Για τον τραυματισμό του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν και τη μετεγχειρητική πορεία μίλησε ο Λάκης Νικολάου στον Sentra 103.3:
«Σε αυτές τις διαφορές ηλικίας δεν παίζει ρόλο, αν μιλάγαμε για άνθρωπο 70 ετών, παίζει. Είχε άσχημο τραυματισμό. Αντιμετωπίστηκε γρήγορα, δεν υπήρξαν απρόοπτα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, χωρίς υπερβολές», είπε αρχικά ο Νικολάου και συνέχισε:
Για τον ανάλογο τραυματισμό του Χρήστου Κωστή: «Στον Χρήστο είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία. Ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί. Ίσως παρασύρθηκε, γιατί έπαθε τον τραυματισμό του τότε που έληγε η 5ετία του και ήταν ευάλωτος στους μάνατζερ. Η αποθεραπεία πήγαινε καλά. Στον 5ο μήνα μπήκε στο ρυθμό της ομάδας και τότε ήταν ελεύθερος να αρχίσει διαπραγματεύσεις.
Η συμβουλή μου ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να ξεπεράσει το σοκ μέσα στην ομάδα. Στη θαλπωρή των φιλάθλων. Να γινόταν ένα συμβόλαιο που θα του έδινε την άνεση να συζητήσει και με άλλες ομάδες. Όμως άρχισε να δοκιμάζεται σε άλλες ομάδες, μπήκε σε φουλ ρυθμό. Είναι σαν να έχεις ένα άγουρο φρούτο που θέλεις να το εκμεταλλευτείς.
Παίξαμε άσχημα με το χρόνο, ήμασταν πιο επιθετικοί. Αναγκάστηκε να ξαναχειρουργηθεί και να χάσει σχεδόν ένα χρόνο. Πήγε στην Άντερλεχτ και ο καθένας έλεγε ότι ήθελε, με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ πίσω. Από τα 25 του δεν είχε τη συνέχεια που θα έπρεπε».
Για το αν μπορεί ο Γκούντγιονσεν να αρχίσει τρέξιμο στους τρεις μήνες: «Έχουμε μια μάχη με το χρόνο. Δεν μπορούμε να συντομεύσουμε το βιολογικό χρόνο. Μας ενδιαφέρει πολύ γρήγορα να μπει σε δραστηριότητες που δεν ενοχλούν. Μπορεί να κάνει ποδήλατο, πισίνα. Προοδευτικά και σταδιακά μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Αν είναι 3 μήνες, 4 ή 5 δεν μπορούμε να το πούμε. Προσπαθούμε να μειώσουμε το χρόνο, χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία».
Για τον Γκούντγιονσεν: «Μίλησα μαζί του, δεν έχει αμφιβολία ότι είναι σοβαρός τραυματισμός. Έχει δει και άλλους παίκτες. Εγώ λέω να μπει το συντομότερο δυνατό. Αν δεν είναι έτοιμος και ψυχολογικά και σωματικά, δεν μπορεί να μπει. Τα έχει καταλάβει όλα αυτά».
Για τις ενστάσεις που έχει ο Ολυμπιακός ότι ο Γκούντγιονσεν θα έπρεπε να είχε αποβληθεί: «Δεν νομίζω. Ηταν διεκδίκηση, δεν υπήρχε πρόθεση. Στη σύγκρουση ο βαρύτερος τραυματισμός ήταν του επιθετικού. Δεν θα έδινα κίτρινη, δεν υπήρχε πρόθεση».
Για το αν είναι σωστό να γίνονται συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων σε τέτοιες περιπτώσεις: «Έχουν αλλάξει πολλά στον επαγγελματισμό. Είμαι κοντά στη διοίκηση της ΑΕΚ και η οικονομική κατάσταση δεν μας έχει κάνει να χάσουμε την ηθική και τη λογική μας. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Θα σταθούν κοντά στον παίκτη. Τέτοια ψυχρότητα δεν αντιπροσωπεύει την ΑΕΚ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Tο μόνο που σε σώζει punisher (ακου, εκεί..."Ο Τιμωρός"....) είναι προφανώς η ηλικία σου. Και φυσικά, η θρασυδειλία που προσφέρει η ανωνυμία του ίντερνετ. Πρώτα από όλα, ο Λάκης Νικολάου έπαιζε βασικός στην καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών, ήταν ενδεκαδάτος στην Εθνική και παράλληλα σπούδασε γιατρός, ίσως το πιό απαιτητικό πανεπιστημιακό πτυχίο. Αν αυτά δεν δείχνουν άνθρωπο με ιδιαίτερες ικανότητες και ψυχή τι να πω.... Έγινε ο καλύτερος στο επαγγελμά του και ενώ δεν είχε λόγο, έβαλε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κεφάλι του στον τορβά για την ΑΕΚ με προσωπικό κόστος. Όσο για τον Ολυμπιακό, ο άνθρωπος είναι γιατρός. Και το πρώτο που πρέπει να σκεφτεί είναι ο όρκος του Ιπποκράτη και όχι τα ντελαμαγκέν ντε μαστουριόρε της Ορίτζιναλ. Αντε, που θα πιάσεις τον Νικολάου στο στόμα σου, λες και τον είχες δει να παίζει και ξέρεις. Πιστοποιητικά Αεκοφροσύνης δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μοιράζει και πόσο μάλλον κάποιοι σαν του λόγου σου.
ΑΕΚ και ψυχρότητα δεν πάνε μαζί, έτσι.
Μπράβο γιατρέ... του ολυμπιακού... Σου αξίζει μια θέση στην ιστορία της ΑΕΚ. Εσένα τον μπαγεβιτς και τον κόκκαλη
Η κατάντια της ΑΕΚ είναι οι οπαδοί της (σαν κι εσένα).... 1234567891122334455667788899900...Διάλεξε ποιο είσαι...
Στον punisher21 - 17/10/2011 14:52 αναφέρομαι....
Τις θέσεις στην ιστορία της ΑΕΚ δεν τις παραχωρώ ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι όποιοι 21 του ΧΧ. Τις κατακτούν από μόνοι τους αυτοί που την έχουν γράψει. Ούτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε, μήτε να προσθέσουμε μήτε να αφαιρέσουμε κάτι. Εσείς δεν θέλατε τον πρώην σύντροφο σας γιατί δεν σας έδινε τίτλους ( μπικικίνια δεν σας έδινε ). Αλλά δεν θέλετε κι αυτούς που έδωσαν τους τίτλους. Έτσι στείλατε και το μπάσκετ στον αγύριστο. Παλιά σας τέχνη κόσκινο.
Με όλο τον σεβασμό Σατσέλλη μου, αλλά υποπίπτεις σε ένα μεγάλο λάθος. Στην πρώτη πρόταση όφειλες να σταματήσεις. Στην δεύτερη κιόλας τον μπλοκάρισες. Στη τρίτη έκαψε φλάντζα, μετά χτύπησε πιστόνι και μετά τον έστειλες για ρεκτιφιέ και μετάφραση τι είναι αυτά που είπες. Έλεος.
lathos mou
pou diavases ga ananeosh esy den mporo na katalavo
pou diavases ga ananeosh esy den mporo na katalavo
Κι όμως αυτόν τον άνθρωπο (και τόσους άλλους) τους έχουν βρίσει εν χορό οι κάφροι της ομάδας μας (που δυστυχώς είναι πολλοί). Κάποια στιγμή θα αναγκαστείτε να φύγετε από μόνοι σας γιατί πλέον δεν θα σας σηκώνει το κλίμα, Ο καλός ΑΕΚτζής θα ξυπνήσει, σε αυτόν στηριζόμαστε όλοι....
ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.....? 600.000 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ .........ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΥΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ........ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.......? ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ "ΕΥΚΟΛΟ" ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΣΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.....
καλα τα λες γιατρε!!! μια παρατηρηση μονο! ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ Ο ΑΔΑΜ Ο ΝΟΤΙΑΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ....ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 8 ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ????? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΛΔ....!
Γιατρέ, είναι τιμή μας που είσαι ΑΕΚτζής....
τεραστιος σαν παικτησ , τεραστιοσ επιστημονας, τεραστιο ενωσητικο κεφαλαιο
Γιατρε εισαι διαχρονικη αξια της ΑΕΚΑΡΑΣ και θα το κανεις το θαυμα να γυρισει ο παιχταρας πιο δυνατος, ας ειναι και στην προετοιμασια το καλοκαιρι αρκει να εχει ιαθει πληρως