Τα πολλά (μόλις 12 λεπτά διήρκησε η συνέντευξη Τύπου) και τα "βαριά" λόγια απουσίασαν από τον Νίκο Κωστένογλου κατά την παρουσίασή του από την ΑΕΚ. Τον νέο τεχνικό της Ένωσης καλωσόρισε από το πάνελ, στα Σπάτα, ο Αρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος επισήμανε για τον Κωστένογλου: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του, ερχόμενος σε μια περίοδο με προβλήματα, αλλά πάντα στην ΑΕΚ υπάρχουν υψηλές προσδοκίες». Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός κράτησε χαμηλά πήχη, στέλνοντας όμως συνάμα και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ: «Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα αποτελέσματα, αν και η ΑΕΚ μπαίνει πάντα στο γήπεδο για να κερδίζει. Σημασία έχει η απόδοση». Το aek365.gr ήταν στα Σπάτα όπου σας μετέφερε LIVE όλα όσα είπε ο Κωστένογλου:
«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στη συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας» τόνισε αρχικά ο Κωστένογλου.
Για τον τρόπο που βρέθηκε και πάλι στην ΑΕΚ: «Εδώ αναπαύεται η ψυχή μου και το πνεύμα μου. Πάντα ήθελα να γυρίσω. Σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι οι ευκολότερες, αλλά πολλές φορές είναι καλύτερο να κρίνεσαι στα δύσκολα. Δεν θέλουμε να λαϊκίζουμε, αλλά θα προσπαθήσω με έναν ποιοτικό τρόπο να βοηθήσουμε την ομάδα μαζί με τους συνεργάτες μου».
Για τα κοινά σημεία με την προηγούμενη προπονητική του θητεία στην ΑΕΚ: «Δεν θα ήθελα να παραλληλίσω την τωρινή συγκυρία με αυτή του 2008. Άλλος ήταν ο στόχος τότε και άλλη η ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Πρέπει να έχουμε την πίστη και την αισιοδοξία πως η ομάδα θα παίζει πάντα για να κερδίζει, αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι ως προς τους στόχους. Χρειαζόμαστε μια πίστωση χρόνου, γιατί ίσως το κάθε αποτέλεσμα να επηρεάζει την ψυχοσύνθεση των ποδοσφαιριστών. Γι' αυτό είναι σημαντικό να αποκτήσουμε μία σταθερότητα σαν ομάδα».
Για τη φιλοσοφία του: «Δεν πρέπει να δούμε σε βάθος. Πρέπει να μιλήσω με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Πρέπει αυτή η ομάδα να αποκτήσει μια φιλοσοφία. Να έχει έναν δικό της τρόπο παιχνιδιού. Εμείς εδώ θα πολεμάμε και θα αγωνιζόμαστε με έντιμο τρόπο για να κερδίζουμε».
Για όσα έχουν αλλάξει στον ίδιο: «Σίγουρα είμαι πιο έμπειρος πλέον ως προπονητής. Εργάστηκα σε άλλες δύο ομάδες κι απέκτησα κάποιες εμπειρίες από το εξωτερικό. Επίσης είμαι πιο ώριμος και μπορώ να παίρνω τις αποφάσεις που πρέπει. Θα ήθελα να μην βλέπουμε πολύ μακροπρόθεσμα, αλλά να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να μιλήσω με κάθε παίκτη για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται, σωματικά και ψυχοπνευματικά».
Για τους συνεργάτες του: «Θα ολοκληρωθεί σύντομα το προπονητικό τιμ και από εβδομάδα θα γνωρίζετε ποιοί θα είναι οι συνεργάτες μου. Την τακτική που ακολούθησε ο προκάτοχος μου δεν θα την σχολιάσω γιατί το θεωρώ ανέντιμο. Κοιτάμε μπροστά. Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω από τώρα για το επόμενο ματς. Βασικό σημείο είναι η υποστήριξη του κόσμου. Πρώτο και βασικότερο να μας στηρίξει από το επόμενο κιόλας ματς. Δεν έχω αυτή τη στιγμή μια πλήρη εικόνα γιατί λείπουν παίκτες. Μετά το παιχνίδι, ο κόσμος θα δει πως θα αγωνιστούμε και μετά το αποτέλεσμα. Ο οπαδός της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δε νοιάζεται αν θα κερδίσει η ομάδα. Κατανοεί τα προβλήματα. Ο κόσμος είναι πληγωμένος. Για αυτό θα πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Για αυτό δεν θα πω ψέματα. Υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα και τα γνωρίζετε. Θα παραμείνουν κάποιοι παίκτες στις θέσεις τους. Μη νομίζετε ότι με τον Ολυμπιακό θα δείτε μια υπερομάδα. Θα ικανοποιηθώ αν έχουμε αρχή και τέλος, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Όμως, δεν είμαστε απαισιόδοξοι. Δεν θα πω τι σύστημα θα παίξουμε. Το θεωρώ ανώφελο. Θα αποφασίσουμε ανάλογα με το υλικό. Πρέπει να κάνω το σωστό για αυτή την ομάδα. Μην πάμε στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι ανούσιο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δυστηχως το iq μερικών ειναι xαμηλότερο απο θερμοκρασία δωματίου .. πολυ εύκολα ξεχναμε , επιλεκτική μνημη στην καλύτερη περίπτωση , τώρα στον Κωστένογλου θα κολλήσουμε.. Αλλά απο κουτοπονηρία και θαψιμο και μιζέρια πρώτοι
ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ,ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΠΠΑ-ΝΟΤΙΑ .ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ .
AEK 2011 ΑΕΚ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΟΛΗ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΕΤΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΙΩΤΑΔΕΣ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΔΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΑΕΚ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ .ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ .
αεκαρα μην μασας
Μην φοβάσαι. Αμα δεν πας καλά λέμε ότι δεν είναι δικιά σου η ομάδα.
ΧΙΜΕΝΕΘ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ . ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΟΣ ΝΤΕΡΜΠΙ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΤΣΙ .
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ .
ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ... Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 2008, ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ "ΠΑΤΕΡ"...... ΕΝΩ ΟΙ ΑΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ "ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ "ΜΟΥΡΑΤΟΙ". "ΙΚΑΝΟΙ", "ΜΑΓΚΕΣ"..... ............
Νισάφι πια με το '08. Η ομάδα τσούλαγε με τη βενζίνη του Φερέρ, έδωσε τα κλειδιά στο Ριβάλντο, έκανε κι έναν τρανό σταυρό και βγήκε καθάρα...αυτό ήταν όλο. "Είστε παικταράδες-παίξτε δυνατά-με τη μία τη μπάλα", μέχρι εκεί ήταν (και είναι;) ο πάτερ... ΥΓ1 Για του λόγου το αληθές, ακόμη δεν ήρθε και μια προπόνηση τη χάρισε στις βεντέτες. ΥΓ2 Ο Άγγελος δοκιμάστηκε σε υψηλό επίπεδο αρκετές φορές και δεν απέτυχε καμία. Οι χαρακτηρισμοί σου είναι εκτός πραγματικότητας.
To μόνο που κρατάω Νίκο Κωστένογλου είναι ότι θα πεις αλήθειες..Ούτε ότι η ομάδα σου θυμίζει την ομάδα 90-93(όπως μας είπε κάποιος (αυτό δεν είναι παπατζιλίκι?)) ούτε ηρωικές δηλώσεις τύπου Κολοκοτρώνη και Ανδρούτσου ότι θα πεθαίνουμε στο γήπεδο..... .Πες μας αλήθειες και ας ξινίσει ο δικηγόρος.και τα τρία Κ μαζί με τον Εσκιμώο τεχνικό διευθυντή.. Τότε θα δεις πραγματική στήριξη
Όταν ο Μπάγεβιτς είπε ότι η ομάδα το καλοκαίρι του 2010 του θύμιζε την ομάδα του 90-93 (αυτήν που ο ίδιος είχε δημιουργήσει) ίσως το εννοούσε και δεν πωλούσε παπατζιλίκι, όπως λες. Μπορεί να έκανε λάθος. Αλλά το θέαμα που η ομάδα παρουσιασε στα 3 ματς στην Αυστραλία ήταν εξαιρετικό, συν ότι ο προπονητής έβλεπε στην προετοιμασία. Μετά τα προκατασκευασμένα γεγονότα της Καλλιθέας όλα κατέρρευσαν. Ο νοών νοήτω.
Περίμενα αλήθεις από Ντούσαν κ όχι να βάλει πλάτες στη διοίκηση
Για να πετύχεις κάτι πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Ο Μπαγεβιτς προφανώς ήξερε ότι με προεδρο τον Αδαμιδη που του πριονιζε την καρέκλα, την ορίτζιναλ και κάποιους δημοσιογράφους να τον πολεμουν σταθερά και με ιδιοκτήτες τους αμετοχους, το μόνο που μπορουσε να ελπίσει ήταν να εμπνευσει τους ποδοσφαιριστες του. Οι υποστηρικτές του 6αρα φρόντισαν και αυτό να μην τον αφησουν να κάνει, καταστρέφοντας την εικόνα του στα γεγονότα της Καλιθέας. Παντως ο Ντουσκο ποτέ δεν την κοπάναγε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πριν απο τα δύσκολα, όπως εκανε ο Μανόλο πριν το ματς με τον Θρηνο.
Τα είπε σωστά ας ελπίσουμε πως θα τα κάνει και σωστά. :)
ΠΑΤΕΡ ΚΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ 6ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΤΕΡ ΚΑΜΜΙΑ ΧΡ@ΣΤΟΠ@Ν@ΓΙ@!!!! ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΡΕ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ, ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.
APO THN STIGMH POU H DIOIKHSH KANEI TO PAICHNIDI THS ORIGINAL H AEK EGINE POLY MIKRH. AFTO DEN TO KATALAVAINOUN TA SAINIA THS EXEDRAS K THS DIOIKISIS ALLA ETSI EINAI. OTAN O ADAMIDIS EDEIRE TON BAJEVIC -GIATI STHN OUSIA AFTO EGINE AFOU PERASE K DEN EGGIXE-EXASE KATHE ELEGXO. O BAJEVIC XARISE LEFTA AN K DARMENOS,O CHIMENETH XARISE LEFTA ARKEI NA FYGEI APO TO TRELOKOMEIO POU EMPLEXE.ENAS APOTYCHIMENOS PROPONITIS ALLA ME AXIOPREPEIA. K GIA NA DEICHNEI KAPOIOS AXIOPREPEIA ASXETA ANA EINAI KALOS SE AFTO POU KANEI,PAEI NA PEI OTI KAPOIOS ALLOS TON TAPEINWNEI EINAI SXEDON SIGOURO OTI K O KWSTENOGLOU THA ANAGASTEI NA FYGEI KAPWS ETSI,OTAN DEN THA TON SHKWNEI TO KLIMA. THA XARISEI LEFTA K THA PEI AI SEIXTIR POSO PIO XAMILA MPOREI NA PESEI KAPOIOS TELIKA APO AFTO K OLA AFTA GIATI PISW APO THN AEK EINAI H ORIGINAL,O KONTOS O TROCHANAS STO SYMVOULIO... TI ALLO NA PEI KANEIS
kitrinomauros - 7/10/2011 19:02 . .EXEI POLI DROMO H XEUTILA AKOMA EIMASTE AXIOI THS MOIRAS MAS AFOU TOUS ANEXOMASTE NA MAS DOULEUOUN NA EIMASTE KALA NA THIMOMASTE OTI KAPOTE UPHRXE PRAGMATIKI AEK AN EIXAN TIN PARAMIKRI TSIPA KAI ANEXARTHTA AN EXOUN DIKIO H OXI THA EPREPE O XTHESINOS KIRIOS ADAMIDIS KAI H PAREA TOU NA DEXONTAI KAI TIS DIAFORETIKES APOPSEIS AEKTZHDWN ISWS LIGOTERO AEKTZHDWN APO AUTOUS.TO MONO POU PETHXAN ME TIS ...ENERGEIES TOUS KAI KIRIWS THN EMETIKI KAI KATAPTHSTH AUTH ANAKOINWSH EINAI NA DIXASOUN TOUS OPADOUS MAS EN KATAKLEIDEI APOTHEWSTE TOUS 1TON KIRIO ADAMIDI 2THN PAREA TOU 3TOUS SUPPOTERS 4TON KIRIO KOSTENOGLOU 5TIS APOFASEIS
Είτε συμφωνεί κανεις με την φυγη Χιμενεθ (που συμφωνώ) είτε συμφωνεί με την αντικατάστασή του με τον Κωστένογλου (που διαφωνω, ήθελα Αγγελο), ο Κωστενογλου πρέπει επιτέλους να έχει την στήριξη ολων. Ο Μπαγεβιτς είχε κόντρα την οριτζιναλ, ο Χιμενεθ τους Μπαγεβιτσικους, ο Κωστένογλου ας τους έχει όλους μαζί του, αλλιως δεν οδηγούμαστε πουθενά. Αν στην πρωτη στραβη αρχισουν τα παραμύθια ότι τάχα ο Χιμενεθ μας είχε πρωτους (χωρίς φυσικά να τονίζεται ότι ο ΟΣΦΠ ειχε 1 αγωνα λιγώτερο και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο ΠΑΟ 2 και ότι μας απεκλεισε απο την συνέχεια του Ευροπα απο τον Σεπτεμβριο) δεν θα πάμε πουθενά.
Πως να αποκτήσει αρχή και τέλος μια ομάδα, όταν δεν έχει αρχή και τέλος η διοιήκηση της.
FILE EISAI OLA TA LEFTA
ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΥΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΝ Α.Ε.Κ.ΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΤΕΡ ΟΝΟΥΦΡΙΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ;;;;
H AEK EXEI 2.OOO.OOO PERIPOU FILATHLOUS POU OLOI THELOUN TO KALO THS OMADAS. EPOMENWS OPOIOSDHPOTE APO AUTOUS NA GINEI PROPONHTHS AFOU APLA O KYRTOS NIKOS DEN EINAI PROPONHTHS PWS NA TO KANOUME DEN EINAI PROPONHTHS APLA EINAI KALOS ANTHROPOS THEOSEUOUMENOS ALLA OXI PROPONHTHS YPARXEI KAPOIOS APO OLOUS AUTOUS POU ASXOLOUNTAI ME TON KOSTENOGLOU KAI OXI TA PRAGMATIKA PROVLIMATA THS AEK DILADI DIOIKOUNTES POU THA DIOIKOUSE OMADA KAI THA EPAIRNE PROPONITI TON KOSTENOGLOU?
th na mas pi o anthropos re pedia. aektzhs einai o anthropos,kali epitixia na exei me tous aplirotous. kai kante kai ligo ipomoni,tosa xronia anextikame tosous mal@kes sthn aek. mono o santos itan proponitaras. axxxx demi ti mas ekanes aaxxx demi
sygnomi file alla enas itan proponitaras k ayton ton elegan Ferrer!!! den mporoume na min symperilanvanoume ton proponiti pou pire protathlima k 8 vathmous sto tsoulou k 3 gkol meso oro stin korify tis listas!! kalos o Santos stin taktiki alla.....0,5-0 se kathe agona! axx re ntemi ti mas ekanes!!!ediokses proponitara epeidei itan stratigos k ponesan ta kol...kia ton paixton!!! axx ntemi
Κε Νικο .....κανε αυτα και θα αλλα3ει ολο το κλιμα................... Ματωσε στη δουλεια τους ¨Καραμπελα Κοντοε Λεοναρντο Μπερνς και θα εχουμε ακρα για πολλα χρονια Μαθε στον μανωλα να παιζει με μυαλο και οχι περισσοτερο με τσαμπουκα τα στοιζεια τα εχει...... Δωσε ευκαιριες στον Σιαλμα στην κορυφη της επιθεσης..... Λιωσε στην φυσικη κατασταση τον Γκουντγιονσεν και θα ματωσουν τα διχτυα Βοηθα λιγο τον Μακο στο οργανωτικο παιχνιδι Επισης ζητα εναν μεσο και ενα κεντρικο μπακ ......... Και θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουμε σοβαρες προυπο8εσεις για μαχη στο πρωταθλημα μεχρι τελους μαγκια και δουλεια θελει δεν θελει πετροδολλαρα
Εσενα επρεπε να παρουμε... πας χαμένος
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ . 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ , ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ............
+1
ΤΑΠΕΣ ΟΛΑ
απλες σκεψεις που εχουμε κανει ολοι μην τα βλεπουμε ολα μαυρα υπομονη θελει
Όλοι στο γήπεδο μάγκες και ας έχουμε προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο.... Αφήστε την μιζέρια και ελάτε στο γήπεδο. Είτε αρέσε είτε δεν αρέσει σε κάτι Παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας πρώτοι είμαστε μέχρι στιγμής και με εξαίρεση το μάτς με την Στουρμ, καθαρίζουμε τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες. Ας κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια και ας χάνουμε στην Τούμπα και το Καραϊσκάκη. Αν μπορεί η ομάδα να παίζει για 6, να παίζει για 6 και όχι να έχει την αστάθεια που είχε πέρυσι...
tetoies apopseis theloume!!!!bravo file oreos
εχεις δίκιο. ο πίνακας είναι θεμα. κ η σταθερότητα. εχουμε βεβαια μια ταση στην αρα (3αρα 4αρα) που δεν δικαιολογείται κ για μενα είναι βασικό να κρατάς το σκορ στα 1 άντε 2 τερματα διαφορά όταν δεν μπορείς να νικησεις! Γηπεδο να στηρίζουμε την ομαδα. Το ματς μπορεί να έχει μηδαμινή σημασία αλλά μπορεί κ να είναι εκείνο που θα μας ελευθερώσει τα πόδια. Αυτή είναι η αποστολή του πάτερ. να ελευθερώσει τα πόδια (κ τα μυαλιά) γιατί φαίνεται ότι οι παικτες μας είναι συνεχώς αγχωμένοι κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρίς αυτοπεποίθηση. παμε αρρώστεια!
Να τι έγραφε ο τιμιτής των πάντων για τον Κωστένογλου: Σύστημα-αλαλούμ από Κωστένογλου Του Κώστα Μιαούλη Η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή που δεν έχασε στο χθεσινό ματς από το πρώτο μέρος, κόντρα σε έναν ανώτερο Αρη. Παρά το γεγονός ότι ευτύχησε να προηγηθεί στο ματς στο τέλος του ημιχρόνου, δεν έδειξε ικανή να κρατήσει το αποτέλεσμα, που θα την έβαζε πάλι στο κόλπο του πρωταθλήματος. Την ευθύνη ως προς την εικόνα της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς την έχει ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος με ένα σύστημα που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ποδοσφαιρικό αλαλούμ, προσπάθησε να κοντράρει τον Αρη. Εχοντας τον Μαντούκα δεύτερο αμυντικό χαφ όταν αμυνόταν και αριστερό χαφ όταν έκανε επίθεση, εξουδετέρωσε τον Καλόν από μόνος του, μια και ο άσος από τη Σιέρα Λεόνε σε όλο το 45λεπτο που συμμετείχε προσπαθούσε μάταια να καταλάβει σε ποια θέση παίζει. Το σύστημα που έπαιξε η ΑΕΚ δεν μπορεί να αναλυθεί από κανέναν ειδικό του ποδοσφαίρου. Ηταν κάτι που έμοιαζε με 4-1-3-2 όταν η «Ενωση» προσπαθούσε να αναπτυχθεί, με 4-2-1-2-1 όταν αμυνόταν, αλλά επί της ουσίας για τον Καλόν δεν υπήρχε θέση. ......... http://www.sport-fm.gr/article/123949
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΤΗ.,.
Ημουν αντιθετος με την αντικατασταση προπονητη τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Αφου εγινε, τουλαχιστον ας στηριξουμε τον Κωστενογλου. Προεχει η ηρεμια και το καλο της ομαδας. Καλη δυναμη στο νεο ξεκινημα.
ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗ .ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ .
to systhma to Kwstenglou: Arabatzis - Karabellas,Dellas or Kalla, Manolas, Gewrgeas or Kontoes Neos Amyntikos xaf, Vargas, Makkos aristera Leonardo, deksia Bellek, center Goudionsen sta eyokolotera mats, 2 amyntika caf, mprosta tous o Carlos, kai ta ypoloipa ws exoun. Me stoixhma
Μακάρι να πας καλά παλικάρι μου και να σε πάρουμε του χρόνου στην Μπαρτσελόνα γιατί τον βαρέθηκα αυτον τον m@L@ka τον Γκουαρντιόλα!!!
Μακάρι να πας καλά παλικάρι μου και να σε πάρουμε του χρόνου στην Μπαρτσελόνα γιατί τον βαρέθηκα αυτον τον m@L@ka τον Γκουαρντιόλα!!! Ο νοών...νοείτω!!!
E FILARAKI PROIGOUMASTE EMEIS AFOU SE LIGO THA FUGEI SE SUNTAXH ME ORIO HLIKIAS O DDIKOS MAS FUSIKA MILAME GIA TON FERGIOUSON AN KAPOIOS DEN KATALAVE
poly sostos re kitinomayre ti na mas pei o paternikolas twra.... eleos mas parami8yazoyn oi mages ths dikhshs epidh dn exoun oute evrw gia na plhrwsoun ton ximhneth k tous paiktes
ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
GIA SOU RE ADAMIDI EISAI PRAGMATIKOS MAGAS.EKANES ME AUTOUS VEVAIA POU SE PAIRNEI KAI ME TO ANALOGO MUALO NA FUGOUN TA FWTA APO PANO SOU KAI NA KERDISEIS XRONO MA ARKETO XRONO GIA NA TO PAIZEIS TSAMPA PROEDROS. SE AUTOUS TOUS FILATHLOUS AUTH H OMADA AXIZEI THA MPOROUSE KAPOIOS NA ISXURISTHEI ALLA DEN MPORW NA TO DEXTHW GIATI TOSOI KAI TOSOI LAOI H KOINONIKES OMADES KAPOIA STIGMH XUPNHSAN APLA ELPIZO NA MHN EINAI POLI ARGA GIA THN AEKARA KAI EILIKRINA OTAN LEW EISAI MAGAS ESU KAI H PAREAOULA SOU POU TO PAIZETE PARAGONTES TO PISTEUW
αλλαξε ομαδα η μαλλον μη ξαναμπεις εδω (σεβασμος στον οποιαδηποτε προπονητη της ομαδας) Υ.Γ καιολοι οιλοιποι που ακολουθουν αυτη την τακτικη απαξιωσις του προπονητη
Στον οποιοδήποτε; Γύρνα λίγο προς τα πίσω την μνήμη σου ή δεν σε συμφέρει;
1.FANTROK 2.BAJEVITS 33FERER 4SANTOS klp kai kirios kosrenoglou AN EINAI POTE DUNATON ELEOS.OI ADAMIDIDES KAI KASNAKIDIDES TO MONO POU TOUS ENDIAFEREI NA SOSOUN TIS KALARES TOUS'AFOU EVALAN TON DITHEN PROPONITI NAZHSOUME NA THN THUMOMASTE
ΠΑΤΕΡ-ΟΣΙΕ ΚΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ , ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΥΘΜΙΚΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.... ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑ...
Φαίνετε από την εισαγωγή που κάνεις τι είδους στήριξη θα έχει από σένα και τους ομοίους σου.
Ξεκόλλα
1. εμπιστευομαι τα λίγα λόγια και τα ανοιχτό μυαλό του, παρά τα πολλά λόγια και τα κολλήματα.. 2. του ευχόμαστε να τον δικαιώσουν οι επιλογές του σε προσωπα και θέσεις .. 3. συμβουλεύουμε τους παικτες να τον εμπιστευθούν και να τον στηρίξουν και να αφήσουν τις γκρίνιες.. 4. ας κρατήσουν οι φυλλάδες μια στάση αξιοπρέπειας απέναντι στο προσωπό του..και ας μη πέσουν να τον φάνε από την αρχή.. καλή θητεία και καλά αποτελέσματα
Μπραβο Νικο λιγα λογια και καλα. αντε να δουμε και λιγο μπαλα γιατι με τον προπονηταρα Μανολο κοψαμε και το γηπεδο, και απο τον καναπε που τη βλεπαμε την ΑΕΚ την είχαμε για υπνωτικό για της αϋπνίες , ε ρε κάτι ύπνους που έχουμε ρίξει.!!!!
pes ta re file!! ponesan ta matia mas akoma kai apo ton kanape me ton ispano..............
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ....ΑΠΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ....ΑΦΡΑΓΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!! ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ... ΣΧΕΤΙΚΑ !!!!!!!!!!
ΑΕΚΑΡΑ σε χιονια και βροχες ΑΕΚΑΡΑ σε δισκολες στιγμες. ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.ΜΑΝΟΣ ΧΙΟΣ
ο Κωστενογλου ειπε τα πραγματα με το ονομα τους και μας προετοιμασε για την συνεχεια..επικεντρωνομαι σε μια φραση που χαρακτηριζει την ΑΕΚ της τελευταιας τριετιας.."πρεπει να ειμαστε προσγειωμενοι ως προς τους στοχους"...που σημαινει ξεχαστε τα περι τιτλων κτλ..ο στοχος ειναι η εισοδος στα πλει-οφ κτλ.. εξακολουθω να πιστευω οπως και παρα πολλοι οτι αυτο το ΚΑΚΟ,ποιοτικα,υλικο με κανεναν προπονητη και κανενα συστημα δεν σου φερνει οχι μονο τιτλους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλα το τεχνικο ποδοσφαιρο που επαιζε η ΑΕΚ διαχρονικα προσελκυοντας νεους οπαδους..
makari na pas kala re maga giati ise poli entaji exoyme vareui toys ceftes
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ , ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΛΟΥΦΛΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ-ΓΑΤΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΛΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΑΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ 'ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ' ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΤΟ 2008, ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ, Ο ΜΠΛΑΝΚΟ , Ο ΕΝΤΙΝΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΙΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ 4 ΟΠΩΣ ΕΞΙΣΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ , ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 95 ΜΕ ΜΙΣΟ-ΜΗΔΕΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩς ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ( ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΠΑΤΕΡ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ, ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ (ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ) ΛΑΟ ΣΟΥ ...
Καλή επιτυχία ΠαπαΝίκο μας και ο Θεός μαζί σου (μας...). Ευλόγησων !! Πολύ μακάβριο όμως ρε παπαΝίκο αυτό το " Εδώ αναπαύεται η ψυχή μου και το πνεύμα μου." !!!! Ενθάδε κείται που λέμε ????? Φτου φτου φτου ζωή να χεις... Εδώ που τα λέμε πάντως ποιο σωστή κίνηση από αυτή δεν μπορούσε να κάνει ο άχρηστος (Αγαμίδης..). Εδώ που έχουμε φτάσει όλοι λέγαμε ότι μόνο με ένα "θαύμα" γίνετε αυτή ομάδα και ότι μόνο ο "Θεός" ξέρει ποια τι θα γίνει κλπ κλπ κλπ... Οπότε πήρε και αυτός ότι ποιο κονέ υπάρχει με τον Θεό να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δούμε αν θα πιάσει κι αυτό ... Αν δεν πιάσει έχουμε και την εναλλακτική Κοφίδη που είναι μεταλάς άρα σατανιστής (και γαμώ τους συλλογισμούς!!!) οπότε αν δεν πάνε καλά τα πράγματα έχουμε και καβάτζα την αντίπερα όχθη !!!!! Μετά δοκιμάζουμε κάνα Βουδιστή, κάναν Ινδουιστή και πάει λέγοντας ...!!!!! Τι στον π@υτσ... τίποτα δεν θα μας κάτσει απ τις ανώτερες δυνάμεις ....!!!! Τι μεγαλομέτοχοι, άραβες, λεφτά και π@π@ρι@ !!!! Εμείς ψάχνουμε ακόμα ποιο ψηλά για την ΑΕΚάρα λέμε!!! Το άλλο Σάββατο θέλω πανό " Μόνο ο Χριστός σώζει" ....!!!! Μόνο προσοχή παιδιά (R21) στην ορθογραφία γιατί αν βάλετε "η" τότε θα γίνει "Χρήστος" = μεγάλο μπέρδεμα....!!!!! Και για να μιλήσω ένα λεπτό σοβαρά (όπως δεν αρμόζει στη ΑΕΚ σήμερα δηλαδή...), ο Νικόλας είναι όπως τον περίμενα... Σοβαρός, μετρημένος, συγκρατημένος, και δείχνει να έχει επίγνωση της κατρακύλας .... Άμα ήταν και προπονητής θα ήμασταν σούπερ, αλλά αφενός δεν μπορείς να τα έχεις όλα!!! (και μάλιστα με 0 ευρώ...) αφετέρου είδα και τους επιστήμονες .... Ότι και να γίνει ας τον στηρίξουμε και ας τον αφήσουμε να πάρει την ευκαιρία του, ποτέ δεν ξέρεις.... Και για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στον Νίκο μέχρι τους -25 από την κορυφή (που μας είχε η Σέρβα και η Λαμπίρη της Ισπανίας με πολύ πολύ καλύτερο υλικό ....) δεν πρέπει να ακουστεί ούτε μία γιούχα για αυτόν και την ομάδα... Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει ... Και πάλι ευλόγησων !!!!!
Καλή αρχή κ. Νίκο και μακάρι να πάμε καλά. Όντως η ομάδα χρειάζεται αρχή και τέλος τόσο στην άμυνα( όπου έχουμε δεχθεί τόσα γκολ) όσο και στην επίθεση( δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα ).Είναι, επίσης , θετικό το γεγονός ότι ο προπονητής μας έχει αγαπήσει αυτή την ομάδα τόσο και θα δουλέψει με πολύ μεγαλύτερη όρεξη, όπως και ο Αλεξόπουλος. Ας στηρίξομε αυτά τα παιδιά της ΑΕΚ και δε θα βγούμε ζημιωμένοι.
Μαλλον εσυ να αλλάξεις ομαδα και να βγαλεις τησςπαρωπίδες , γιατι ο πολύ σεβασμος εχει φερει αυτη την Χωρα σε αυτο το σημειο της διαλυσεις οπωςκαι την ΑΕΚ που θα την δεις σε ενα μηνα στο πρωτοδικείο απο το πολύ σεβασμό .Υπομονη ΤΕΛΟΣ
Σωστα τα λες τζιορτζιο'' του χρωσταμε' πρωτους μας εβγαλε κ αμα δεν ηταν αεκτζης θα λεγαμε οτι τον πεταξαμε σαν στημενη λεμονοκουπα κ δεν ειπε το παραμικρο,η υπομονη που εχει ο καθε αεκτζης θα ελεγα εγω κ ο κωστενογλου ειναι αεκτζης κ με το παραπανω,δεν ειναι μουρινιο ουτε θα γινει αλλα το ελληνικο πρωταθλημα εχει ιδιαιτεροτητες που οσο κ καλος να ειναι ενας ξενος προπονητης αργει να το καταλαβει,γι αυτο ασ του ευχηθουμε νατον στηριξουμε κ να πουμε κ ενα ευχαριστω στον μανολο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ασχετα σε οποιον αρεσει η μη γιατι ηταν κυριος κ δεν κοιταξε να μας χαντακωσει σαν το μπαρπα σταθη(φερερ)που τον πληρωνουμε ακομα Καλη επιτυχια Νικολα κ παμε ξανα γερα μαζι να πατησουμε τους διορισμενους πρωταθλητες τους
Μαλλον εσυ να αλλάξεις ομαδα και να βγαλεις τησςπαρωπίδες , γιατι ο πολύ σεβασμος εχει φερει αυτη την Χωρα σε αυτο το σημειο της διαλυσεις οπωςκαι την ΑΕΚ που θα την δεις σε ενα μηνα στο πρωτοδικείο απο το πολύ σεβασμό .Υπομονη ΤΕΛΟΣ
ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ .... ΟΤΙ ΤΟ 2008 ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή για να καταλάβω, δεν θα πεθάνεις για την Α.Ε.Κ......??????? Δεν θα πεθάνεις για την φανέλα και δεν θα πεθάνεις μαζί με τους παίκτες.....??????????? Δεν θα κάνεις μια ομάδα που θα χάνει δύσκολα ( 11 γκολ παθητικό σε 7 παιχνίδια)........???? Κρίμα που είπες μόνο λίγα λόγια γιατί ο προκάτοχος σου τάιζε κουτόχορτο πολλά ΖΩΑ....!!!!!! Καλή επιτυχία κ. Κωστένογλου.......!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ GAY..................!!!!!!!!!!!!!!
Τον βρίζετε περισσότερο επειδή είναι Έλληνας και δεν είχε την τύχη να δουλέψει σε Αγγλία Ισπανία κλπ. Μαλ..ίες είναι όλα αυτά, φρου φρου κι αρώματα πως το λένε , επειδή γουστάρουμε ονόματα και εισαγώμενους ''προπονηταράδες'', δεν μας κάνουν τα δικά μας παιδιά.... η πρακτική αλήθεια είναι πως την ίδια δουλειά που κάνει ο Χιμένεθ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ μπορεί να την κάνει άνετα και ο Κωστένογλου με λιγότερα λόγια και ίσως με καλύτερα αποτελέσματα αφού γνωρίζει καλύτερα την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ελληνική πραγματικότητα και την ίδια την ΑΕΚ.Ο Χιμένεθ όσο και αν τον συμπαθούσα έκανε αρκετά λάθη με αποκορύφωμα το να βγάλει τον Λεονάρντο, τον καλύτερο παίκτη του στο παιχνίδι με την Στουρμ, στο χειρότερο χρονικά σημείο, κίνηση πέρα από κάθε λογική. Του Κωστένογλου, όπως σωστά είπε ο Αδαμίδης, του χρωστάμε όλοι μας μία ευκαιρία από το 2008, τότε που τερμάτισε πρωταθλητής. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Πολλοί φαίνεται να έχουν ξεχάσει ότι ο Κωστένολγου είχε κάτσει στον πάγκο της ΑΕκ το 2008, ενώ άλλοι λένε πως η ομάδα ήταν του Φερέρ λες και ο Κωστένογλου ήταν εντελώς διακοσμητικός. Καλή επιτυχία Νίκο.
nikolaki mimpos na pigenes se kamia eklisia kalitera,i aek einai polli megali gia na exi proponiti epipedou komotinis esi kai ta adamidakia sto kalo kai min mas grafete den xriazete
Και το 2008 τα ίδια θα έλεγες (και τότε αντικατέστησε, τον πολύ καλύτερο του Χιμένεθ, Φερερ). Αλλά στο τέλος βγήκες πρώτος.
Είχα μήνες να postάρω σχόλιο, γιατί περίμενα να συμβεί κάτι αξιόλογο στην πεφιλημένη μας ομάδα. Η φράση «Εδώ αναπαύεται η ψυχή μου και το πνεύμα μου" ... τα λέει όλα. Καλώς ήρθες στο σπίτι σου λεβέντη μου.
"Θα ικανοποιηθώ αν έχουμε αρχή και τέλος,τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά".ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Να ξαναδούμε σταδιακά την ομάδα,να θυμίζει ΑΕΚ.Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο Νικόλα στο δύσκολο έργο σου.
καθε αρχη κ δυσκολη αλλα αυτο που θελω απο σενα ειναι να μαθεις στους περισσοτερους παιχτες που παιζουν γιατι μαλλον δεν ξερουν κ να τους τους πεις τι σημαινει για εμας κ ειδικα φετος λογω 6-0 το παιχνιδι με τον gay.θελω μια χαρη μην κανεις τα καραγκιοζιλικια που εκανε ο προηγουμενος δηλαδη μετα απο κανα 2 ατυχοι οπατελεσματα να λες φταει ο προηγουμενος γιαυτο φταιει ο προηγουμενος για εκεινο κ να μην κοιτας τα δικα σου χαλια+ οτι τους παιχτες που εχει η καθε ομαδα οποιοι κ να ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτοι τους ανε βαζεις τη ψυχολογια δεν τους λες λαλακιες κ στη πρωτη στραβη να τους δινεις.
to astiaki me ta pater kai eklhisies akoma den ta exo piasei ti i kainouria genia tou facebook 8eorei tous 8riskous blakes? den einai in na pisteyis pia? an einai na tou kanoume poke twit na stamatisi na pisteyi gia na tn kanoume like.........
Καλορίζικος Νίκο! Συγχαρητήρια για τις δηλώσεις του: μετρημένα λόγια, σταράτα, με καμία διάθεση αυτοπροβολής και ξεκάθαρες απαντήσεις. Δηλαδή, τι έπρεπε να πει, ότι θα την κάνει ομαδάρα ή πως πάμε σίγουρα για πρωτάθλημα; Συνέλθετε κάποιοι εδώ μέσα. Τουλάχιστον γνωρίζει πολύ τις ιδιαιτερότητες της ΑΕΚ και του κόσμου της και όχι μόνο σέβεται την ομάδα αλλά και την αγαπάει. Επίσης, έχει ικανότητες και είναι φιλόδοξος. Με αυτόν στον πάγκο δεν θα χάναμε πέρσι 6-0. Ξέρει ότι η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άμυνα προηγείται της επίθεσης.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ . ΠΑΙΔΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΜΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ , ΤΟ 2008 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ . ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ? ΣΕΒΑΣΤΟ . ΠΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΠΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ , Ή ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΧΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ . ΕΛΕΟΣ !!!
καλη επιτυχια αεκαρα κωστενογλου..βαλτους λιγο μυαλο να καταλαβουν ποια φανελα βαζουν σε καθε παιχνιδι...
Καλή επιτυχία Νικόλα. Εύχομαι να σε στηρίξουν όλοι, είτε σε συμπαθούν είτε όχι. Σε ευχαριστούμε που ανέλαβες την ομάδα (όπως και ο Αλεξόπουλος) σε τόσο δύσκολη -οικονομικά και ψυχολογικά- εποχή. Και πάλι εύχομαι Καλή Αρχή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα της καρδιάς μας.
ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ !!! ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ GAY ...ΟΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ , ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!!
ISE MEGALOS TAVERNIARIS RE PATER!!!!SE BLEPO META APO 2-3 MINES SPITI SOU PALI..OUTE KAN STIN B ETHNIKI!!!!
ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ...ΚΩΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ....Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ..ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
AEK 365 KALHMERA. NIKOLA KALI EPYTIXEIA NA EXEIS METHN OMADARA MAS KAI MHN AKOYS KANENAN GIA PANTA AEKARA.
ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΣΦΥΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΤΟΥ GAYROY....!!!