέα της που είναι άγνωστο τίνος συμφέροντα εξυπηρετούσε όσο ήταν στην ΑΕΚ. Γιατί πλέον δεν είναι. Ολοκλήρωσε τη διατεταγμένη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπηρεσία του και ξεκουμπίστηκε. Δυστυχώς αργά αφού δεν άφησε τίποτε όρθιο. Και χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς αφού κατάφερε και έπεισε εσένα και τους ομοίους σου
douro prodoti min milas esy !!! psifises mnimonia gia tin katadiki tou ellinikou laou !!!! kremala kai goudi !!!!!!!
Ουστ κολογαυρε
nai eimai gayros kai kano xabale edo mesa !!!!! xaxaxaxaxaxaxaxa
ΕΣΥ ΑΠΟΓΟΝΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Κ ΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ CH. L ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
Η αληθεια ειναι μια ρε παιδια, νυστικο αρκουδι δεν χωρευη . Οσω για τους Λυμπε ,Δελα ,Καφε, Γεωργεας δεν μπορουν αλλο τα παλικαρια δεν ειναι κακο. Και παμε τωρα στους νεους, να κανουν τον σταυροτους οι Μανωλας , Γκενττζογλου που φορανε την φανελα της ΑΕΚ. Τωρα για κατι Αργυριρηδες και μπελεκια ουτε απο την Δεκελειας δεν πρεπει να περνανε,αρα λοιπον τι εμεινε ?ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΑΕΚΤΖΗ που και εδω ο ενας στους δυο παει γηπεδο και ουτε.Εχω περασει κι αλλα πετρινα χρονια αλλα τετοιο ροστερ δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειχαμε ποτε,λαο παντος τωρα εχουμε παραπανω γιατι τοτε ειμασταν τρεις με τεσσερις χιλ.σε κατι αγονες χειμωνιατικους ενω τωρα παμε 7.8 χιλ. Ροδα ειναι και γυρναει,που θα παει θα κατσει και η μπιλια στο κιτρινο.
ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΚΑΥΓΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..... ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.... ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ''ΕΝΩΣΗ'' Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ... ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΣΟ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΘΕΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ....ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ....ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.
ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΚΑΥΓΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..... ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.... ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ''ΕΝΩΣΗ'' Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ... ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΣΟ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΘΕΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ....ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ....ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.
O ADAMIDIS SAS FTAIEI GIA TIN KATANTIA MAS...ANTE NA DOUME NA FYGEI KAI AUTOS KAI THA DEITE TA KALA...PAW STOIHIMA OTI OI PERISSOTEROI GIPEDO EHETE NA PATE PANW APO 2 HRONIA...MIA HARA KATHISTE APO TON KANAPE KAI DEITE TIN AEK PWS VOULIAZEI KAI ME TO POU TELIWNEI TO PAIHNIDI MPROSTA APO TO PC GIA KRAKSIMO...O ENAS SAS VRWMAEI O ALLOS SAS MYRIZEI O PARALLOS EINAI KLEFTIS ,KAI OLA AUTA ME KRITIKI APO TON KANAPE ....DYSTYHWS ETSI DEN KRATIOUNTAI OMADES OUTE ERHONTAI OI PERIVOOITOI EPENDYTES ME 5500 EISITIRIA..
η αληθεια ειναι οτι οι Δελλας-Λυμπε εχουν τεραστιο ηθος, ειναι τεραστιοι παικτες και τους ευχαριστουμε για ολα στην ομαδα, δεν θα με χαλαγε του χρονου να τους εβλεπα καπου στην ΑΕΚ... ομως και οι 2 πρεπει να καταλαβουν οτι δεν γινεται να παιζουν σε καθε ματς βασικοι...ο Λυμπε ειναι καλος να μπαινει γυρω στο 60-70 για να κραταει μπαλα, να παιρνει φαουλ κλπ...δεν γινεται να παιζει απο την αρχη σε αυτη την ηλικια. ο Δελλας δεν γινεται να παιζει σε ματς που ξερεις οτι θα σε χτυπησουν στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοντρα(πχ ΟΦΗ-ΑΕΚ) γιατι ειναι αργος, εκει πρεπει να παιζουν οι Καλα-Μανωλας. Και οι 2 το ξερουν αυτο, οπως και ο Γεωργεας σιγα σιγα...οποτε πρεπει να συζητησουν και να μιλησουν με τον Κωστε φιλοι ειναι και εχουν και μικρες διαφορες στην ηλικια... οσο αφορα το θεμα του Τζεμπουρ, το ιδιο πανω κατω ειπε και ο Χιμενεθ πριν 2 μερες, οτι πηγε ο Αδαμιδης και του ειπε να τον διωξει... ΥΓ:πολλα ακουγονται για την κλικα Δελλα-Λυμπε και αλλων 2-3 ελληνων που εφαγαν τον Φερερ(αν και λογικο με αυτα που εκανε) και πολλα ακουγονται οτι και οι ιδιοι εφαγαν και τον Χιμενεθ...
Ετσι ευτυχως μπας και βρεθει ακρη με τους προδοτες μισθοφορους .. Πες μας για τον Μακαρο Αδαμιδη γιατι τον πηρες τηλ ? ας ξετυλιχτει το νημα μπας και βρουμε την γαληνη μας και την επομενη μερα
Φεύγοντας έδωσε γιά μιά ακόμη το στίγμα του. Ολη του η θητεία στην ΑΕΚ ήταν ένα ψέμα. Πως θα μπορούσε φεύγοντας να κάνει κάτι διαφορετικό; ΜΠΡΑΒΟ στους Δέλλα και Λυμπε που τον ξεμπρόστιασαν και τον άδειασαν δημόσια. Αυτό ακριβώς αξίζει στον άνθρωπο που απαξίωσε και μίκρυνε όσο κανείς άλλος την ΑΕΚ και την έκανε περίγελο του κάθε ανύπαρκτου. Κάθε φορά που εμφανίζεται κάνει κακό στην ΑΕΚ. Δε φτάνει η παραίτηση. Να σταματήσει να πιάνει στο στόμα του το όνομα της ΑΕΚ και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Ακόμη και η θλιβερή παρουσία του προκαλεί.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ!!!!!!!!!!Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ............
Μόνο η ΑΕΚ μπορεί και απαξιώνει μέσα σε μια νύχτα ανθρώπους και από εργατικούς και ταπεινούς να τους κάνει ξεφτίλες. Είναι πραγματικά ύπουλο αυτό που κάνετε στον Αδαμίδη που προσπάθησε έστω για έναν χρόνο να κρατήσει ζωντανή την ΑΕΚ που ζει με τεχνητές αναπνοές. Αν δεν νιώθετε την υποχρέωση να πείτε μια συγνώμη τουλάχιστον μην κάθεστε απ' τα pc και ασκείται κριτική εκ του ασφαλούς διότι κανείς απο έσας δεν θα έμπαινε στα σκατά. Αυτός μπήκε. Άλλωστε το έχει ο Έλληνας μέσα του... Όλο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λόγια και κριτική και απο πράξεις τίποτα. Αδαμίδη σήκω φύγε και μην απολογείσαι για τίποτα άσε εδώ τους επιστήμονες να κάνουν κουμάντο
για τον kimonas 1924 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΛΦΕ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ!!
ΤΑΝΑΣΠΟΥ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
καλα το φανταζομουνα ότι παίρνονται εκί στα αποδιτίρια του κρατικού ..φαίνεται ο βαλβέρδε να το σηκώνει το μανίκι..Ρε κοίτα τι αποθυμενα έχουν οι οπαδοι του γρηνου ....όλοι στο κρατικο να φαμε και το αλλο δικο μας παιδι μετά το πρώτο που φαγαμε στη γατοπλατεια...γρηνε γερα γηπεδο στη κοκκινια
μπράβο κιμωνάκο και εσύ απο Κ βλέπω μήπως είσαι τίποτα της διοίκησης????
ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΜΕ 30 ΕΚ. ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4-5 ΕΚ ΕΥΡΩ ... ΕΙΧΕ ΜΠΑΤΖΕΤ 13 ΚΑΙ 14 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΑΞΙΑΣ 4 ΕΚ ΚΑΙ ΧΡΕΗ 31 ΕΚ.. ΕΥΡΩ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ 20 ΚΑΙ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΑΒΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.........ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ 5 7 9 ΚΑΙ 12 ΕΚ..ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥΣ 2 ΤΙΤΛΟΥΣ 85000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ......ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ..............
Για 200χιλιαρικα ολοι θα μπαινανε στα σκατα οπως κι ο Σταυρουκος φιλαρακι...κι ασε τα λογια Κιμονα εκ του ασφαλους .. Τελος
Λογικό αυτό που λες διότι ως γνωστον η ΑΕΚ έίναι μια επιχείρηση κερδοφόρα που τα λεφτά της τρέχουν απ' τα μπατζάκια. Τι πήρε μωρέ ο Αδαμίδης που δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε...
200 τον χρονο..οσα ο Μπελεκ ,οσα οι περισσοτεροι παικτες ..αυτος ομως τα πηρε ..τους παικτες ρωτα ..ποτε κι αν ???
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΠΛΕΟΝ. ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ... Η ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΔΕΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
κατσε να δεις τι εχεις να ακουσεις τωρα που τολμησε να κανεις αναφορα στους "εδω επιστημονες"... ανοιγω πατατακια να απολαφσω θεαμα. υ.γ. φυσικα και συμφωνω μαζι σου kimonas
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ!!!!!!!!!!Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ............
Αδαμιδη εισαι μεγαλος ψευτης!!! ανανεωσες τον Σκοκο και τον πουλησες σε εξι μηνες εδιωξες με ψεματα τον Τζιμπουρ και μαλιστα τον αφισες να παει στον γαυρο ενω ειχε συμβολαιο με την ομαδα αφισες ελευθερο τον Ντιοπ δηθεν για την γυναικα του που ηταν στην Γαλλια και εκεινος εκλεισε σε αγγλικη ομαδα..... το να εισαι φτωχος δεν συμαινει οτι πρεπει και να κοροιδευεις τον κοσμο. αλλα τι περιμενεις απο ενα 36χρονο δικηγορακο που εγινε προεδρος στην ΑΕΚ. ακου τωρα κεντα...δεν σε ηξερε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ουτε η μανα σου και σε εμαθε ολη η Ελλαδα.... ουστ ρε λαμογια απο την ΑΕΚαρα μας. Μια μερα θα τα πληρωσετε ολα αυτα που εχετε κανει στην ομαδα. ολα εδω πληρωνονται. Ακους Αδαμιδη ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑ ΟΤΙ Ο ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦOΡΤΩΝΕΙ ΜΙΑ AΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.. ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΕΡΝΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ..
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑ ΟΤΙ Ο ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦOΡΤΩΝΕΙ ΜΙΑ AΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ.
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΝΟ33 ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ 300 ΧΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 30 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ. ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥ ΄΄ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΥ΄΄΄. ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 300 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΜΩΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ αδαμιδη ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΣΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Λ@@@ΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΨΕΥΤΑΚΟ
to 8ema einai oti o a8rwpos to diatipwse la8os to kserei o kosmos olos poios einai o djebour (o kurios kanw mpaxalo opoia omada paw) ola ta alla adeiasmata k papatzes einai ares mares koukounares!
DEN PEZESTE AYTO KATALABATE BRAVO SAS !!!!!!!!!
Α... ρε Αδάμ..... Ξεκίνησες πρόεδρος εν δυνάμει... Πορεύτηκες πρόεδρος εν αδυναμία. Φαινόταν ότι τελειώνεις πρόεδρος υπό προθεσμία και..και Τελείωσες πρόεδρος με εν κρανίω τρικυμία ( Δέλλας - Λυμπε )
ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΕΚ365 ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΚΙΑΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ.
GELANE OLOI ME EMAS EAN EINAI DINATON RE MAGKES NA DOUME POSO THA MIKRINOUNE TIN AEK KATI PREPI NA GINI AMESA
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ : ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΛΥΜΠΕ-ΤΡΑΙ) ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΥΣΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΙΚΚΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΩΣ "..ΕΝ ΤΗ ΡΗΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ..' Η "..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΡΑΙΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡΙ..."
Μπράβο ρε αδερφέ πας κόντρα στο ρεύμα,,Επιτέλουσ ρε ενας αεκτσής που σκέφτεται διαφορετικά πάμε γερά όλοι τη κυριακη στο κρατικό να φάμε και τον αναστό μετά το λεμονή
Χαχαχα ρε δεν έχεις ούτε ίχνος αξιοπρέπειας? Ποιο πάνω έκανες παρόμοιο σχόλιο με το άλλο σου προφιλ και τώρα πάλι τα ίδια? Πόσο ξεφτύλας είσαι ρε γαύρε?
Άστοχος τίτλος, ο Αδαμίδης είπε ότι ρώτησε τον Χιμένεθ και τους τους αρχηγούς για το αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια με την συμπεριφορά του Τζεμπούρ, δεν είπε ότι οι αρχηγοί τον έφαγαν τον Τζεμπούρ..... Ξυπνάτε ρεεεεεεεε
σωστος.. πιανομαστε απο τις λεξεις λες και ειναι @@
Τι ασχοληστε ρε με τον Τζιμπουρ???? οι περισσοτεροι θελαμε να φυγει τοτε.. στα Club ηταν αγκαλια με τον Βαγγελα ενω ειψε συμφωνησει με την ΑΕΚ. Μην ξεχνατε οτι ο manager του μετα την μεταγραφη στον ολυμπιακο παραιτηθηκε και σχολιασε οτι ειναι ανανδρο αυτο που εκανε ο παιχτης.
οπως φαγατε κ τον χιμενεθ κ τον φερερ οι δυο σας.............
Αστο μεγαλε καλυτερα ασχολησου με αλλα πραματα ,τον Φερερ τον εφαγε ο Φερερ ..ξυπνα σκεψου και μην γραφεις οο'τι σου κατεβει
PROEDRE PARE APANOSOU TIN KATANTIA TIS OMADAS KAI ASE TIS DIKEOLOGIES VRES ENAN AKSIO ANTIKATASTATI KAI MINE STIN AEK ALLA APO ALLO POSTO MINE SAN DIKIGOROS TIS AEK OSO GIA NOTIADES KAI VORIADES GIA MENA DEN YPIRXAN POTE OYTE KAI IPARXOUN OUTE ENA EYRO DEN EXOUN VALI
ale21kalamata exei paei to paramythi synefo!!!!! prepei na fygei kai h aek tha brei ton dromo ths!
ρε αφηστε τι εγινε με τον τζιμπουρ .....τον σκοκο τον μλπανκο ,τον εναν τον αλλον τότε και δείτε τι γινετε τωρα με τα χαλια μας....ελεος για να μας ριχνουν σταχτη στα ματια ολα,,,,,
Εσείς μπορεί να ξέρετε πότε θα μιλήσετε αλλά όχι τι θα πείτε αυτό όμως που δεν ξέρετε είναι το πότε αρχίζει ο παίκτης και αυτορεζιλεύετε. Οι σοβαροί φίλαθλοι σας ξεφωνίζουν αλλά εσείς νομίζετε ότι σας τραγουδάνε. Εγώ θα σας το πω ευθέως πάρτε τους άλλους δύο Καφφέ και Γεωργέα και πηγαίνετε στο καλό με τις ευχαριστίες μας (προς το παρόν) για ότι προσφέρατε στην ΑΕΚ και μην ακούτε κάτι βλαμμένα που με τις παρωπίδες που έχουν σας βλέπουν στην εποχή της νιότης σας αλλά όταν σέρνεστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σας μπινελικόνουν.
ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ !! ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
Μπραβο ρε ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ η ΑΕΚ εσας χρειαζεται!!!!Βγειτε μπροστα και ο κοσμος θα σας ακολουθησει 30000 διαρκειας θα πουλησουμε και δεν θα εχουμε αναγκη κανεναν!!!!Μια σας κινηση περιμενει ο λαος της ΑΕΚ και τοτε θα δουν ορισμενοι τι παει να πει να εισαι ΑΕΚ!!!!!
Πραγματικά μιλίσανε σαν αρχηγοί αν είχε η ΑΕΚ στην διοίκηση της και η Ελλάδα στην Κυβέρνηση της άνθρωπους σαν αυτούς δεν θα φτάναμε ποτέ σε τέτοιο σημείο!
ξεφτιλιζόμαστε στον αέρα. (εκτός απο τα γήπεδα)
adamidi olo psemata eisaiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αδαμιδη ενα ειναι το σιγουρο...μας ξεπουλησες και εφτιαξες την χειροτερη αεκ ολων των εποχων...θα μεινεις με μελανα γραμματα στην ιστορια της αεκ.. πως μπορειτε να κοιμηθειτε το βραδυ ρεεεεεεεεεεεε ???
ΨΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ.......
Ρε τη καραγκιοζιλίκια είναι αυτα!!!! Τουλάχιστον ας το κάνουμε ριαλιτι να έχει τηλεθέαση να παίρνουμε και κανένα φράγκο από τις διαφημίσεις.
poia htan h antidrash tou adamidi re paidia?? peite opoios to eide!!
Ήταν αμήχανος έκανε μια κωλοτούμπα και άλλαξε τα λόγια του με λίγα λόγια τον ξεφτύλισαν!
kioyprie poso paei i seftalia ???
Και μετα αρχισε το γλυψιμο των αρχηγων,οτι και καλα ειναι τεραστιες προσωπικοτητες και αυτοι κρατανε την ΑΕΚ ορθια.Κωλοτουμπες.Ειπε οτι ηρθε πρωτα για την οικονομικη εξυγιανση της εταιριας αφου για τα αγωνιστικα δεν ειναι και τοσο γνωστης και μετα μας ταραξε περι βεβαιοτητας οτι η ομαδα θα ηταν ανταγωνιστικη απεναντι στους 2 μεγαλους, για τιτλους.Ασχετος και εκει αφου φετος θα ειμαστε πισω και απο τον Ατρομητο.Στο καλο.