Ο Αριέλ Ιμπαγάσα στον 1.5 χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ με τον Αργεντινό χαφ να ευελπιστεί αυτό να συμβεί το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα, χαρακτήρισε την Ένωση "απειλή" για την πειραϊκή ομάδα στην μάχη του τίτλου, έκανε λόγο για τελικό ενόψει Ντόρτμουντ ενώ δήλωσε θετικός για την παραμονή του στον Ολυμπιακό.
Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Ιμπαγάσα στην εφημερίδα "Sportday"
Μέσα στο 2011 τα 'χεις κάνει όλα. Ασίστ, προσωπική αναγνώριση, πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, επέκταση του συμβολαίου. Δεν έχεις βάλει, όμως, ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα...
"Να σου πω την αλήθεια, το περιμένω πώς και πώς. Διψάω! Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να κερδίζει η ομάδα και ας σκοράρει ο... τερματοφύλακας. Πάντως αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία, δεν πρόκειται να χαριστώ. Μακάρι να είναι το Σάββατο".
Αποδέχεσαι την ταμπέλα του φαβορί για τον Ολυμπιακό φέτος; Κάποιοι πιστεύουν ότι θα το πάρετε πιο εύκολα φέτος...
"Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Πόσω μάλλον από την στιγμή που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα, αυτό είναι σίγουρο. Για αυτό παίζουμε. Τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά. Κάθε Κυριακή σε κάθε ματς πρέπει να κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ είναι φέτος δυνατός ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα είναι ξανά οι απειλές μας για την κορυφή".
Μετά την ΑΕΚ ακολουθεί η Ντόρτμουντ. Τελικός;
"Ναι, είναι τελικός! Τώρα αν είναι για την τρίτη θέση ή όχι αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Σίγουρα, όμως, είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια μετά τις δυο ήττες".
Πώς τα καταφέρνεις και η ηλικία σου δεν φαίνεται στο γήπεδο; Μέχρι πότε θα σε απολαμβάνει ο κόσμος;
"Έχω ψυχολογία. Νιώθω καλά στην ομάδα. Η οικογένεια μου με στηρίζει. Το αγωνιστικό πρότζεκτ του Ολυμπιακού με καλύπτει απόλυτα. Σηκώνομαι από το κρεβάτι μου και δεν βαριέμαι! Αυτό είναι το μυστικό για την παρουσία μου στο γήπεδο. Τώρα, όσο αντέχει το σώμα μου θέλω να κλωτσάω την μπάλα".
Τελικά, ο Ιμπαγάσα θα μείνει και του χρόνου ή όχι; Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει;
"Όχι, ακόμα δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου. Μόλις ο Ολυμπιακός αποφασίσει να με προσεγγίσει θα καθίσω να αναλύσω όλες τις παραμέτρους. Θα συζητήσω με την οικογένεια μου και θα δώσω την απάντηση μου. Πιστεύω πως τον Γενάρη θα καθίσουμε με τον κύριο Μαρινάκη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρούμε την λύση. Είμαι θετικός. Ο Ολυμπιακός με καλύπτει".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ρε κοντε θα σε κανει αλογο ο Γεωργεας! Ετοιμασου για "απογειωση" ζουμπα που θες και να σκοραρεις! Αλλα εισαι και τυχερος, το ΚΑΤ ειναι διπλα στο ΟΑΚΑ!