Ακόμα μια ευκαιρία αναμένεται να δώσει στο Λούκα Μπαντοέρ η Ferrari, καθώς όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα την Κυριακή ο 38χρονος πιλότος θα κάτσει στο κόκκινο μονοθέσιο και στο grand prix του Βελγίου, το τριήμερο που μας έρχεται.
Η Ferrari φαίνεται πως δεν έχει άλλη λύση και θα χρησιμοποιήσει ως δεύτερο οδηγό στην πίστα του Σπα τον Μπαντοέρ, οποίος στην επανεμφάνισή του στην αγωνιστική δράση μετά το 1999 τερμάτισε στην 17η θέση.
«Ο Λούκα κατάφερε να τερματίσει στον αγώνα, ολοκληρώνοντας έτσι ένα εκπαιδευτικό Σαββατοκύριακο, περιμένουμε το μεγάλο άλμα από αυτόν και τότε θα δούμε», τόνισε χαρακτηριστικά το αφεντικό της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι. «Κοιτάζω το Σπα με αυτοπεποίθηση, είναι μια πίστα την οποία γνωρίζω και και επίσης θα είμαι σε θέση να εκμεταταλλευτώ την εμπειρία αυτού του Σαββατοκύριακου», υποστήριξε από την πλευρά του ο Μπαντοέρ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
