Quantcast
NEWS
11 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νοτιάς: Θα έρθω έως τις 20 Νοεμβρίου

Η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνει παρουσία του μεγαλομετόχου, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της ΑΕΚ

Κανονικά με τον Νίκο Νοτιά παρόντα θα διεξαχθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ! Η Γ.Σ. είναι προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου, ωστόσο είναι τελικά πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει αναβολή. Όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ, ο Νοτιάς δεσμεύτηκε, σε επικοινωνία που είχαν μαζί του, ότι θα δώσει το «παρών» στη Γ.Σ., ότι θέλει να είναι εκεί σε αυτή την κρίσιμη συνέλευση ωστόσο είναι αβέβαιο πως θα τα καταφέρει να είναι την 1η του μήνα στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου είναι πιθανό να υπάρξει αναβολή για κάποιες ημέρες, αφού όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ, ο Νοτιάς τους ξεκαθάρισε ότι έως τις 20 Νοέμβρη θα είναι στην Αθήνα.

Όπως και να' χει η συγκεκριμένη κρίσιμη Γ.Σ. πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν και εννοείται με την παρουσία Νοτιά προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις για ένα καλύτερο μέλλον για την ΑΕΚ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ