Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εγγλέζου: Το απόγευμα θα πανηγυρίσουμε

Αισιόδοξος για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο αμυντικός της ΑΕΚ - Τι είπε για τον αγώνα της Β' Ομάδας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα (1-1) της Β' Ομάδας της ΑΕΚ με αυτή του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων ο Νικόλας Εγγλέζου. Ο νεαρός άσος μίλησε μετά στο τέλος του αγώνα στο Καπανδρίτι, τονίζοντας πως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, ενώ για το ντέρμπι των... μεγάλων εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Σίγουρα και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο πιστεύω πως το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και πως σε αυτό το ματς θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ