Την αισιοδοξία του ότι η Εθνική Νέων θα πάρει την πρόκριση στην elite round του EURO U-19 2012 εξέφρασε με δηλώσεις του στο epo.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.
«Κληρωθήκαμε σε έναν δυνατό όμιλο, αν εξαιρέσουμε την Ανδόρα. Η διοργανώτρια Αρμενία και η Σλοβακία διαθέτουν ανταγωνιστικά σύνολα και σίγουρα οι αγώνες κρύβουν παγίδες, ιδιαίτερα αν εμείς δεν παρουσιαστούμε σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, γιατί πιστεύουμε ότι με τη δική μας καλή παρουσία θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν φιλοδοξίες και θέλουν με τη φανέλα της Εθνικής να αποδείξουν ότι δικαίως ακούγονται καλά λόγια γι΄ αυτούς».
Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 19/10 στο Ερεβάν της Αρμενίας και προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για την πρεμιέρα της στον 10ο προκριματικό όμιλο κόντρα στην Ανδόρα (21/10, 11:30 ώρα Ελλάδας, MIKA Sport Complex).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!